Prolistao sam izvješće i sve očekivano, ništa novo doznali nismo , tko je ovo čekao da se odluči da li čekati prodaju taj se nije usrećio.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ma ok izvjestaj. U okviru ocekivanog. Dobar zadnji kvartal, izvukli su dobit na kraju godine i značajno povećali EBITDA maržu.
Mali pad EBITDA obzirom na korona godinu.
-
ak dobro gledam ( na brzinu ) lijepo smanjili dugorocne i kratkorocne obveze
-
-
A ja napravila frizuru za vas 🙃
A vas nema 🤔
Ajde, sve će biti svima dobro !
-
Nešto paničara je prodalo nakon izvješća, dionica je pala 3% čim je izvješče izašlo. Valjda su očekivali 30 milja dobiti.
-
ide sell on the news.. samo nije mi jasno šta se očekivalo sa ovim izvještajem.. FI je okej.. sve uredno servisiraju..usporili osipanje korisnika.. neke kategorije rastu.. sve u svemu (zločesta) mlada spremna za udaju
-
Zbilja ih ne kužim
-
Ma to je ekipa kojoj se vise ne da čekati. Već ih vidim 'ajd u PM i Optima' i tras po bidu
I onda će za par dana opet nazad pogurati cijenu iznad 7.
-
Nešto paničara je prodalo nakon izvješća, dionica je pala 3% čim je izvješče izašlo. Valjda su očekivali 30 milja dobiti.
Pitanje jesu li paničari ili su stvaratelji panike. Slično je bilo i kod čitanja ZEM-a u saboru, kao nešto je krenula prodaja, valjda kao ono, ništa se ne mijenja u zakonu pa će početi masovna rasprodaja. Izvješće je okej, ništa spektakularno i neočekivano.
-
-
Ma to je ekipa kojoj se vise ne da čekati. Već ih vidim 'ajd u PM i Optima' i tras po bidu
I onda če za par dana opet nazad pogurati cijenu iznad 7.
ma namjerno ruše samo da kupe još kad znaju da je dobro i da će kupac platiti kolko se rekne
-
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. - Financijski izvještaj - 2020, Godišnji izvještaj, Nerevidirano, Nekonsolidirano
-
prekaljeni investitori na ovom našem ZSE-u, na nasjedaju više na nikakve sitne provokacije po bidu..
-
A ništa.. neće dolje, znači očekujemo nastvak uzlaznog trenda...
Lijepo smanjen dug prošle godine...
-
A bilo bi lijepo kad bi se svi nevjernici danas iskrcali.
-
Kapitalna ulaganja prošle godine 86.1 mil...
Q4 napredak u odnosu na Q3.
-
Ulažu,vraćaju dug redovito, i ostvarili dobit...Po mom mišljenju, sve bolja udavača😀
-
Zar nisu krajem prošle godine vratili 7,5 milijuna kuna iz prestečajne / nakon pripajanja H1, svoje su već otplatili /
Ja sam priznajem, blagoslovljena frendovima. Rekao mi je jedan od njih neki dan da se uvijek čudi što pišemo po forumu, kako ne shvaćamo koliko je to velik business
Opte je od strane HT bila procjenjena na 7,3 kn prije pripajanja H1
Nakon pripajanja nešto preko 8 kn, u FI HT-a, mala slovca, pri kraju
Ima li razloga za misliti da je Dolloite procijenio na manje,, prije raspisivanja natječaja ?
-
Ako se dug smanjuje, onda je i vrijednost dionice veća
-
Ako se dug smanjuje, onda je i vrijednost dionice veća
Točno.. ali pitanje ne po kojem izvješću se daju ponude. Ako su ponude dane po izvještaju za 2019, u 3.mj 2020., Pa da li sada idu ponude po izvještaju za 2020. Ili kako ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun