Na Ask 10. mjesto sa 73K komada i ceka.. ceka..
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
4 različita naloga
Meni je nevjerojatno kako nitko od dnevnih novina ne piše ništa o Optimi, a tema se tiče svih koji koriste telekom usluge. (a to su valjda svi :-))
Ulazak trećeg operatera (pogotovo jakog kao UG) bi mogao donijeti bolju i jefitiniju uslugu i ne znam kao nitko od novinara ne istraži malo oko te teme. Sigurno bi bila zanimljiva čitateljima
-
4 različita naloga
Meni je nevjerojatno kako nitko od dnevnih novina ne piše ništa o Optimi, a tema se tiče svih koji koriste telekom usluge. (a to su valjda svi :-))
Ulazak trećeg operatera (pogotovo jakog kao UG) bi mogao donijeti bolju i jefitiniju uslugu i ne znam kao nitko od novinara ne istraži malo oko te teme. Sigurno bi bila zanimljiva čitateljima
A tko da piše objektivan?
Jadan dobar dio hrvatskih tiskovina i portala kontrolira hanza a drugi austrijska styria.... I svi imaju interes u optimi.....
-
Evo ja ću. Stabilan dnevni rast, tko je htio kupiti kupio, prodavatelji nisu rasipali. Uglavnom ljepa količina protrgovana sa solidnim paketima.
-
Evo ja ću. Stabilan dnevni rast, tko je htio kupiti kupio, prodavatelji nisu rasipali. Uglavnom ljepa količina protrgovana sa solidnim paketima.
sve 5, ali tko će platiti stajanje na "peronu sreće", pisao sam već zloćki o tome, čak mislim da je bila i pjesma u prilogu, nadajmo se da pored svega neće još izletjeti iz Indexa
-
sve 5, ali tko će platiti stajanje na "peronu sreće", pisao sam već zloćki o tome, čak mislim da je bila i pjesma u prilogu, nadajmo se da pored svega neće još izletjeti iz Indexa
Zašto bi izletila iz indexa?
-
Zašto bi izletila iz indexa?
ne znam ja, valjda netko to izračunava na ZSE, a prometi se penju na Ingri i Dlkv
-
Sad sam na fininfu vidio da su Optima i Ht žalitelji na natječaju grada Zagrebu vrijednom skoro 37 miliuna kuna. Tko je dobio taj posao?Da li su to te neke ustanove za koje je kolega neki dan pisao da su otkazale suradnju Optimi i prešle na drugog operatera? A1?
-
Sad sam na fininfu vidio da su Optima i Ht žalitelji na natječaju grada Zagrebu vrijednom skoro 37 miliuna kuna. Tko je dobio taj posao?Da li su to te neke ustanove za koje je kolega neki dan pisao da su otkazale suradnju Optimi i prešle na drugog operatera? A1?
ja o tome ne pišem, jer ovdje ima toliko telekomunikativnih stručnjaka da se ne bi štel mešat, ali sam nemali korisnik A1 i uvijek imaju bolju ponudu od HTeja za 2 koplja i 4 koplja od Opte, a bio sam korisnik najprije HTa i jednu-dvije godine Opte i vjerujte uvijek biram najpovoljnije, a to gledam i kod dionica
-
sto se ovo jutros događa nemos ništa kupiti?
-
-
Izgleda da je vijest da Optima gubi grad Zagreb dobra vijest!
-
Zato se može prodati...
-
Možeš kupiti samo malo odriješi kasu.Zanimljivo ispod 6kn nitko neće a sad iznad 6 bi svi kupili.Ista stvar na dalekovodu ,što skuplje veća potražnja.
-
izgleda da su crtaci dobro crtali i najavili...
-
Jaki kupac na 6,50....
-
tajna je u tome da dolazi Valentinovo i zaljubljeni u dionicu dolaze na svoje, čestitke zloćki
-
tajna je u tome da dolazi Valentinovo i zaljubljeni u dionicu dolaze na svoje, čestitke zloćki
Zlocesta jos spava, izgleda da je dugo kuhala jucer....al kad se probudi i ovori oci, gdje ces ljepseg pocetka dana
Uglavnom neko je pomeo onog sto se svaki dan hrabro postavljao prije otvaranja sa cca 25k+ dionica
-
Zlocesta jos spava, izgleda da je dugo kuhala jucer....al kad se probudi i ovori oci, gdje ces ljepseg pocetka dana
Uglavnom neko je pomeo onog sto se svaki dan hrabro postavljao prije otvaranja sa cca 25k+ dionica
Nije, taj je zbriso prije 9:30
-
treba stvari staviti u kontekst ne tako davno bilo je normalno gledati preko 60 000 dionica na bidu iznad 8 kuna...dakle sve je stvar momentuma i dinamike trzista kad je nisko svi bi van, u rastu većina i dalje samo promatra i traži ohrabrenje za ulaz...i na kraju dolazi zal za propustenim prilikama, ovdje se tek trebaju desiti veliki skokovi u vidu pozitivnih blokada kada maske padnu, trenutno jos nije niti krenula prava metla.
-
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin