Display Moremožda su hoteli na kopnu u maloj prednosti, ali ovo na otoku je skoro kao Goli
Nije na svim otocima takva pustoš , sjevernije na Cresu i Lošinju iznenađujuće puno turista ,osim domaćih najviše je Slovenaca , ali ima ih i iz drugih država . Danas , običnim radnim danom dodali su i vanredne linije izvan voznog reda na liniji Merag Valbiska , a ima još i linija Brestova Porozina .
Meni se u ovih dva tjedna na Lošinju činilo , pogotovo posljednjih dana da nema velike razlike u odnosu na isto vrijeme prošle godine .
Losa vijest je da na trajektu vrlo malo putnika , a ni svo osoblje ne nose maske , ako je nose to je uglavnom na vratu .
Istina , na 32• C nakon deset minuta svi dobiju debele brkove od znoja , a sunčane naočale se zamagle . Stvarno se pitam kako ćemo preživjeti ljetne vrućine pod maskama .
mene jučer zablokiralo, pa sam iskoristio ovaj slobodni dan da otputujem na more
gostiju ni blizu kao proteklih godina, a maske? ma nije nikoga briga gdje se nose, bitno da se prodaju po 6kn