2 mjeseca prošlo od predaje ponuda sto je sasvim dovoljno za odabir najbolje.
Pratimo brižno hoće li izaci bijeli dim😉
Samo da ne bude bijela zastavica
neki su ovdje već toliko izdimili da im je čist svejedno kakve će boje biti novi dim
2 mjeseca prošlo od predaje ponuda sto je sasvim dovoljno za odabir najbolje.
Pratimo brižno hoće li izaci bijeli dim😉
Samo da ne bude bijela zastavica
neki su ovdje već toliko izdimili da im je čist svejedno kakve će boje biti novi dim
kolega, mislmi ja da bu na kraju ovo minimum 12 kn / dionici.
neka, neka i bolje, a kada će kraj ? vi znate ? meni se čini da ovome nema kraja, jedna te ista ekipa vrti od corona propasti nekoliko stotina tisuća dionica u +-10-15% , ja to vidim
glavna skupština sve prihvaća
a ne, ne, ovaj puta su spremni za restrukturiranje milijuna dobivenih garancijom države i na strateškog partnera, nije vam ovo više crni čelik kombinacija, sada je to nešto novo, puno jače, samo su na kraju trebali staviti, majke nam
No... čujem da imamo lijepu okruglu brojku od 30 tisuća komada na šestici na asku.
Hellou... tako se ne prodaje, znate i sami ...
O tempora, o mores, uvijek isto.
odkružili su sada, ima 33284
opte se upravo okreće za još jedan krug, jer vremena ima još dosta, pa tko voli kružna putovanja neka se pripremi, slijedeći krug će biti zadnji pa što god bilo riješeno
Praćka se nateže kolega, a kad se pusti bit će jauk, plać i škrgutanje zubi na malo duži rok. Pitanje je samo kad će je pustiti, prije Am. izbora ili poslije? Ja glasam za prije jer God Emperror ima jako puno neprijatelja među onima što upravljaju novcem...
kako god oni barem natežu praćku za neka lošija vremena, neki će u međuvremenu izaći, a što mi natežemo na zse da ne kažem ja
Na bidu lijepih 10 tisuća komada na 5,80.............. a nema dobre duše da ga poklopi.
A ?
Hellou vi na asku........probudite se
primjetno je da su se optevci danas dodatno ukeširali i sada se vraćaju neprežaljenoj ljubavi nadajući se uskoro opet sedmom nebu
Postujem svaciju strategiju i sam sam bio do ove godine investitor(Buffett) medutim od corona party sam vise kratkorocno(tjedno).Atpl kupio od 165-168 i danas prodao.
ok, i kod mene je jedna količina uvijek u opticaju, držim nekoliko starih pozicija koje su za sada stabilne i mislim da neće donijeti veće probleme, ostale sam dobar dio unovčio, a manji dio čeka oporavak ili rasprodaju ako krene drugi val partya, obzirom na promete u posljednje vrijeme, mislim da nas je upravo većina ovdje onih što jedni drugima preprodaju i održavaju burzu na kakvom takvom životu tj. na aparatima
Moller, fin. rezultati ce biti losi a perspektiva za drugu polovicu godine je nesto bolja al nedovoljna da bih ostao u dionici te sam stoga usrecio ovog optimisticnog kupca na 189kn.
slažem se, ali možete li se i vi složiti s mojim postom iznad, kupac flote ne mari za mjesec, kvartal ili godinu, njegovi su horizonti malo drugačiji, što ne znači da tu mislim na ovoga kojega se tako deklarira
Ovo Neo kupuje garant, pa će prodati na 210
mislim da ove kupljene u posljednja dva mjeseca neće više vidjeti burzovnog sunca
čovjek želi kupiti, a ne mrcvariti i daje premiju 10kn za preizimanje dionica i nema tu ništa čudno, da ste pratili što je Neo savjetovao onda bi znali da je na redu izgledan rast, tako da je ovo možda i on pokupio, a možda je i netko drugi, treći ili nn osoba
evo stiže i izvješće pa ćemo biti pametniji ............možda
Evo Ameri planiraju privatizirati Mjesec:
https://www.teletrader.com/russia-wont-al…etails/52250980
Moglo bi biti nekretinskih špekulacija ko u priči, nek nam Neo napravi graf
učiti, učiti i samo učiti i onda se sve može i kupiti i prodati, ne nužno uvijek sa zaradom
Display MoreOtkud ovakav astronomski promet? Više je mali onog hadezeovca podijelio svojim prijateljima nego što iznosi promet na burzi. Sramota!
- činjenica je da su HR investitori najsiromašniji investitori u EU.
- zbog te činjenice ne možete ni očekivati neki veći promet na burzi.
- šteta što se u burzovno trgovanje ne uključi i 200 bogatih HR obitelji.
- ali njima su puno draže nekretnine i vlasništvo 1/1.
- dosta uhljeba bi moglo trgovati na burzi (imaju s čime) ali kod nas imate dosta zločestih novinara koji bi odmah počeli negativno pisati kada bi doznali za neku transakciju.
- evo np. niti jednog novinara u RH ne zanima koliki je porez i prirez na tim dionicama i dividendama ali kad neki uhljeb od dva stana napravi jedan to je udarna vijest.
- i još je nezgodno u RH što većinsko biračko tijelo je uvjereno kako se samo kriminalci bave s tim dionicama.
Otkud ovakav astronomski promet? Više je mali onog lokalnog hadezeovca podijelio svojim prijateljima nego što iznosi promet na burzi. Sramota!
mali uopće nije na tatu, sušta suprotnost, a to nije nikakva sramota, biti dobrotvor
a bože kojeg članka... pazite, predsjednik uprave kaže: '...ono što sam ja čuo iz medija, a nemamo mi službeno... nikakve papire...'
tu sam stao s čitanjem, nema smisla dalje
Deleko ste i odmakli. Već prije na jednom mjestu kaže: "Čuli ste preko medija, tako da, otprilike, ono što vi znate znam i ja....".:)
a zašto da se čoek zamara kada ionako veže konja gdje mu aga kaže, jel dobio plaću, je , e pa onda
nekako mi 15€ ljepše zvuči, ali u krizi je i 10 ok
prema logici tromjesečnog prosjeka onaj tko kupi ispod 5,59 ne može više ostvariti gubitak ? eto neka sam i ja nešto pametno naučio na burzi
Po ovom tvom zaključku mogu potvrditi da ništa nisi naučio na burzi.
nema veze, još imam vremena, a ovo je vrlo edukativna burza obzirom da prometa na njoj nema, pretpostavljam da smo svi ovdje radi učenja, evo vidim da se neki izviđači šuljaju na bidu, znači li to da možemo očekivati i udar glavnih snaga još malo
Šta je ovo? 27 transakcija i 200tkn.. jel dobro radi moja gledalica?
Povecao se promet , 28 transakcija i 241.710,61 kn prometa .
Nemres vjerovat. Nebi se kupovalo a nebi se ni prodavalo.
to kako se tko probudi, da ne ide u kladionicu, kupi nešto ne bil malo vratio potrošeno preko vikenda
prema logici tromjesečnog prosjeka onaj tko kupi ispod 5,59 ne može više ostvariti gubitak ? eto neka sam i ja nešto pametno naučio na burzi