M pattern nikad nije dobar, osim za short kojeg srećom nemamo. Imamo samo jedan staromodan način da se vubijemo
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
A možda bude i W pattern, pa svi sretni
Sve je to ezoterija.
-
A možda bude i W pattern, pa svi sretni
Sve je to ezoterija.
Kod nas tesko patterne pratiti u bod pa cesto ima distorzije. Trziste je slabo i sklono divljanjima
Al da. W je moguc
Sto kazete na ovaj malo sira slika
-
za tehničare i one koji se tako osjećaju
-
za tehničare i one koji se tako osjećaju
Nakon krize koja slijedi (manje ili veče) bilo bi svjetsko čudo da se to ne dogodi........
-
Ova je jedna svjećica zalutala.
Ako ne izvadite novac na sunce, neće ostati usamljena
S druge strane , Pohlepa je neprijatelj strpljenju.
Pa ti vidi............
-
Ova je jedna svjećica zalutala.
Ako ne izvadite novac na sunce, neće ostati usamljena
S druge strane , Pohlepa je neprijatelj strpljenju.
Pa ti vidi............
a jesam lijepo napisao na optekladionica da se svijećica topi, a nitko neće puhnuti, svi čekaju onoga drugoga, e sada lijepo u napad ili ćete uskoro morati zvati vatrogasce kada dogori do stola, izazove požar i izgori sve s nogama do poda
-
Meni se osobno sviđa ovaj graf i varijanta B, rast do 280kn.
Nisam nacrtao graf, već kolega mitkko, ali nadam se da se
neće ljutiti, što ga stavljam ovdje. Ako stigne može ga i malo
osvježiti sa Axe for Man .
Vozarine rastu, Korona se povlači, brodari vani rastu
-
Evo još jedan graf (neću reći stečajuše da nekoga ne uvrijedim)
DLKV
Cijena se konsolidira u padajućem trokutu. Obično ti trokuti imaju breakout prema dolje, ali isto tako u bull marketu kada sjede na jakoj zoni podrške znaju otići prema gore. Cijena trenutno leži na 50EMA i testira gornji rub trokuta. Ključno je sada kako će se cijena i volumen ponašati u slučaju proboja preko 4,10 kn. Svi indikatori su u bull teritoriju i ukazuju na potencijalni breakout prema gore sa targetom na cca 4,70 kn.
U slučaju da cijena izgubi potporu na 3,80 kn, odosmo brzo dolje do 3,50 odnosno 3,30 kn.
Apdejt za DLKV.
Cijena je fino odreagirala na trokut. Ja sam kupio prekjučer na retestu. Risk/reward mi se činio prihvatljiv, potencijal rasta je dobar, a stop loss dovoljno blizu da u slučaju faila nemam veliki gubitak.
Cijena uvjerljivo drži 50EMA, RSI je danas probio trendline prema gore. Target sam čak malo i podigao, potencijal 4,90 kn.
-
Opte stvarno ne zna kuda će.
Godišnji weekly.
Ascending triangle
Može up, može down
MACD tick up
Money flow down, selling presure
Gore je target 8 kn
Dolje vjerojatno na fibo 50 %, oko 5,40
Cijena će se vjerojatno kretati prateći crobex, a ni on ne zna kuda bi.
Sve skupa, ništa . Graf ko' grah, isto efikasan
Čekamo
-
-
Crobex na granici. Formiran i kanal. Ocekujem oscilacije od 3-4% gore dolje. Formiranje 5-ice od rasta A. SMA potpora na 1600-1620 pa prije toga ne mislim ulaziti.
-
Negativna skrivena divergencija...očekujem hlađenje indeksa.
-
Lako moguce da crobex ode do 1820 prije hladjenja. Zasad Rsi uredan..Macd i dalje ok.
-
Sleeping market
Kažu da takav prethodi promjeni, bilo rađanju uptrenda ili downtrenda
Kada plava crta zakrene gore, krenuli smo
Po mogućnosti zelena visoko gore, a crvena nisko dolje
BTW, mislim da je moguć SHS, finiš na 5,50
-
Crobex na granici. Formiran i kanal. Ocekujem oscilacije od 3-4% gore dolje. Formiranje 5-ice od rasta A. SMA potpora na 1600-1620 pa prije toga ne mislim ulaziti.
Neo kad ce crobex na 500-600???
-
Prvo do 2000 kolega da odradimo ovaj val. Za pad Vam javim...samo pratite
-
Kad proda ovo sta je kupio 🤣🤣
-
Evo još jedan graf (neću reći stečajuše da nekoga ne uvrijedim)
DLKV
Cijena se konsolidira u padajućem trokutu. Obično ti trokuti imaju breakout prema dolje, ali isto tako u bull marketu kada sjede na jakoj zoni podrške znaju otići prema gore. Cijena trenutno leži na 50EMA i testira gornji rub trokuta. Ključno je sada kako će se cijena i volumen ponašati u slučaju proboja preko 4,10 kn. Svi indikatori su u bull teritoriju i ukazuju na potencijalni breakout prema gore sa targetom na cca 4,70 kn.
U slučaju da cijena izgubi potporu na 3,80 kn, odosmo brzo dolje do 3,50 odnosno 3,30 kn.
Apdejt za DLKV.
Cijena je fino odreagirala na trokut. Ja sam kupio prekjučer na retestu. Risk/reward mi se činio prihvatljiv, potencijal rasta je dobar, a stop loss dovoljno blizu da u slučaju faila nemam veliki gubitak.
Cijena uvjerljivo drži 50EMA, RSI je danas probio trendline prema gore. Target sam čak malo i podigao, potencijal 4,90 kn.
DLKV lijepo napreduje, cijena je došla do razine otpora, napravila pullback i sada bi bilo zgodno da se tu konsolidira i nastavi dalje prema 4,90.
Cijena trenutno leži na 100EMA i Ichimoku cloudu, MACD i RSI su bullish, Stochastic je u overbought ali ima još prostora za rast, MFI bi trebao napraviti higher low.
Ajmo promatrat.
-
This time it's different...
"The net number of calls minus puts bought to open is now TWICE as high as the prior peak in February."
-
Poštovani tehničari ima li kakva TA za crobex
Idemo li ispod 1620
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-