9. cijepljenje djece iako nema smrtnosti niti opterećuju bolnički sustav.
CORONA virus
-
-
-
10. jedno dijete u razredu ima povišenu temp., cijeli razred ide u izolaciju. Prema takvoj praksi mogli bi uputiti cijelu školu u izolaciju. Kao da djeca nemaju braću ili sestre ili nemaju komunikaciju s drugim školarcima.
-
10. jedno dijete u razredu ima povišenu temp., cijeli razred ide u izolaciju. Prema takvoj praksi mogli bi uputiti cijelu školu u izolaciju. Kao da djeca nemaju braću ili sestre ili nemaju komunikaciju s drugim školarcima.
djeca su inače u kontaktima i ne drže se nikakvih mjera, niti van škole, niti pri sportskim aktivnostima, niti u razredu za vrijeme odmora, ni prilikom obroka, ali zato uredno nose maske kroz hodnik do razreda, jer je eto netko tako propisao, živio stožer barem još dva tjedna
-
Medicinske sestre: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'
[FOTO/VIDEO] Zaglušujući prosvjed medicinskih sestara na Zrinjevcu: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'Medicinske sestre prosvjeduju na Zrinjevcu protiv obaveznog cijepljenja zdravstvenih djelatnika, uz zviždaljke, trube i glasnu glazbu koja odjekuje centrom…www.tportal.hrUuups!
-
Medicinske sestre: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…tature-20210923
Uuups!
struka struku bije
-
Nek si ti svoje reko. A kome bi ti vjerovao? Daj nabroji 5 ljudi eto u HR iz bilo koje branše kojima bi vjerovao.
Ljudi nikom nevjeruju danas al kakav bias imas stogod da je rekla bi je popljuvao.
Za razliku od tebe ja vjerujem rezultatima bilo kakvog stručnjaka. Ukoliko mi građevinar napravi kuću i ona izdrži potres rezultati pokazuju da je napravio dobar posao. Ako se sruši napravio je loš posao. Nakon cijepljenja ljudi su opet bolesni, kuća se dakle srušila, e moji farmaceuti...
Ovako iz glave evo nekoliko točaka
- Sljedeća 2 tjedna su ključna - evo prošlo 18 mjeseci i još je ključno
- Maske ne pomažu, pa najednom pomažu (najnovija istraživanja pokazuju da većina maski ne pomaže nimalo osim N95)
- Cjepivo je ključ u borbi protiv korone - sve procijepljenje zemlje su zaražene jednako kao i prije cjepiva
- Otpočetka je bilo naklapanje koliko dugo cjepiva štite, čini mi se da praksa pokazuje da je u najboljem slučaju riječ o 3-4 mjeseca (primjer UK, Izrael, itd.)
- Treća doza je sada potrebna (booster), iako zdrava logika kaže da ako prve dvije doze nisu pomogle neće ni treća
- Za kvalitetno cjepivo je potrebno 5-10 godina istraživanja (Alemka Markotić) - najednom je cjepivo odlično i nakon godinu dana istraživanja
- Naručuju se cjepiva koja nisu testirana, sada 300.000 doza nekog cjepiva koje nigdje nije odobreno, a i ova odobrena ima problem miokarditisa i tromboze
- Lani su govorili da djeca lako prebolijevaju Covid i da se ne trebaju cijepiti, sada bi najednom cijepili i bebe
- Ruganje od mjera - u crkvu na misu može 200 ljudi bez testa, ali na vjenčanje ne može 50 bez testa, dvostruki standardi posvuda
- Najbolje od svega mi je bilo, za utakmicu reprezentacije u nogometu cijepljeni gledatelji su također trebali napraviti test, pa kojeg su se vraga onda cijepili
Ne da mi se nastavljati više... Ovakvim "stručnjacima" ja ne vjerujem. I neka me poštede bilo kakvih budućih predviđanja jer pojma nemaju.
Pa nije ti ovo sto si popisao HR izum.
Nije li tako gotovo u cijelom svijetu?
Svi vrludaju.
Nije li npr nama aktualno (atpl) congestioni koji se stvaraju u lukama upravo zbog covida?
Jedan ima, sve zatvore.
Nekužim...u kojoj zemlji bi htio živjeti?
Glede tvoje kuće i dobrog majstora, eto dogodio se potres, jednom u 100 god dogode se sranja kao potres ili novi virus.
-
COVID antibodies found in up to 40% of US deer population, study findsThe USDA has said they consider the threat of deer-to-human COVID-19 transmission “low,” but some scientists worry deer and other wildlife could provide a…nypost.comBlank Park Zoo to vaccinate high-risk animals for COVID-19The Blank Park Zoo in Des Moines is ready to begin vaccinating high-risk animals against COVID-19.www.kcrg.com
Ja ću se ranit!
-
*etoimene, ali korona virusi i jesu životinjski virusi no neki od njih mogu prijeći na ljude a do pojave covida su bili uzročnici blagih prehlada
-
ludilo uzima maha. sljedeće na redu su biljke i mrtve prirode. Nadamo se da će cjepivo pronaći i put do Marsa.
-
, hebate kol.NaBiduAsku, toga se nismo niti sjetili, odmah moramo upozoriti facebook, tinder, tik-tok i tako to da relevantnim geopolitičkim portalima i strukturama prenesu našu zabrinutost sa investicijskog foruma da smo i više nego zabrinuti za mars a nadasve, što bi bilo sa marsovskim bakterijama duboko zamrznutim ispod 20km sedimenata i naslaga geostrateškog materijala koji se taložio milenijima i mjesecima godina...to bi bilo jako pogubno za osjetljivi marsovski eko-flor i svakako bi utjecalo na ravnotežu marsovskog diferencijala ali na svu sreću, karantena marsa još uvijek nije kompromitirana unatoć porastu vrijednosti brodskih vozarina
...idem odmah sad u ek. fakultet u osjeku da mi odobre doktorat na temu "studija utjecaja lambade sloja virusa covid19 na evoklentni i promiskulitetni eko-flor marsa" da mi EK može odobriti milijardicu(najmanje) financiranja iz fonda za oporavak za izradu dna i ribonukleinskih cjepiva za ugrožene bakterije marsa!
-
-
ludilo uzima maha. sljedeće na redu su biljke i mrtve prirode. Nadamo se da će cjepivo pronaći i put do Marsa.
u ovo treba uključiti Luku Omana i Februarku!
-
White House opposes NDAA provision banning dishonorable discharge for COVID-19 vaccine refusalThe White House said it "strongly opposes" a provision in the 2022 defense spending bill that would block the Pentagon from dishonorably discharging a service…www.foxnews.com
Kako razvaliti velesilu ...
Strana 4. https://www.whitehouse.gov/wp-content/upl…SAP-HR-4350.pdf
-
Što se tiće cijeplejnja djece to je tržišno gledano ogromni dio kolača gdje se na prezentacijama brojke proboja na isti prikazuju u desetinama milijardi dolara.
Da ste vi lobist nekih od farma kuća i vi biste radili prekovremeno da se proizvod nametne što većem dijelu populacije. Kakva humanost i briga za zdravlje, samo profit nažalost...
-
Što se tiće cijeplejnja djece to je tržišno gledano ogromni dio kolača gdje se na prezentacijama brojke proboja na isti prikazuju u desetinama milijardi dolara.
Da ste vi lobist nekih od farma kuća i vi biste radili prekovremeno da se proizvod nametne što većem dijelu populacije. Kakva humanost i briga za zdravlje, samo profit nažalost...
Vec sam napisao ali vrijedi ponoviti. Djete do škole prima oko 40 cjepiva u nekoliko koktela. Sa tendencijom povećanja. To nije baš normalna situacija.
-
Vec sam napisao ali vrijedi ponoviti. Djete do škole prima oko 40 cjepiva u nekoliko koktela. Sa tendencijom povećanja. To nije baš normalna situacija.
znam, svoje dijete sam cijepio sa svime što treba jer ima tu i nekih bolesti koje su opasne a cjepivo ih je gotovo iskorijenilo... za ovo smeće od plandemije, ove bijedne prehlade koja ubija najčešće starije i komorbidne e tu ih nabijem na k...rac, moje dijete neće s tim gofnom cijepiti. Ali ja sam antivakser automatski hahhahahh
-
znam, svoje dijete sam cijepio sa svime što treba jer ima tu i nekih bolesti koje su opasne a cjepivo ih je gotovo iskorijenilo... za ovo smeće od plandemije, ove bijedne prehlade koja ubija najčešće starije i komorbidne e tu ih nabijem na k...rac, moje dijete neće s tim gofnom cijepiti. Ali ja sam antivakser automatski hahhahahh
ne samo to nego si i automaCki i antimasker
a ako imaš sreće i ravnozemljaš i što ti ga još
-
Žalosno je to što postoje neki grafovi koji ukazuju na upitnost tog iskorjenjivanje bolesti kroz cijepljenje. Jedan dio zasigurno je time rjesen. Kada se ti grafovima razvuku na duže vremensko razdoblje upitnika je jako puno. Ide se na djecu gdje su svi osjetljivi pa tko nebi cjepivo svoje djete... to je taj fašizam modernog doba
-
Ako imate vrema i želje za kopanjem informacija, provjerite tko je zaslužan za stalno povećavanje broja pedijatrijskih cjepiva. Bit će vam mnogo toga jasnije...
-
Žalosno je to što postoje neki grafovi koji ukazuju na upitnost tog iskorjenjivanje bolesti kroz cijepljenje
Iskorijenit će koronu samo ako uspiju i sve jelene cijepit.
PostRE: CORONA virus
etoimeneSeptember 24, 2021 at 11:36 AM -
Ako imate vrema i želje za kopanjem informacija, provjerite tko je zaslužan za stalno povećavanje broja pedijatrijskih cjepiva. Bit će vam mnogo toga jasnije...
naš sin danas je cijepljen s obveznim cjepivima i protiv HIV
Cijepljenje protiv humanog papiloma virusa (HPV)Hrvatski zavod za javno zdravstvo štiti i unapređuje zdravlje i sigurnost stanovništva.www.hzjz.hrsamo za potonje je trebao potpis i odobrenje roditelja, nakon što je u upotrebi već 9u godinu, koliko i da li možemo uopće izolirati svoje dijete od zajednice, jer je već gotovo uvriježeno, to je obvezno i mora se, čak i oni sami su već sluđeni ovim događanjima oko virusa, cjepiva, da je roditelju teško donijeti odluku da se ne cijepe, nešto tipa, svi imaju novi mobitel, kako ja ne mogu,
uglavnom ja kažem, da će se za 10-15 godina cijepiti svaki mjesec, ako budu htjeli normalno živjeti, jer će ih u svemu ograničavati, ako se ne prilagode, postati će neka vrsta ovisnika o cjepivima, jer imaju sve slabiji i lošiji imunitet, a to je valjda cijena toga našega napretka i da ostavimo djeci "bolji" svijet
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin