Display MoreStay alert - stay alive!
Ili
Povratak u 30-te prošlog stoljeća!?
I dok smo zaokupljeni temom kao i cijeli svijet, i dok se uvodi ograničavanje kretanja, zabrane letova avionom u odredjene zemlje, i dok se zastrašuju mediji kaznama i uvodjenjem cenzure, i dok njemački ministar zdravstva traži izlazazak vojske na “teren”, ispod radara se provlači vijest koja bi u normalnim uvjetima zao kupila cijelu svjetsku javnost, a čiji je početak bio 28. veljače u Poljskoj a danas slijedi nastavak u Nizozemskoj.
Više o tome vidi ovdje:
https://www.eur.army.mil/Newsroom/Relea…s-reach-poland/
Ovdje se postavljaju mnoga pitanja na koja će, nadam se narednih dana dati Predsjednik, Premijer i nadležni ministar koji je nedavno učestvovao na sadtanku u centrali ali o tome, koliko ja znam, nije rekao ni riječi, niti je bilo koji medij kod nas, opet koliko je meni poznato, nije ništa objavio!
Zašto?
Teorija lajanja malih pasa mi je dobro poznata i nije mi bila namjera prilikom pokretanja ove teme širenje bilo kakvih teorija, ili ne daj Bože širenje panike kako sam već voše puta optužen, cenzuriran i izopćen iz ove grupe. Stoga molim da me se ne optužuje i cenzurira jer je ova NOVA opasnost i tema usko povezana sa ovim što nam se već 75 dana dogadja! Imam dovoljno godina, iskustva i znanja da znam da ovakve i slične stvari nisu puka slučajnost!
Iskreno se nadam da medju nama ovdje ima i onih koji znaju više o ovome i da ćemo od naših vodja iliti leaders (stara hrvatska riječ), uskoro dobiti pojašnjenja i daljne upute za postupanje i posebno pojašnjenja slijedeće
Baš i ja čitam o tome jučer pa ne znam šta da si mislim. Ovako kako je to ovaj portal prenio mi izgleda kao žuta štampa pa nisam dalje istraživao, a sada kada si stavio ovaj link vidim da bih možda i trebao.