Ja sam vidio vijest dok se moglo kupit po 800 kn, ali sam morao glupe kupovne naloge micat...dugo je to trajalo...
.....eh, da sam stigao po 820 sve ovo pokupiti, to bi stvarno bilo dovoljno za cijelu iduću godinu....
Ja sam vidio vijest dok se moglo kupit po 800 kn, ali sam morao glupe kupovne naloge micat...dugo je to trajalo...
.....eh, da sam stigao po 820 sve ovo pokupiti, to bi stvarno bilo dovoljno za cijelu iduću godinu....
Bravio dečki !
Well done.
Ja sam imala novaca na računu, al' nisam imala pameti. Nekako više ne gledam našu burzu, i ovo mi je kazna za izdaju
Rijetka prilika za zaraditi, rok odmah, i trebalo ju je iskoristiti. Ima ih malo i biti će ih još manje
+ Atpl,
+IGH,
+VLEN;
Vjerujem da dolaze bolji dani pa sam u dionicama.
I ja isto. Vjerujem u najspektakularniji oporavak ikada. Po dolasku cjepiva, naravno.
+ adrs2 nadokup sitno
+OPTE +++
+OPTE +++
Droga
+PBZ (pa ćemo da vidimo hoce li i danas doci čistac do 800 na kraju dana)
+PBZ (pa ćemo da vidimo hoce li i danas doci čistac do 800 na kraju dana)
moga bi i ja koju za dišpet, da in dignen prosjek
-PBZ na 795 (steta sto je bilo samo 50 komada)
Vrijeme je da priznam, ...... dokupila Optimu
Ha ..
Ha ..
To ste zaradili trgovanjem vani, priznajte
Ha ..
Priznajte da ste danas prodali Rivp😅
Ha ..
priznajte, Vaših je ovih 122 000 kn po ASKu ?
Da barem je.
Ja sam kupila jutros ranije, na 4,85
Prodao malo DDJH po 4,74
Kupio malo više DDJH po 4,51
...
pa dokupio po 4,46 da sutra podebljam naloge
+OPTE +++
I ja bi još malo, ali ja sam jako mali "dijoničar",sredstava više nemam, a bubreg ne mogu prodati jer imam odavno sa time neke manje probleme.
Još da pokušam onu staru "bubreg pod muda"? Molim mišljenja.
Brza pozajmica PBZ kolega. Hehe. Ja imam stambenu štednju s kojom ću ju sljedeće godine zatvoriti.
+++ Opte +++
Dakle mini kredit za opte. A neki dan i vlen hehe
Jučer puno, danas pokupilo zaostali nalog, ha kad ste pri virusu tako je to, samo OPTE spašava, ali se ne možete baš rano ustati!!!
Izašao sa malim minusom iz DDJH.
Tu se stvarno više nezna tko se sa kim, a da mi nešto uleti nepozvano, bojim se da su šanse povelike.