ma strašno, jesi barem dionica kupio, bilo je nekih "prijetnji" preko vikenda
Dionica imam, dovoljno...danas dokupio na 477 mislim da mi je za sad dovoljno 2000kom😀
Ti si bogat čovjek.
ma strašno, jesi barem dionica kupio, bilo je nekih "prijetnji" preko vikenda
Dionica imam, dovoljno...danas dokupio na 477 mislim da mi je za sad dovoljno 2000kom😀
Ti si bogat čovjek.
Ti si bogat čovjek.
Vidjeti ćemo za pola godine
Gdje je zapelo?
Gdje je zapelo?
nije zapelo, nego se zaspalo, CERP je valjda propustio dnevnu dozu rasipanja
Gdje je zapelo?
Uvijek zapne na određenoj razini dok se prodavači ne olakšaju...nakon toga se ide dalje.
Gdje je zapelo?
Uvijek zapne na određenoj razini dok se prodavači ne olakšaju...nakon toga se ide dalje.
A da nije neko konačno počeo gledati ffa pa vidio malo minusa?
CERP je u zadnjih mjesec dana "otpustio" samo 1300 dionica, zato smo i narasli za cca 100kn. Da nije možda krenuo novi krug??
U rujnu i ovako i onako sigurno preskačemo 500 kn. Tko želi van ispod te cijene, sretno mu bilo...
CERP je u zadnjih mjesec dana "otpustio" samo 1300 dionica, zato smo i narasli za cca 100kn. Da nije možda krenuo novi krug??
Nije jer nisu donjeli novu odluku o dodjeli.
Nije jer nisu donjeli novu odluku o dodjeli.
Znači konstantna strepnja od jbn. CERPA.
Samo trejderi strepe od CERP-a. Onaj kome dnevne fluktuacije nisu bitne nego ceka 4 znamenke taj ne strepi.
Ja se ne sekiram, treći kvartal sa jako dobrom dobiti, a kraj se dobrih vozarina ne nazire..samo strpljivo. I dalje mi je nalog na kupnji, pa nek neko poklopi😀
Ja se ne sekiram, treći kvartal sa jako dobrom dobiti, a kraj se dobrih vozarina ne nazire..samo strpljivo. I dalje mi je nalog na kupnji, pa nek neko poklopi😀
bome mene nasekiralo, jer ću izgleda opet morati kupovati niže nego sam prodao, samo još ne znam koliko, ali do sutra ću sračunati
bome mene nasekiralo, jer ću izgleda opet morati kupovati niž e nego sam prodao, samo još ne znam koliko, ali do sutra ću sračunati
Mislim da ste prodali nešto prije mene, pa kako ćemo kupiti niže kada ne ide, kupiti da, ali po više i pomiriti se s gubitkom. Jedino da padne do 465, što sumnjam.
bome mene nasekiralo, jer ću izgleda opet morati kupovati niž e nego sam prodao, samo još ne znam koliko, ali do sutra ću sračunati
Mislim da ste prodali nešto prije mene, pa kako ćemo kupiti niže kada ne ide, kupiti da, ali po više i pomiriti se s gubitkom. Jedino da padne do 465, što sumnjam.
za sada mi tehnički gledano ide prema 462-453, pa bumo vidjeli, nisam još prodao sve, čekam da se netko preplaši da će nestati dijonica
Nalog mi je na 465 jos osta, jučernnadokupio 220kom 477-479
Nalog mi je na 465 jos osta, jučernnadokupio 220kom 477-479
pa je, kad nema materijala bolje nego držati novac
Ja sam jucer dokupio i naravno sad mi nije jasno zasto je bid nestao i zasto je rasprodaja nastala.
30.08.2021. | CT | 477,00 | 495,00 | 476,00 | 484,00 | 485,37 | +3,86 % | 110 | 2.261 | 1.097.424,00 |
27.08.2021. | CT | 455,00 | 466,00 | 455,00 | 466,00 | 461,47 | +2,42 % | 71 | 2.349 | 1.084.003,00 |
26.08.2021. | CT | 448,00 | 456,00 | 448,00 | 455,00 | 452,36 | +1,79 % | 38 | 944 | 427.026,00 |
Jučer prosječna 485,37...danas 482,48....ne znam čemu panika....svaka čast ako je netko prodao 200 kom na 495...pa dokupio na 480...al ne vidim tu nekakvu zaradu....više razonodu.....BDI iznad 4000 bodova...Q3 faktički gotov još 10 dana što se ugovori i gotovo za Q3...očekuje nas odlično izvješće...ako se ne varam Joakim prognozira napad na BDI od 4600 bodova...prije toga mora biti malo i korekcije....kad krene opet će u 5 dana skočit 20-tak posto....tako to ide.
za sada mi tehnički gledano ide prema 462-453, pa bumo vidjeli, nisam još prodao sve, čekam da se netko preplaši da će nestati dijonica
Ništa, čekamo Vašu procjenu 462-453, e tu se uklapam pošto sam prodao na 466.Prebacio na gledalicu dok sam pisao pala na 470. Možda se i ostvari Vaše predviđanje spuštam nalog dolje