Danas lagana korekcijica:
- 2-3%
- 2-3%
- 2-3%
https://www.braemarscreen.com/
Ako ovo nastavi rasti tjekom dana ....nisam baš siguran u takav razvoj događaja....,
https://live.euronext.com/en/product/equ…oup/gogl/quotes
ovi su otvorili u laganom plusu...još ako BDI danas prebaci 3000 .....
Paše sve. Balans, balans.
Ako i padne, nadam se da neće ići ispod 400kn...
Nešto je mršava kupnja. Do 410 je propuh....
Sasvim svejedno dali će dnevno +/- 5% dok su ovakve TC i spot vozarine, kao i općenito potražnja i razvoj situacije za naredne 2-3 godine barem
ostat ćete bez dionica ako budete glumili amerikance danas........ ......
vratio pola prodanog jučer. malo se vani kolebaju, brzo će se to vratiti. ali netko je jučer fino prosipao po bidu, + kolega Moller
Nasilno spustanje. Bez veze. Vozarine rastu.
je a kako bi jeftinije nadokupili da nema ovih što prosipaju?
I.B. je, kao i mi, samo investitor (ali puno veci) i sigurno razmislja o strategiji izlaska...jedini nacin da izadje s tolikom kolicinom je da ATPL postane dividendna dionica (kao i RIVP kad je poceo izlazit) i zato mislim da ce vec dogodine ATPL isplatit simbolicnih 10kn po dionici...smatram i da se nece ic u pomladjivanje flote vec ce se vecina viska love isplacivat kroz divku...jer ipak je nama (pa i I.B.) bitnija vlastita korist od dobrobiti drustva...
S obzirom na spiku svi su isti lopovi, samo žele prevariti malog dioničara očekivalo bi se da će netko spomenuti i najisplativiji scenario za I. B. , a to je da u par dana proda veću količinu dionica (veličina ovisi o bidu), cijena padne, a nakon što transakciju objavi burza i cijena još dodatno padne kupi veći broj dionica nego ih je prodao i još mu ostane hrpa keša.
vratio pola prodanog jučer. malo se vani kolebaju, brzo će se to vratiti. ali netko je jučer fino prosipao po bidu, + kolega Moller
ma nisam ja htio, al mi ruke tak drhtale preko 425 da su same ispadale, pokušao sam smiriti drtavicu s par žesti, al nije uspjelo, još i danas malo mi tresu valjda je uzročno posljedična nuspojava
I.B. je, kao i mi, samo investitor (ali puno veci) i sigurno razmislja o strategiji izlaska...jedini nacin da izadje s tolikom kolicinom je da ATPL postane dividendna dionica (kao i RIVP kad je poceo izlazit) i zato mislim da ce vec dogodine ATPL isplatit simbolicnih 10kn po dionici...smatram i da se nece ic u pomladjivanje flote vec ce se vecina viska love isplacivat kroz divku...jer ipak je nama (pa i I.B.) bitnija vlastita korist od dobrobiti drustva...
S obzirom na spiku svi su isti lopovi, samo žele prevariti malog dioničara očekivalo bi se da će netko spomenuti i najisplativiji scenario za I. B. , a to je da u par dana proda veću količinu dionica (veličina ovisi o bidu), cijena padne, a nakon što transakciju objavi burza i cijena još dodatno padne kupi veći broj dionica nego ih je prodao i još mu ostane hrpa keša.
How yes no, još i pusti glas da će ići dokap samo odabranima po 1% cijene.... Obzirom da je u UO kompanije, dotični se ne može zafrkavati na gore opisan način. On svoje dionice može, ako ih uopće ima namjeru prodavati, prodati većim institucionalnim ili strateškim ulagateljima u posebnoj transakciji ili više njih uz javnu objavu.
A neš ti korekcije. Dugo je potrajala. Jedino je poslužila ovome što je prodao na 410 da ima za čim tugovat.
Mene poklopilo na 410 ostatak🤭
I ja se prijavljujem.
Vratice se Šime, tj Moller, tamo na 450 . I prije je .
Al ajmo pošteno, sve i da sad prodam ove dragulje sa 60 % trenutne dobiti , čemu to ? Gdje da tu lovu ulozim? Sve ostali na berzanu je katastrofa, ništa nema niti približan potencijal rasta kao ova roba . To sitno kokosarenje , prodaja pa ponovni ulaz radi par tisuća kuna , to sam prevazisao kad mi je dobit prešla peteroznamenkasti broj i tako sve rane iz prošlosti pobrisala. Nikad više, rekao sam , kokosarit radi 500 eura . Ovdje sam dok ne sudija ne svira kraj , a kad će to biti neznam , čini mi se da je tekma tek počela
Da, dobar primjer je OPTE... tamo sam kokošario iznad 8 kn... sad je cijena malo ispod tih 8 kn
ovdje aska uvijek ima... nemojte se srditi na nas trejdere, mi vam guramo dijonicu više kad se trend pokaže. Svatko ima svoj stil.
S obzirom koliko su jučer pali vani, ovdje se ipak dobro drži
Koji si ti dušebrižnik, rijetko viđeno. Zar stvarno tak boli kad nisi unutra?
S obzirom koliko su jučer pali vani, ovdje se ipak dobro drži
Pretpostavljamo da ćeš se javit i sutra ako danas bude raslo vanka sa konstatacijom "Kako je jučer vanka raslo..."