Kako ide s porezom u ovom slučaju?
Jel tko zna..
Jel tko zna..
Jel tko zna..
10% plus prirez ako je ostvarena dobit u dvije godine od kupovine
Jel tko zna..
naplaćen nije, očito će trebati svatko prijaviti u poreznu prijavu za 2023g. ako su bile u posjedu ispod 2g. i pod uvjetom da je ostvarena zarada naravno, biti će ih puno i sa -
A da...pretpostavljam da je tako i da nema izuzetka mada je delist bio u pitanju.
Jel tko zna..
naplaćen nije, očito će trebati svatko prijaviti u poreznu prijavu za 2023g. ako su bile u posjedu ispod 2g. i pod uvjetom da je ostvarena zarada naravno, biti će ih puno i sa -
Mnogi su u debelom minusu, a nekima se dogodilo da imaju i frški plus, i sad bi oni jos i porez trebali platiti, "mašala" jedino ako su ludi!
rok za odlazak Vira s burze je negdje u 12mjesecu, zna li netko točan datum da ne vrtim sada stare obavijesti
Za sve one koji su zakasnili u Zupanju ono tmurno jutro prosle zime eto spasonosnog rjesenja.
Za sve one koji su zakasnili u Zupanju ono tmurno jutro prosle zime eto spasonosnog rjesenja.
VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d. – PONUDA ZA KUPNJU
a inflacija, stajanje, čekanje? mogli su se potruditi bolje
To valjda samo za one odlikase koji prezive jos koju godinu u slatkoj dijonici.
a dok se oni sjetili isplatit ja tu lovu vec provrtio dalje...
To valjda samo za one odlikase koji prezive jos koju godinu u slatkoj dijonici.
i odlikaši plaču
Unatoč crnjačenjem naslovu, u emisiji ipak govore i o onima koji su u tom biznisu zadovoljni. Prva polovica emisije kuknjava, a druga da će ovdje biti sve bolje i bolje. Najavljuje se bolja već slijedeća godina.
Sugar - Price - Chart - Historical Data - News
Graf za zadnjih pet godina pokazuje rekordno visoke cijene šećera. I oni baš sada sasvim slučajno lupaju ponudu. S burze su se makli jer im je navodno bilo preskupo održavanje dionice na burzi, a sad odjednom imaju i za javnu ponudu.
Nisam baš siguran da je super biznis sada im prihvatiti tu ponudu. Iako sam i s ovom ponudom u plusu, gotovo da sam uvjeren da će nagodinu u proljeće ili do ljeta dati novu, bolju ponudu. Micanjem dionice s burze i sada ova ponuda, ukazuje na to da tu netko tko kuži buduću matematiku firme želi ovladati pričom, a malci naravno smetaju. Pa da se riješe malaca, nek još malo podebljaju brojku. Vidjet ćemo nagodinu.
više repe, manje dijonica, odlikaši opet propali
Ima li netko tko je zadržao dionice i kakva su očekivanja? Ja sam im sad prodao četvrtinu, ali ostatak ne dam ispod 20eur pa kad god to bilo..
imam ja, kupovao dio ovoga što se zadnje nudilo na burzi i neću prodati po ovoj zadnjoj ponudi 8,91 iako bi me to moglo poslije koštati
Imam ja. Neću prodavati idućih par godina. Bit će novih, boljih ponuda.