Sasvim sigurno nam nude premalo i zato ne prodajem
Ovo ce biti novi pevec
Dionica vrijedi najmanje x2
Ociscena od dugova sa secerom nikad skupljim
Sasvim sigurno nam nude premalo i zato ne prodajem
Ovo ce biti novi pevec
Dionica vrijedi najmanje x2
Ociscena od dugova sa secerom nikad skupljim
Objavljeno prije 3 dana
Vani secer raste, a meni secer pao. Dr.Kalica ima li lijeka za mene?
već par dana šećer udara po 3% gore
https://www.teletrader.com/zucker/index/chart/tts-199454330?timerange=1Y
Zadro reče da je od proizvodnje do sada prodao pola, sada razmišljam da i ja njemu prodam samo pola dijonica po 8,91€
Na ljestvici top 5 kompanija iz poljoprivrednog sektora u odnosu na 2021. godinu došlo je do manjih promjena - RWA Hrvatska je zbog velikog rast prihoda izbio na treću poziciju, iza Žita Marka Pipunića i Belja plus iz sastava Fortenova grupe. Žitu je prihod rastao 21,6 posto, na 392 milijuna eura, a dobit je stagnirala na 19,26 milijuna eura, dok je prihod Belja rastao 13,5 posto na 235,74 milijuna eura, uz značajan rast dobiti s 3,13 milijuna eura u 2021. godini na 14,97 milijuna eura u prošloj
odmah sa 700 na 715
https://www.ig.com/en/commodities/markets-commodities/london-sugar-no-5
sada već kreće razmišljanje o neprodaji dijonica
Info da je prijava odluke o povlačenju dionica predana na upis u sudski registar, nije još upisano.
.
Info da je prijava odluke o povlačenju dionica predana na upis u sudski registar, nije još upisano.
.
onda neće skoro ni biti upisano
iako nije izrijekom napisano da neće to raditi, ali će sigurno usporavati, ako im ne ponudi gazda možda koji kg šećera ispod žita
Tijekom bijelog štrajka koji će trajati iduća dva tjedna, do 19. svibnja, suci neće raditi u e-spisu, neće se provoditi registracija novih pravnih subjekata, rješenja o nasljeđivanju niti primjerice, razvod braka
nema dividende, zato što je minus valjda preko 400mil. kn
valja sačekati još koju godinu
Mensecini da je sve sto se odvija pri toj povijesnoj dvorani u Zupanji kazalisna predstava. Veselje za narod, igara bez kruha. Ubio Zadro trgovinu radi 100 kila jura godisnje i sad ceka valjda da cijena secera padne pa onda krece dogovarat prodaju svega.
Pametan, nema sta.
Mensecini da je sve sto se odvija pri toj povijesnoj dvorani u Zupanji kazalisna predstava. Veselje za narod, igara bez kruha. Ubio Zadro trgovinu radi 100 kila jura godisnje i sad ceka valjda da cijena secera padne pa onda krece dogovarat prodaju svega.
Pametan, nema sta.
pa nemoj tako, nema se za sve, da nije vladine intervencije morao bi točiti samo tri frtalja u ovo
pa nemoj tako, nema se za sve, da nije vladine intervencije morao bi točiti samo tri frtalja u ovo
Malo sam zbunjen.. jel to Zadrin ili tvoj? Vidim da si izmutio registraciju pa je tesko razaznat..
Malo sam zbunjen.. jel to Zadrin ili tvoj? Vidim da si izmutio registraciju pa je tesko razaznat..
vako bijel ko šećer i lijepo nov ne voze mali dijoničari, nego psn mađioničari
Je li poznato je li Odluka upisana u sudski registar?
Je li poznato je li Odluka upisana u sudski registar?
nije ,nepoznat datum do daljnjega.
Ima li netko zapisnik sa skupstine od 28.02.?
ništa od kupnje izgleda za sada
pa predali su na sud. Sada sve ovisi o brzini suda. Otkup je siguran
jedino mi nije jasno zasto su toliko cekali sa obavijesti dionicarima.
pa predali su na sud. Sada sve ovisi o brzini suda. Otkup je siguran
jedino mi nije jasno zasto su toliko cekali sa obavijesti dionicarima.
čekali su da završi kampanja da vide koliko će šećera biti u silosima
dok mi čekamo topi se i cukor lagano
https://www.teletrader.com/cukor/index/details/tts-205829942