Tko im je kriv...mogli su trenirat na ZSE pa ne bi bili tako osjetljivi...
lajkam korekcije...bit(c)e više za nas
fak...evo opet raste...a ja drukam i mantram za zaron...
Tko im je kriv...mogli su trenirat na ZSE pa ne bi bili tako osjetljivi...
lajkam korekcije...bit(c)e više za nas
fak...evo opet raste...a ja drukam i mantram za zaron...
htijo sam uplatit miljon kuna bnb i eth a mi neda...kurc šlus😪😪😪
svi koji su imali poluge postavite propali su kao muda kroz poderane gaće
a što se tiče ZSE takvu burzu nema niko takav kriminal i lopovluk to je dosad nezabilježeno u svijetu kapitala
tu je pljačka još uvjek u tjeku kao posljednjih 15 god
nažalost tako nam je
govna lopovska podobna sa rukom na srcu
tko je jamio jamio je
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ta/2277433.aspx
što se nepiše o dionicama na ZSE kakav je tu slom odrađena
kakva je tu pljačka učinjena na ulagačima
kako još pljačka traje i trajat će
kako su dioničari kraša pokradeni kako su dionićari iz koncerna agrokor pokradeni kako će sutra biti pokradeni dioničari podravke
kako je plenkiborg masakrirao fondove to je duplo malog ulagača
mogao bi nabrajat do nove godine o pljački na ZSE
od domoljuba
agrokor je krađa neviđena, podr, budemo vidjeli ali da ga beš, dioničari kraša nisu pokradeni
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
odgledano odavno
Ocito se emisija svidjela mnogima jer vidim da kripto raste...
Svi koji su je propustili mogu je pogledat ovdje...
Display Morepazi ovo
insajder ovdje
jučer pisano
sutra dolazi nova vijest iz kine
nesmijem reći za koju firmu radim ,ogromna je
do 7 sati se bitkon mora dotjerati što je moguće niže u tim satima
bit će kordirirana rasprodaja kako bi se značajnog holdera likvidiralo nesmijem reći o kom se radi,on je uzrok prošlog pada
kad se likvidira plan je pokupovat sve rezerve i dovest ga do bankrota
ako želite bit bogati napravite kavu i čekajte pad
nakon tog ide brzi oporavak i btc na 70 000$
opet ponavljam ovo je jučer napisan
jel ostalo prstiju za loviti padajuče noževe...hehe, podhebavam malo jer sljedeći tjedan i ja ulazim u kockarnicu
kol mitkko, što tehnika kaže na 15min btc, meni izgleda da je trend jasan, da je najbolje standby do neke ozbiljnije podrške, e sad, gdije bi to moglo po tebi biti
https://www.novilist.hr/ostalo/sci-tec…kriptovalutama/
Rizik je vaš, novac i naš- svugdje isto
https://www.novilist.hr/ostalo/sci-tec…kriptovalutama/
Rizik je vaš, novac i naš- svugdje isto
niš novoga. bude brzo porez na zrak.
jel ostalo prstiju za loviti padajuče noževe...hehe, podhebavam malo jer sljedeći tjedan i ja ulazim u kockarnicu
kol mitkko, što tehnika kaže na 15min btc, meni izgleda da je trend jasan, da je najbolje standby do neke ozbiljnije podrške, e sad, gdije bi to moglo po tebi biti
Mislim da ne treba razmisljati o longu dok ne vidimo higher low, ili barem promjenu trenda na manjem timeframe-u. Ovo zadnja 3 mjeseca je bila Wyckoff distribucija, i nakon takvih distribucija u pravilu se ne vidja brzi oporavak, takozvani V shape. U svakom slucaju, sada je vrlo mala sansa za V shape oporavak jer da je trebao nastupiti vec bismo ga vidjeli na prvom odbijancu. Stavio sam prije koji tjedan projekciju te Wyckoff distribucije.
Sada se predvidja mrcvarenje sljedecih nekoliko mjeseci u ovim range-u 30-40k, mozda i malo nize. Trebao bi se formirati ponovo nekakav akumulacijski kanal.
Nisam sada pri kompjuteru da prikacim koji graf, to cu drugom prilikom.
Ljubitelji Daft Punk-a i kripta će znati ovo cijeniti
Kao stari dioničar, a nimalo crypto fanboy, u nekoliko dana 40% zarada. Naravno sa smiješno malim iznosom od par stotina kuna. Pitanje je sad:
da li bi se tržište ponašalo isto da sam kupio za ozbiljiniji novac?
da li bi se ja ponašao isto da sam kupio za ozbiljniji novac?
Trenutno opet čekam u keš poziciji od par stotina kuna + 40%.
Kad se već gubi na DLKV ....
Kao stari dioničar, a nimalo crypto fanboy, u nekoliko dana 40% zarada. Naravno sa smiješno malim iznosom od par stotina kuna. Pitanje je sad:
da li bi se tržište ponašalo isto da sam kupio za ozbiljiniji novac?
da li bi se ja ponašao isto da sam kupio za ozbiljniji novac?
Trenutno opet čekam u keš poziciji od par stotina kuna + 40%.
Kad se već gubi na DLKV ....
Bas sam maloprije gledao jedan intervju sa Peter Lynchom, on kaze: "stock doesn't know you own it." zato mislim da bi isto ponasala, ali bi se zato vjerojatno ti drugacije ponasao
https://www.tradingview.com/chart/ETHUSD/u…ee-if-it-holds/
Editor's Pick na tradingwiev, pa valjda nešto vrijedi
Na prvi pogled odrađen SHS, target odrađen, V shaped oporavak odrađen.. sada bi trebalo pogledati
Čisto iz znatiželje i pomalo potrebe ... Da li je netko iz ZABA-e radio SEPA prijenos (EUR) na Binance?
Pokušao sam objasniti Binance support-u da mi treba i adresa Binance-a kao tvrtke za SEPA nalog, ali oni pametno poslaše adresu banke ...
Ne znam da li to samo ZABA ima glupi sustav (ne bi me čudilo), ali bez adrese tvrtke ne prolazi nalog ...
Ako je netko probao (staviti fake adresu ili adresu istu kao banke) neka se javi da ne isprobavam bez veze ...
Znam da može ZABA (kn) -> Revolut (kn) -> Revolut (EUR) -> Binance (EUR) ali to me ne zanima.
Hvala.
Dobro ste odradili za sada, vjerojatno ide opet gore sada ali to sve prati btc...
Nego tu su vam jako velike naknade na kupnju prodaju osim ako niste metal. Radije odite na binance i tamo trgujte.
PipiDugaCarapa ja uplatim karticom, naknada je sitna ali rađe platim nego da čekam nekoliko dana da prođe sepa, kada vidim priliku stavljam lovu pa mi je tajming važan.