njah, vidim divergenciju (žuto) i kod btc-a i kod eth-a, stohastic rsi ohlađen i okrenuo prema gore
Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama
-
-
-
Opet 60k. Treća sreća?
-
Ne bi rekao. Kolegica ce se načekati za svoj ulaz.
Ispravak netočnog navoda.
-
njah, vidim divergenciju (žuto) i kod btc-a i kod eth-a, stohastic rsi ohlađen i okrenuo prema gore
Stohastic rhs ohlađen velite? 😄
-
a, gle, jednom će i ćorava koka pogoditi zrno...kaj da ti kažem...
evo, sad imamo još lipšu divergenciju - ljubičasto
-
How to make a mint (By NSA)
How To Make A Mint: The Cryptography of Anonymous Electronic Cash -
-
Markets in Crypto-Assets Regulation (MiCA)
Od 2025 legalizacija,prihvaćanje i regulacija kripto tržišta na nivou EU (bolje ikad,nego nikad)
-
Poanta mog posta je porijeklo te ideje.
-
Strpljen spašen. Btc 73000.
Q4 u averageu je 80% rasta. To bi bilo 115k.
-
-
Strpljen spašen. Btc 73000.
Q4 u averageu je 80% rasta. To bi bilo 115k.
Ma sve pet, ne znam kako ti, ali meni su altovi (ne svi) u finom minusu...
U veljači/ožujku sam pomislio da kasnim sa ulazima pa uletavao... nisam ništa kratio ovih mjeseci konsolidacije.
Ispada da ciklus ipak ide uobičajenim tijekom btc>eth>alts
-
wen alt? e, pa ...
usdT ima head and shoulders i probilo donju liniju potpore, target prema dole štoćereć, raja mijenja stable u alt
šugavi eth, koji bi trebao povući početak altseasona u paru eth/btc pokazuje podrum višemjesečnog kanala, vidim divergenciju na rsi i približava se dugogodišnjoj potpori...
živibilipavidili, al moglo bi uskoro perje letit
-
Perje leti. Pa i eth
-
Perje leti. Pa i eth
Je, ali altovi nisu ni krenuli, ovo je ništa, tek početak...
kad odzumiraš veći time frame, većina i dalje grebe po dnu ili se neznatno odljepila
Kako ti prolaziš kroz bull, jel kratiš pred korekcije pa dokupljuješ dip, ili držiš do nekog targeta i onda sve iskrcaš?
-
Ne radim ništa, nakrcao sam se kroz '22 i dio' 23. U '24 nesto sitno uzeo.
Neću kupovati, nije mi sila a neću ni izlaziti do kraja godine.
Alt season može samo recesija pokvariti, pa to pazim. Idemo u everything bubble i krah će biti spektakularan. Do kraja q1 mislm biti vani sa 50% portfelja. Rotirat ću u micro caps baš kad i ako altovi odlijepe, to je već kocka a risk-reward prihvatljiv. Btc dominance još nije pao iz kanala pa altove tek čeka ludost.
-
Ne radim ništa, nakrcao sam se kroz '22 i dio' 23. U '24 nesto sitno uzeo.
Neću kupovati, nije mi sila a neću ni izlaziti do kraja godine.
Alt season može samo recesija pokvariti, pa to pazim. Idemo u everything bubble i krah će biti spektakularan. Do kraja q1 mislm biti vani sa 50% portfelja. Rotirat ću u micro caps baš kad i ako altovi odlijepe, to je već kocka a risk-reward prihvatljiv. Btc dominance još nije pao iz kanala pa altove tek čeka ludost.
Vec duze ne pratim altove od kad sam se opekao 18/19, pa sad imam samo malo eth.
Koji bi vi alt preporucili buduci da ih sada ima i dosta novih za koje nisam ni cuo.
-
Uf, ovisi o riziku koji želiš uzeti. Gledaj da je sad faza kada btc je u fokusu. U jednom trenu počet će rotacija u altove. Ljudi žele unovčiti rast btc-a i idu u altove da izmuzu bull market. Također retail koji upravo ulazi, gleda btc i preskup mu je, a želi exposure u cryptu. Uzima altove iz top 10. IQ novih koji ulaze pada, euforija je, fomo. Onda se spuštaju u top 100. Što gluplji tokeni, veći rast. Fundamenti od sutra više ne igraju. Ako bull potraje i micro capovi će napraviti 50, 100x.
Zato preporučam po 1 alt iz gaminga, 1 iz RWA, 1 iz Ai, solana. Kada ti to poraste 2-3x pomakni se u iste ali no name tokene... Itd. Rast će prvo stari tokeni ali novi će napraviti najveći rast. Sad se hvata puran a vjetar puše, svi lete.
Imam rndr, sui, avax, imx, eth, qnt, rune, inj, ftm, sol... Uglavnom stare tokene, sui mi je noviji i fino potegao.
-
Ja sam vjeran Lunc-u[95%].S lunom sam mlatio prve tisucice dolara,s njom sam i (skoro ) bankrotirao...(citaj povijest Lune) u međuvremenu sam nadokupio veliku kolicinu na dnu i čekati cu...najpovoljniji trenutak x
Svjestan rizika usao u trendu pada kripto trzista omjer dobiti i gubitka u zadnje cca 3 godine 1:3 !!!trenutno se gubitak pomalo smanjuje...
Platio sam školu bahatosti (vise od 100 tokena i altkoina sam promijenio)s stalnim kupi/prodaj,ulazi,izlazi,i provizije su me pojele i zato sam rekao "stop"
Sad je vrijeme za pozicioniranje i čekanje u altkoinima...
-
Samo da podijelim mišljenje... da li kratiti u rastu i loviti dipove ili držati do svog targeta, dilema je koja može ponekad mučiti.
Iz slikice je vidljivo da BTC može skočiti 17-22% i nema korekcije, nego puzi lagano gore dok se RSI hladi, jako frustrirajuće za prvu strategiju ili nove ulagače..
-
Ovisi što ti najbolje leži. Ako si trader nečeš pogriješiti da prodaješ na rastu i targetima i dokupiš na dipu. Ako si swing trader onda je jasno. Osobno sam koristio dca i držim, 80% a 20% trading portfelj.
Najbolje bi bilo da uhvatiš dip coina, imaš target cca 10x (ako je coin potencijalno takav) i svaki dip nadokupiš, nešto izađeš na parabolama ali ne izlaziš iz coina. Ako je leverage onda si pezniju osigurao. Npr da si uzeo Sol na cca 20$, izgradio baznu poziciju na leverage 3x, nadokupiš na dipovima i ne izlaziš do targeta, recimo 500. To je to, 3-5 takva coina je dovoljno. Znači isto da moraš biti imun na crasheve i euforije. Liquidation price je jako nizak zahvaljujući jakom prvom ulasku, pa ti crash od 250 na 200 ni jajca ne zagrebe, nego gledaš to ko opportunity. Naravno ako ti crasha blizu liq pricea da je loš feeling zato baza mora biti rana i kvalitetna.
-
-