..... A tko im kupuje?
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
..... A tko im kupuje?
- novi budući milijuneri investitori s foruma "Dionice.NET".
-
izgleda da budući milijuneri stvaraju kritičnu masu na kupnji, moglo bi ovo raspaliti po prodaji .......
-
izgleda da budući milijuneri stvaraju kritičnu masu na kupnji, moglo bi ovo raspaliti po prodaji .......
kolega, grad bruji da je već sve riješeno, kupac Končar bez malih dioničara, sve koji i dalje očekuju postati milijunaši očekuje Tarik četvrtkom
-
to što grad bruji , neka bruji . na kraju se zbraja .....
-
neki i prodaju
DLKV OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM -6,800 -0.03% 145,200 -
i dalje se izlazi
DLKV OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM -10,000 -0.04% 135,200 -
Jel netko već slao dopise u vezi dokapa na Uskok, DORH, medije i sl.?
Možete mi se javiti u inbox, pa da probamo malo gurnuti. Ako nas bude više, možda (?) nešto uspijemo pokrenuti.
Sad je krenulo sa sucima i EU, pa možda se netko i zainteresira za priču.
Ili potpisujemo kapitulaciju?
-
ja sam poslao članovima NO HBOR-a
-
ja sam poslao članovima NO HBOR-a
Što?
Kovertu sa sadržajem?
Litru prepečenice?
Šteku duvana?
Licitarsko srce?
Kaznenjaču vulgaris?
Ili Spešl keys on kort?
-
-
evo i ovih s tri lipicanera da izvlače situaciju
-
još se izlazi
DLKV OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM -6,000 -0.02% 129,200 -
preneseno sa pd
pocetnikzg12.06.2021. u 16:44
Osniva se udruga malih dioničara. Pozivamo sve male dioničare koji se žele suprostaviti ovoj odluci, vezano za učlanjenje u udrugu malih dioničara, nastup na skupštini i sve detalje da se jave na mail adresu:
dalekovod.dionicari@protonmail.com
Jos je malo vremena pa ne čekajte zadnji tren. Ima puno kostura iz ormara koje ce nadležni morati objasniti javnosti. A ima dosta materijala i za pravosuđe. Uglavnom javite se ako ste zainteresirani sto prije jer rok za prijavu za sudjelovanje na skupstini je 23.6.
-
Završetak najvećeg željezničkog infrastrukturnog objekta pruge Dugo Selo - Križevci ponovo je prolongiran, i to za pune dvije godine, doznaje Jutarnji list.
Prema našim informacijama, hrvatski konzorcij koji čine Dalekovod, DIV i Zagreb Montaža HŽ Infrastrukturi uputio je nedavno novi plan izvršenja radova u kojem se navodi da bi se radovi trebali završiti u ljeto 2023. godine, tri i pol godine nakon ugovorom predviđenog roka za završetak. Prema riječima naših sugovornika, prijedlog je prihvaćen, ali uz napomenu da izvođači od HŽ Infrastrukture ne potražuju nikakva financijska obeštećenja zbog produljenja roka.
-
NAZIV BROJ DIONICA
Konsolidator d.o.o. 15.000.000Domaća fizička osoba 7.045.883
Financijske institucije 1.956.537
Ostali 618.044
Vlastite dionice 98.841
UKUPNO 24.719.305
-
Gledam bas ovoga vlasnika poduzeća sa Malte koji je umiješan u ovaj nonsens od plana kako maše bauštelcima koji mu delaju fasadu na kući. Nema kaj ,lepa kuća, lepi crveni Porsche Cayenne. Misli dasa da ga ne vide likovi koje je mislio zaje.... sa jatacima . E moj prijatelju.....ima ti ona..."Oteto prokleto".
-
dio odgovora HBOR-a na moj upit
"Ističemo kako je HBOR-u, a vjerujemo i ostalim ulagateljima u fondu, u cilju očuvanje vrijednosti imovine fonda što je ujedno i jedna od glavnih zadaća društva za upravljanje."
-
dio odgovora HBOR-a na moj upit
"Ističemo kako je HBOR-u, a vjerujemo i ostalim ulagateljima u fondu, u cilju očuvanje vrijednosti imovine fonda što je ujedno i jedna od glavnih zadaća društva za upravljanje."
Pa sto ne preneseš ovdje cijeli odgovor nego samo dio?
-
Što očekiujete od skupštine?
Izglasavanje predloženog dnevnog reda ili određene promjene od prvotnog plana/prijedloga?
Naime, meni se čini da će netko tko stoji iza Fonda morati imati "čvrstu" ruku da je podigne na skupštini i da glas na sve točke dnevnog reda kako je predloženo...
-
S obzirom da sam ovdje prije "nabacio" onu ideju o fondu koji bi se mogao koristiti za dokap i mirnije (nekriminalno) rješenje problema na DLKV možda bi ovaj fond mogao biti dio tog rješenja. Što kažu iskusne glave o tome ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner