Ja bih samo volio čuti razlog zbog kojih se nisu podmirivali dugovi iz PSN, a na računu uredno deseci milijuna kuna u svakom kvartalom izvještaju.
Održavanje hladnog pogona pretpostavljam...
Ja bih samo volio čuti razlog zbog kojih se nisu podmirivali dugovi iz PSN, a na računu uredno deseci milijuna kuna u svakom kvartalom izvještaju.
kol. st-brajo, kako su to fgs, habor, fortenova i mirovinci koji zajedno imaju 60,7% tj 15M dionica plaćenih 200M kuna "mali" dioničari?
samo, meni niti nakon svih kalkulacija nije legla osnova za ovu predloženu svinjariju, ako je dlkv u psn postupku i ima obveze po planu postupka, zašto su u 2020. prestali izvršavati obveze pogotovo jer su imali te pare na računu i kako je tih 41M U 6mj naraslo na 56M, također je interesantno, kako su svih ovih godina uspjeli izvršavati obveze da bi u i to u 2020. kada se poslovalo ko blesavo ali kada je ppd otkupio dio potraživanja to prestali izvršavati, također, kako dioničari znaju koliko je kapital dlkv, kada je zadnji puta napravljena revizija i revalorizacija imovine i koliko vrijedi goodwill, ne bi li te stavke trebalo temeljito utvrditi prije nego se firma proglasi insolventnom a dioničare razvlasti nepotrebnom dokapitalizacijom sa fingiranim izvještajima pogotovo stoga jer je dospjeli a ne isplaćeni dug do 05.05.2021.-55,6Mkn , ne 150 niti 410 miliono nego 56 što se može isplatiti jer su i sami naveli da ima nekih 130M kapitala i rezervi a obveze za 2021. od nekih 70etak m kn. se mogu največim dijelom podmiriti iz dobiti aktualnig razdoblja!
evo, pogledajte sami, Dalekovod, d.d. - Izvješće o provedbi financijskog restrukturiranja_1Q_2021 a sada kada se radi ko bog, sada se ne može...sve ovo su dioničari iz kapitala platili a sada zbog 56m bi trebali izgubiti sve, u kome je to onda problem u nesposobnoj ili prije, korumpiranoj upravi ili pak u nama dioničarima da izgubimo sve, znate ono, kada u kupleraju posao ne ide, ne mijenjaš krevete nego...
ova dokapitalizacija i sami tijek iste je upravo za USKOK!
Bravo @barbosa 2.0
To su prava pitanja za Skupštinu.
Za početak, ako se ne može skupiti 10M kn za sudjelovanje u dokapu, ajmo se skupiti bar 4M kn pa otići na skupštinu i izraziti protivljenje ovakvim odlukama i zaprijetiti tužbom za poništenje odluka skupštine.
Prije toga može se to pustiti i u medije. Bilo bi dobro kad bi to napravio netko od većih "malih" dioničara, kome bi mi mali "mali" (imam 6.500kom DLKV) dali punomoć. Ili dati punomoć nekom odvjetniku (to nešto košta, ali se nitko pojedinačno ne eksponira).
možda je NexHepspert oročavao kod banke, 0,3% je bolji plus od minusa iz poslovanja
Netko je na poslovnom spomenuo nekakvu udrugu malih dioničara. Zna li netko ovdje što o tome i kako pristupiti?
U prodaju se uključio i drugi OTP fond.
A ne tako davno su kupovali
DLKV | OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM | -54,500 | -0.22% | 200,500 | ||
OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM | -10,747 | -0.04% | 159,383 |
po sudskom registru stanje je drugačije
HBOR 50%
Fortenova 26%
Mirovinski fondovi 24%
Stanje čega?
Koje firme odnsono Fonda?
Konsolidator (Daloovod) je u portfelju Fonda kojem su gore navedeni udjelnicari. Firma za upravljanje fondom i sam Fond nemaju istu vlasničku strukturu. Fond nema ni pravnu osobnost.
Stanje čega?
Koje firme odnsono Fonda?
Konsolidator (Daloovod) je u portfelju Fonda kojem su gore navedeni udjelnicari. Firma za upravljanje fondom i sam Fond nemaju istu vlasničku strukturu. Fond nema ni pravnu osobnost.
Gdje se mogu vidjeti udjelnicari?
Na ovom forumu. Treba izvrtjeti temu unatrag.
Na ovom forumu. Treba izvrtjeti temu unatrag.
Mislio sam da li postoji negdje neki registar u kojem se vidi trenutno vlasništvo. Nešto poput SKDD.
u sudskom registru.
u sudskom registru.
za inspirio fgs sam pitao
evo ih opet
DLKV | OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM | -8,390 | -0.03% | 192,110 | 0.78% | 278.56K |
KLJAJIĆ ANKICA | -5,000 | -0.02% | 170,270 |
Ja vam predlažem, umjesto trošenja para, vremena i inih resursa na udrugu md, da pokrenete postupak pripreme za osporavanje odluka GS tj. bar da se zna mišljenje i da uđe u zapisnik.
Pritom angažirati dobrog odvjetnika za trg. pravo da vam stavi na papir što se sve ovdje krši (zanimljivo je ovo neispunjenje dugova iz PSN, a pritom keš na računu). Dal vam treba udruga odn. jel lakše preko nje ishoditi sudjelovanje na GS i event. učešće kasnije u sudskom sporu.
Ako ovo opet dozvolite, PPD će pokupovati pola Hrvatske, društvo po društvo. Zato jer mogu i nitko se ne buni.
Danas se u Hodu za život mogao vidjeti modus operandi te ekipe: izborna šutnja a oni raspičili Škoru i Thompsona.
Boli ih klinac jer mogu. Svojevrsni predizborni miting pod paskom policije.
Kužite? Il ste u ekipi, il ste van nje.
A uzet će sve.
Osigurati tri generacije takvih istih degenerika.
Tužno i žalosno!
u sudskom registru.
za inspirio fgs sam pitao
u sudskom registru!
Display MoreJa vam predlažem, umjesto trošenja para, vremena i inih resursa na udrugu md, da pokrenete postupak pripreme za osporavanje odluka GS tj. bar da se zna mišljenje i da uđe u zapisnik.
Pritom angažirati dobrog odvjetnika za trg. pravo da vam stavi na papir što se sve ovdje krši (zanimljivo je ovo neispunjenje dugova iz PSN, a pritom keš na računu). Dal vam treba udruga odn. jel lakše preko nje ishoditi sudjelovanje na GS i event. učešće kasnije u sudskom sporu.
Ako ovo opet dozvolite, PPD će pokupovati pola Hrvatske, društvo po društvo. Zato jer mogu i nitko se ne buni.
Danas se u Hodu za život mogao vidjeti modus operandi te ekipe: izborna šutnja a oni raspičili Škoru i Thompsona.
Boli ih klinac jer mogu. Svojevrsni predizborni miting pod paskom policije.
Kužite? Il ste u ekipi, il ste van nje.
A uzet će sve.
Osigurati tri generacije takvih istih degenerika.
Tužno i žalosno!
kolega je sve dobro naveo i dodao bih samo link:
...možda da se koja kuna uplati i napravi članak...
Pa za početak bi trebalo obavijestiti redakciju i nekog.od novinara/komentatora da uopće postoji namjera i pojasniti im i približiti cijeli slucaj. Novci tu nisu vidi mi se problem, već upućenost u problematiku i kvalitetna sugestija sa strane.
st-brajo nije niko nikog opljačkao
Ko je kriv tim vjerovnicima što su pristali poslovati s tehnikom. Glasovaali su da su za psn. Ko im kriv.
neki i prodaju
DLKV | OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM | -40,110 | -0.16% | 152,000 |