i tako brzo i vraceno na 6-icu
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
-
sva ova trgovina ima potpis onoga što zovemo "sindikat", nagledao sam se toga na zse mnogo puta i u plus i u minus...agresivno slamanje otpora i podmetači a psihijatrija odradi ostalo i naravno bez promjena u top10
ovo je školski primjer short sellinga i samo je pitanje kome koristi niska vrijednost dionice na tržištu i zašto
-
sva ova trgovina ima potpis onoga što zovemo "sindikat", nagledao sam se toga na zse mnogo puta i u plus i u minus...agresivno slamanje otpora i podmetači a psihijatrija odradi ostalo i naravno bez promjena u top10
ovo je školski primjer short sellinga i samo je pitanje kome koristi niska vrijednost dionice na tržištu i zašto
meni evo koristi, imam ih 4x više nego kada je krenuo pad, e sada je samo pitanje što s njima
-
mene poklopilo jučer na kraju sa par k na 6,3 a danas još nisam kupovao, uvijek stignem i baš me zanima dokle će ovo ići...
-
-
Tko je mogao znati da će se ovakva prljava igra ovdje odigrati, ali netko veliki ovdje mora prodavati (davati podršku prodaji)
jer je ovo dosta veliki promet za ovu dionicu, od 700 - 800 tisuća kn svaki dan, već koji dan za redom i i Dalekovod je među
najlikvidnijim dionicama na ZSE, nažalost u padajućem trendu.
-
Zbog ovoga svega što se događa oko DLKV zadnjih par dana očekujem očitovanje Dalekovoda.
-
Tko je mogao znati da će se ovakva prljava igra ovdje odigrati, ali netko veliki ovdje mora prodavati (davati podršku prodaji)
jer je ovo dosta veliki promet za ovu dionicu, od 700 - 800 tisuća kn svaki dan, već koji dan za redom i i Dalekovod je među
najlikvidnijim dionicama na ZSE, nažalost u padajućem trendu.
treći dan, još 12k da stignemo jučerašnji, prekjuče bilo 773, još sutra i moglo bi biti kumulativno 4mil. ako sutra malo pojača, ipak je petak, ato bi onda bilo prosječna 1mil. dnevno, puno, previše za ovakav šrot koji ništa ne vrijedi, no dobro, kupovali smo i IGHaj na 100, pa nema razloga za diskriminaciju naših građevinara, ups, Dlkv nije baš klasični građevinar, stoga oprezno
https://zse.hr/hr/papir/310?isin=HRDLKVRA0006
Zbog ovoga svega što se događa oko DLKV zadnjih par dana očekujem očitovanje Dalekovoda.
ja ne
-
Mislim da je ovo povuklo dosta toga drugog dolje. Ljudi su preplašeni.
-
-
Mislim da je ovo povuklo dosta toga drugog dolje. Ljudi su preplašeni.
ima Bingo kod Ćurlića i Marasice, lijepa mirna igra i lijepe nagrade
-
Mislim da ni to nije sigurno. Izađe članak da je Bingo pogodak, po mišljenju upućenih, previsok.
-
Meni jedna stvar nije jasna. Koliko ste vremena na burzi i ne vidite po trgovanju da se izlazi. I da se skoro ne vidi kraj.
Zalostan sam, to je sve sto mogu reci.
-
Meni jedna stvar nije jasna. Koliko ste vremena na burzi i ne vidite po trgovanju da se izlazi. I da se skoro ne vidi kraj.
Zalostan sam, to je sve sto mogu reci.
a tek mi koji kupujemo
ja sam najžalosniji kada vidim da sve što se kupi ide odmah na ask i to vrlo nisko, tako da je sinkronizacija gotovo savršena
-
Nekome je izlaz a nekome bogami ulaz. Svako najbolje procijeni za samoga sebe..
-
To se kaže "kad već moraš jest govna, barem pričaj da su dobra"
-
Poslo mail i odgovorili.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35029
E sad jel do mene i mog upjta ili...
-
Pa ne radi se tu o nikakvim novim informacijama nego o već poznatim koje očito većina prisutnih bas i ne razumije odnosno o njima do sada nije vodila računa.
Zapravo, to o čemu ovdje već neko vrijeme raspravljamo uopće nije u ingerenciji izdavatelja obzirom da on ne mora biti upoznat sa mogućom prodajom i prijenosom njegova duga na novog vjerovnika. Oni to sasvim sigurno znaju, ali iz njihove perspektive to je stara vijest koju očito zna mali broj upućenih pa je lakše i dalje praviti se “Englez”.
-
Onda zelis reci da vise vjerujem novinaru, forumu, raznim vukovima s wallstreeta nego sluzbenoj informaciji?
-
Ovo mi sve vise lici na Optimu jos samo fali ista cijena dionice... e sad dal ce optima u goste dlkv ili dlkv k optimi vidjet cemo u sutrasnjem uzbudljivom nastavku..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin