Prati li itko trgovinu na dalekovodu, može li se to racionalno objasniti ili je procurio kakav insajd info?
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Možda ovaj članak iz specijala Jutarnjeg o TOP 1500 kompanija u HR.
-
Teško, ovo je netko velik, oni ne kupuju na PR članak, a na forumu se nitko ne hvali kupnjom, svi su zauzeti Atlantskom.
-
Zanimljivo zadnjih dana. Ne znam jel ovo povoljno ili skupo...
Firma je trenutno stabilna i ima ugovorene poslove.
Vjerojatno se čeka rasplet na sudu da bi se intenzivnije trgovalo.
-
Raspleta na sudu još godinama neće biti.
A čak i u slučaju nepovoljnog ishoda za DLKV, to neće biti neki trošak koji bi mogao ugroziti sadašnju stabilnost tvrtke.
-
AZ OMF -3000 kom
-
Predsjednik Uprave Dalekovoda: Stabilno poslovanje uz punu Knjigu ugovoraUz snažan i stabilan financijski i poslovni položaj ohrabruje i to što smo među malim brojem tvrtki koje imaju znanje, iskustvo, reference i potencijal raditi…novac.jutarnji.hr
Ovi što su kupili po 10 kn su se našli na 2,66 e...
Dalekovod povećao kvartalni prihod 19 posto, uz ugovorene poslove u iznosu više od 247 milijuna euraDalekovod Grupa, kao kompanija sa snažnim prisustvom na domaćem i stranim tržištima, ostvarila je u prvom kvartalu tekuće godine rast poslovnih prihoda od 19…lidermedia.hrPosla itekako imaju...
-
Raspleta na sudu još godinama neće biti.
A čak i u slučaju nepovoljnog ishoda za DLKV, to neće biti neki trošak koji bi mogao ugroziti sadašnju stabilnost tvrtke.
Obavijest o odbijenim tužbama za pobijanje odluka Glavne Skupštine Društva
od 30.06.2021. godine od strane Trgovačkog suda u sudskim postupcima P-
1277/2021 i P-1296/2021
Nastavno na ranije objave u razdoblju od 17.08.2021. godine do 14.02.2022. godine na temu tužba
manjinskih dioničara radi pobijanja odluka Glavne skupštine društva Dalekovod, d.d. (nadalje:
Društvo) održane 30.06.2021. godine, obavještava se javnost da je Trgovački sud u Zagrebu
prvostupanjskim presudama odbio u cijelosti tužbene zahtjeve tužitelja u sudskim postupcima koji
se vode pod poslovnim brojevima P-1277/2021 i P-1296/2021 uz obvezu za nadoknadnom
parničnog troška Društvu kao tuženiku.
-
Teško, ovo je netko velik, oni ne kupuju na PR članak, a na forumu se nitko ne hvali kupnjom, svi su zauzeti Atlantskom.
Kupila je "Zločesti" .
-
Al' se hvale zadnjih dana, a dionica baš i nije jeftina. Otprilike na nivou V. Lenca ali uz dobra izvješća mogli bi +20% do kraja godine. Samo se pitam uz toliko hvale i što su izveli do sada, samo sklopljeni poslovi nisu profit. Napredna energetska rješenja su u 51% vlasništvu Grupe Končar, pa neka profitiraju.
Društva u indirektnom vlasništvu u Hrvatskoj koja se konsolidriraju:
Napredna energetska rješenja d.o.o., Zagreb (indirektno vlasništvo kroz ovisno društvo KONČAR – Ulaganja d.o.o.) 51,00 %
Dalekovod d.d., Zagreb (indirektno vlasništvo kroz društvo Napredna energetska rješenja d.o.o.) 38,33%
-
-
Al' se hvale zadnjih dana, a dionica baš i nije jeftina. Otprilike na nivou V. Lenca ali uz dobra izvješća mogli bi +20% do kraja godine. Samo se pitam uz toliko hvale i što su izveli do sada, samo sklopljeni poslovi nisu profit. Napredna energetska rješenja su u 51% vlasništvu Grupe Končar, pa neka profitiraju.
Zašto dionica nije jeftina?
Kakve veze ima Viktor Lenac?
-
Zašto dionica nije jeftina?
Kakve veze ima Viktor Lenac?
Omjer knjigovodstvene vrijednosti i tržišne Lenca i Dalekovoda su otprilike iste. Lenac je najbliže tom omjeru Dalekovodu pa sam uzeo njega za usporedbu.
-
Ne znam koliko je to i na takav način uopće usporedivo...
Trenutno me zanima ulaganje u jedno i drugo. Mislim da tu ima prostora za solidan rast. Iako je Lenac već dosta odradio, svaki sljedeći kvartal će biti sve bolje i investitori će to nagraditi...
Kod Dalekovoda je problem dokapitalizacije po 10 kn, po toj cijeni su ušli ozbiljni igrači sa preko 10 mil kn. Trenutno imaju duplu zaradu...
-
Ne znam koliko je to i na takav način uopće usporedivo...
Trenutno me zanima ulaganje u jedno i drugo. Mislim da tu ima prostora za solidan rast. Iako je Lenac već dosta odradio, svaki sljedeći kvartal će biti sve bolje i investitori će to nagraditi...
Kod Dalekovoda je problem dokapitalizacije po 10 kn, po toj cijeni su ušli ozbiljni igrači sa preko 10 mil kn. Trenutno imaju duplu zaradu...
Meni nisu uvjerljivi dionice ni jednog ni drugog izdavatelja, a i situacija na burzi je slaba. Ako mi ne bude izgledne prilike možda do izvješća neću ni kupovati.
-
ako ovo nije dogovor
-
danas prebacivanje bez dizanja cijene
-
to je bilo to
---- -- -- DLKV OTP BANKA D.D. -16,508 -
Dalekovodu se otvara mogućnosti da postane bitan i konkurentan u velikom poslu koji predstoji u Europi
-
Dalekovodu se otvara mogućnosti da postane bitan i konkurentan u velikom poslu koji predstoji u Europi
A Štern je vjerojatno mislio i na ovu studiju: https://oie.hr/wp-content/upl…zvore-web71.pdf
-
Norveški Statnett, kompanija za prijenos električne energije, nakon evaluacijskog procesa, poslala
je obavijest o odabiru ponude i namjeri potpisa ugovora s kompanijom Dalekovod d.d. prema
kriterijima natječaja za izgradnju novog 420 kV dalekovoda na dionici Skaidi - Hyggevatn u ukupnoj
dužini 54 km. -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin