Tjedan-dva je prodavac stajao na 1450kn i od tuda par puta prosipao po bidu...danas je dobio bidera na 1250kn i odlucio se "rijesit tereta"...
Ovako udar na bid cesto ima potpis nekog tko ne prodaje vlastite dionice...a obzirom da izlazak traje vec par mjeseci i da je krenuo simultano sa KOEI (i KOTR) gdje je prodavao CERP smatram da se i ovdje radi o istom prodavacu i da je rasprodaja gotova...tko je jamio jamio je...
NEEEEEEE!!! Nemoj mi govorit da je rasprodaja gotova, ja hoću još po ovoj bagatelnoj kikiriki cijeni!!!
Nije da se.em...ali kupovat KODT po 1250kn s ovim izvjescem za q3, 25% vise ugovorenih poslova i minimalno 40kn divke koja ce bit predlozena krajem ozujka/pocetkom travnja je bozicni poklon...
Imalo se prilike kupovat...prodavac je mjesecima udarao svako malo po bidu (do 1300kn) i skoro svaki put sam (do)kupio...a jucer sam vidio da se spusta sa kolicinom i da se zuri...na 1260kn sam stavio cijeli slobodni kes...
P.s. eno CERP (nisam siguran, pretpostavljam da je on prodavac na svim koncarima) udara KOTR na 620kn...tu ce minimalna divka bit 30kn, a mislim da ce bit blize 50kn...P/E oko 7...ali nelikvidno
Nemam KOTR jer mi je KODT na osobnom limitu (30% portfelja) a imam i KOEI...previse bi bio izlozen...planiram se rijesit KOEI i uzet KOTR...
Tjedan-dva je prodavac stajao na 1450kn i od tuda par puta prosipao po bidu...danas je dobio bidera na 1250kn i odlucio se "rijesit tereta"...
Ovako udar na bid cesto ima potpis nekog tko ne prodaje vlastite dionice...a obzirom da izlazak traje vec par mjeseci i da je krenuo simultano sa KOEI (i KOTR) gdje je prodavao CERP smatram da se i ovdje radi o istom prodavacu i da je rasprodaja gotova...tko je jamio jamio je...
Uzalud ja čekam na KODT2
Dosta sam aktivan na trzistu i mogu sa sigurnoscu rec da na KODT2 nije bilo prodavaca kao na KODT...ali nije mogao ici gore kad je KODT bio pod pritiskom...mislim da nazalost uzalud cekate...