I dalje se pritišće vrijednost prema zacrtanoj cijeni...
Nova špekulativna akcija na djelu o kojoj ćemo pisati za nekoliko godina...kao i o onoj iz prethodnog posta.
I dalje se pritišće vrijednost prema zacrtanoj cijeni...
Nova špekulativna akcija na djelu o kojoj ćemo pisati za nekoliko godina...kao i o onoj iz prethodnog posta.
Zanimljivo... A deban kupuje.. 6000 komada cca...
Cca 11 000 EUR..
Možemo pokrenuti temu u vezi isplate dividende za 2024.godinu u rasponu 0,10-0,20 eura/dionici?
Da malo razbijemo ovu dugotrajnu letargiju i ravnodušnost ove nam dinamične dionice..
Ne znam da li se zafrakavate ili zaista ide dividenda....
Glavno da se pise..
Ne znam od cega bi mogli isplatiti dividendu? Jesu li nesto radili? Ugovorili neki posao? To su profesionalni sisaci arene.
Ne znam od cega bi mogli isplatiti dividendu? Jesu li nesto radili? Ugovorili neki posao? To su profesionalni sisaci arene.
Neto dobit 4,57 M 3/2024
Zadrž.dobit i rez. 39,89 M 3/2024
pa valjda ima od čega...
ne mislite valjda da je taj iznos na računu!!!??? to je samo knjigovodstvena stavka koja omogućuje isplatu.
ne mislite valjda da je taj iznos na računu!!!??? to je samo knjigovodstvena stavka koja omogućuje isplatu.
he,he,he svake godine po 11 M se uplaćuje na račun za najam arene, još slijedećih 11 god.
bit će tu obilate dividende u narednim godinama... he,he
Mene stvarno zanima što je s Ingrom ? Ajmo znalci kako vidite ovu dionicu ?.
SILVIO2024 vi mi djelujete kao da se zezate samo..
he,he,he svake godine po 11 M se uplaćuje na račun za najam arene, još slijedećih 11 god.
bit će tu obilate dividende u narednim godinama... he,he
Ide to samo za odabrane..🤔
Mene stvarno zanima što je s Ingrom ? Ajmo znalci kako vidite ovu dionicu ?.
Ne zezam se uvijek...
Ozbiljno u nastavku teksta:
Ingra je kvalitetna tvrtka sa stabilnim novčanim tijekom do 2036.godine.
Uprava i NO imaju puno povjerenje dioničara koji se pojave na Skupštini te su uvijek do sada bile sve točke dnevnog reda prihvaćene u cijelosti.
Prihodi stabilni s tendencijom rasta od prodaje struje i građevinskih objekata (kada se izgrade).
A sada očekivanja dioničara (subjektivno gledanje):
- prijedlog Uprave za isplatom dividende iz tekuće i zadržane dobiti prethodnih razdoblja (od 0,10-0,20 eur/dionici)
Na čemu se temelji ova subjektivna želja, uglavnom na dugotrajnoj podršci svim Upravama do sada i obećanju sa prethodnih održanih redovnih Skupština.
Display MoreMene stvarno zanima što je s Ingrom ? Ajmo znalci kako vidite ovu dionicu ?.
Ne zezam se uvijek...
Uprava i NO imaju puno povjerenje dioničara koji se pojave na Skupštini te su uvijek do sada bile sve točke dnevnog reda prihvaćene u cijelosti.
Prihodi stabilni s tendencijom rasta od prodaje struje i građevinskih objekata (kada se izgrade).
- prijedlog Uprave za isplatom dividende iz tekuće i zadržane dobiti prethodnih razdoblja (od 0,10-0,20 eur/dionici)
Na čemu se temelji ova subjektivna želja, uglavnom na dugotrajnoj podršci svim Upravama do sada i obećanju sa prethodnih održanih redovnih Skupština.
Baš me zanima kada bi mogla biti ta isplata dividende..
Neki su uložili novce i sad provode 24 sata na forumu I čekaju da im netko poput vas postavi pitanje o ingri. Pa da mogu opet po 157 puta pisati jedno te isto jer tako se osjećaju bolje.
Nelikvidno tržište. Oni koji su u vrhu imaju još 5godina vremena da smisle koji če biti krajni način da male izbace iz igre. Ako ne u potpunosti bit će im cilj da se domognu što većeg broja dionica kupnjom na burzi. Kupnjom od strane ingre pa podjelom putem bonusa/ nagrada. I krajnje dokapitalizacijom. Nema boga da će biti dividenda isplaćena dok ae ne domognu preko 70+ % vlasništa
Neki su uložili novce i sad provode 24 sata na forumu I čekaju da im netko poput vas postavi pitanje o ingri. Pa da mogu opet po 157 puta pisati jedno te isto jer tako se osjećaju bolje.
Nelikvidno tržište. Oni koji su u vrhu imaju još 5godina vremena da smisle koji če biti krajni način da male izbace iz igre. Ako ne u potpunosti bit će im cilj da se domognu što većeg broja dionica kupnjom na burzi. Kupnjom od strane ingre pa podjelom putem bonusa/ nagrada. I krajnje dokapitalizacijom. Nema boga da će biti dividenda isplaćena dok ae ne domognu preko 70+ % vlasništa
Forum i služi tome da ljudi razmjene mišljenja, podijele informacije, malo se našale ponekad i pritom nikog ne vrijeđaju.
Tko voli biti u akciji neka bude i piše koliko želi, nitko nikome ne drži pištolj na čelu da mora čitati i odgovarati na postove.
Ako se udružimo i pojavimo na Skupštini sa značajnim udjelom kapitala koji može postaviti protuprijedlog Uprave, i izglasati ga (bilo bi poželjno a ne samo da se ostavi dojam), tada bi i mogli ugledati 0,10 eura/dionici jer to nije neki značajan iznos niti udarac na cash flow grupacije.
Ja sam ZA, da ne ispadne da ćemo pasivno promatrati sve ove godine u budućnosti dok se pojedinci ne nakrcaju određenim količinama. Jer tada nemamo više nikakve šanse za bilo kakav utjecaj na odluke.
Skupština dioničara je jedan jedini dan kada možemo izreći svoje mišljenje i postupiti prema njemu objektivno koliko god je to moguće.
Tržište nije nelikvidno za sve dionice. Za one tvrtke koje ništa ne rade i ne razvijaju se, u pravu ste kolega, nelikvidno je i okrutno tržište samo prema njima
Display MoreDisplay MoreNe zezam se uvijek...
Baš me zanima kada bi mogla biti ta isplata dividende..
Jednog dana će biti, samo strpljivo kolega.
Čuda su moguća, pogledajte što je napravila HPB, ZABA, Končari...itd.
Optimizam je jedina moguća opcija za ovu dionicu.
ING-GRAD d.d.
Neki od važnijih projekata na kojima je kompanija angažirana jesu Trg pravde u Zagrebu (119 milijuna eura) u suradnji s Kamgradom, obnova i rekonstrukcija zgrade Hrvatskog sabora (71 milijun eura) te obnova vrelovodne mreže na području grada Zagreba (37 milijuna eura). Od većih projekata realiziranih proteklih godina u njoj izdvajaju gradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Osijeku (30 milijuna eura), Studentskog doma Sveučilišta u Dubrovniku (20 milijuna eura) i Osnovne škole Ivanja Reka (10 milijuna eura). Dodajmo tomu da je Ing-grad radio na obnovi pulske Arene, a i inače je obnova povijesno-kulturne baštine jedna od njegovih niša, što potvrđuju i projekti poput Eufrazijeve bazilike u Poreču, Kneževe palače u Zadru, dvorca Erdödy u Jastrebarskom, dvorca Eltz u Vukovaru, Muzeja krapinskih neandertalaca, Arheološkog parka Vučedol u Vukovaru…
Gdje je Ingra d.d.? Nema je na građevinskom tržištu. Sramotno i porazno u svakom smislu.
Mogli bi se ugledati na Ing-grad d.d. koja je sjajni primjer u 40 godina postojanja radila s dobitkom.
Ne znam šta vi očekujete ovdje, kakvom čudu se nadate. Meni se čini kako se bliži naplata glavnice da se sa novcima samo vade podobni preko Trezorske kupnje. Ovi ostali koji zapnu unutra su gotovi. End game. Dok je JS kupovao tako je i rasla dionica. Samo zbog njega. Kad je prestao, samo pada bez prestanka.
JS neće više kupovati i dionica neće više nikada porasti.
JS neće više kupovati i dionica neće više nikada porasti.
Šta je bilo, jel umro čovjek?