Display MoreERNT tema ima samo 10 stranica. Korisno, zanimljivo i poučno štivo. Kvalitetni komentari protiv neutemeljenih...(jedan zamjera kompaniji što uzima diplomante sa završenih 5 godina studija, a škarta ove sa 3.g. kojima se kao "neda bubat gradivo"...a totalno su unutra u branši 🤣Meni je tako nešto (iako je naravno nonsens) super čitati, jer mi pomaže da tako ne griješim. Radujem se 😊ovoj investiciji, po 1.080 kn nitko nije htio štapom taknuti😊
znači, tu ste se Vi cijelo vrijeme skrivali dok smo svi trejdali na ZSE.
zadnji put ste se bili jako aktivni prije kraha burze u ožujku kad ste se trebali riješiti dionica, i evo Vas opet.
a da odete malo do Poslovnog, pa da tamo navlačite, da nama pomognete?
ekipa draga, mogu Vam iskreno reći da sam počeo sumnjati u svoj "medvjeđi" scenarij i onda nam se ovaj pajdo oglasi.
sjedi na cash i čekaj
Super za vas ako je tako. Niste ste slagali oko 5G sa mnom, dionica je danas +40%. To je lijepi i stabilan ali i kontinuiran rast. Tek smo na cijeni prije COVID 19.
Na ERNT danas lijepi promet po 1.500 kn. Volim baciti puno na jednu kartu i to je bio ERNT. Danas izgleda jednostavno, ali nije baš tako bilo....em imaju firme koje im sisaju dobit, em ne zapošljavaju "lumene" nego ing. sa 5 godina faksa , em im ljudi odlaze i rade za strance, em stagnacijska dionica, em prodaje top 10, em 5G konkurencija. Bijaše raznih mišljenja i to je sjajno.