Nema tu napucavanja, dionica jednostavno fundamentalno vrijedi te novce i više od toga. Čak i da nije očit kontinuirani trend rasta poslovanja, dionica vrijedi i u statičkim uvjetima i bez izlistavanja na burzi vrijedi ove novce. Više manje su toga svi svjesni i zato nitko neda jeftinije.
PVCM (Pevex)
-
-
-
vrijedila je fundamentalno i prije 6 mj pa je cijena bila niža 50 - 60%.
opći sentinent na marketu je bez promjene pa....
znat će se u sljedećih nekoliko mjeseci ako ide na skupštinu prijedlog za izlistanje.
bilo je najavljeno nekad da će biti ali sada imamo promjenu u upravi a možda baš i to je bio povod za promjene?
rekordni rezultati u koma covid godini su više od mojih očekivanja pa neka tika taka radi svoj posao.
-
dečkima svaka čast savršen zločin u suradnji sa g. Gažić i ZSE. Mislim na ono povlačenje sa burze i informacije da ne žele predati formular sa ciljem brisanja o kojem burza nije obavještala javnost. I u tzv. banana državama, to bi bilo teško čak i pokušati a oni su to izveli u EU. svaka čast. Svaka čast gđa Gažić to bi se malo tko usudio i pomisliti a kamoli provesti bez da bude procesuiran i osramoćen, osigurali ste materijalno i buduće generacije ako ih imate.
-
Nema tu napucavanja, dionica jednostavno fundamentalno vrijedi te novce i više od toga. Čak i da nije očit kontinuirani trend rasta poslovanja, dionica vrijedi i u statičkim uvjetima i bez izlistavanja na burzi vrijedi ove novce. Više manje su toga svi svjesni i zato nitko neda jeftinije.
i bitno više od tih 80k ALI
nije do sada došlo do tako snažnog otključavanja u tako kratko vrijeme i nije opći sentiment da bi on bio zaslužan
+ napucavaju insajderi
iz toga zaključujem da je najizglednije da imaju novi plan
a do sad je to za strpljive dioničare bila sjekira u med pa...
budimo realni,skupljene količine su simbolične i radi toga ne dižeš tako agresivno cijenu?
ili ti je cilj baš to ,pumpanje cijene ili sljedi nešto VELIKO
a moguće je i da sljedi nešto VELIKO za što je potrebno napumpati cijenu
win-win za nas dioničare
možda i griješim,nebi bilo.....
-
dečkima svaka čast savršen zločin u suradnji sa g. Gažić i ZSE. Mislim na ono povlačenje sa burze i informacije da ne žele predati formular sa ciljem brisanja o kojem burza nije obavještala javnost. I u tzv. banana državama, to bi bilo teško čak i pokušati a oni su to izveli u EU. svaka čast. Svaka čast gđa Gažić to bi se malo tko usudio i pomisliti a kamoli provesti bez da bude procesuiran i osramoćen, osigurali ste materijalno i buduće generacije ako ih imate.
Apsolutno, ne može to svatko, ali ova ekipa uz pomoć najvećeg dioničara ima dobre veze i utjecaj i eto, prošlo je.
Mislim da možemo zaboraviti povratak ove dionice na burzu. Ta ekipa jednostavno ne želi takvu transparentnost. Ako žele pronaći kupca i prodati svoj udio, lagano će ga naći preko partnera ENNAe ili drugih kanala. Vjerojatno bi to bili neki Mađari, Rusi ili tvrtke povezane s kapitalom iz tih država...
Ekipa iz Peveca se zaletila ovim javnim političkim djelovanjem. Trebaju biti pametniji i učiti od velikog gazde koji svoje poslove, utjecaje i interese ostvaruje daleko od očiju javnosti.
-
ako bi htjeli prodati a bez nekog diskonta moraju na neki način napumpati cijenu koja je daleko od fundamenata.
trgovina preko njuškala nije neka referenca,znači nameće se izlistanje kao put do cilja.
fazu akumulacije su odradili,za koju je bilo neophodno ono što je odrađeno.
pa tko bi im inače prodao za kikiriki?
akumulirati se nema više što,odnosno nemaju više od koga jer oni koji su ostali ne zadovoljavaju se sa mrvicama.
sada im transparentnost više nije neprijatelj već saveznik u što skupljoj prodaji ili djelomičnoj prodaji da ostanu u sedlu.
svako vrijeme nosi svoje,svoje metode.koje su bile kave su bile,sve samo ne....
to je prošlost,moj stav o prošlosti na marketu nije tajna.
budućnost bi mogla biti još zanimljivija ,ima nemalo dima da bi mogla vatra pojačati.
prvo na što sam pomislio kod promjene uprave je bilo :
ok ovaj je odradio svoj zadatak a sad će drugi odraditi svoje...
možda sljedi obrat ili logičan sljed ovisi tko i kako gleda na to.
koji će uključivati transparentnost,friendly stav prema manjinskim dioničarima...
sve radi viših ciljeva naravno
živi bili...
p.s.
ako ne uvijek postoji i plan B,kapitalizacija i prebacivanje na druge bolje prilike.
-
Tko će od vas majstora koji ste pričali da Pevex vrijedi 100K stavit prodaju na OTC da vidimo di smo?
-
Tako je, pevex rastura. Ljudi vole pevex i kupuju tamo iako nije najjeftiniji. Ali nije ni skup, poštena cijena, jaka reklama, 36 rata, dobro prilagođen asortiman. I poneka iznenađenja poput coca cole, milka čokoladi i medenih srca po super cijeni. Konkurenti svi odustali osim bauhausa, a ni on ne pokazuje agresiju. 100 000 kn je realna cijena, budućnost je svijetla.
Evo jedan kandidat...
-
Tko će od vas majstora koji ste pričali da Pevex vrijedi 100K stavit prodaju na OTC da vidimo di smo?
nekad sam napisao da dajem za 130k ali sada bi dao i za jeftinije,jer vidim neke druge odlične prilike,koje se brutalno štopaju rasprodajom ili silenjem preko svake mjere pa bi bio sklon i razmotriti tih 100k
u igri je 5 kom pa ako ima,će biti zainteresiranih neka se slobodno javi.
-
Valjda bi po nekoj logici trebali stavit na prodaju oni koji su pričali da ne vrijedi 100 000, a ne kontra. Ne kužim sarkazam.
-
-
Ja bi na tvom mjestu stavio na OTC. Netko je pobro po 80K četiri komada neki dan. Možda je zainteresiran i za tvojih pet.
-
Valjda bi po nekoj logici trebali stavit na prodaju oni koji su pričali da ne vrijedi 100 000, a ne kontra. Ne kužim sarkazam.
Oni koji su pričali da ne vrijedi 100K nemaju dionicu pa ne mogu ni prodat. Ovi što su pričali da vrijedi 100K (nisi ti jedini) imaju dionicu. Mislim da postoji realna šansa da se dobije 100K na otc-u. Pa ne vidim razloga da netko tko misli da je to fer vrijednost ne monetizira. Bez ljutnje.
Ja cijelo vrijeme kontam da to ipak vrijedi bitno više.
-
Ja ne mislim da vrijedi. Stavi 20 komada pa da vidimo hoće li proći.
Ovako, po oglasnicima, komad po komad može se oglašavati sto se hoće i povlačiti oglase. Odakle ti znaš kolika je cijena postignuta i je li uopće dionica prodana.
Dok nema organiziranog tržišta nema ni koliko toliko fer cijene. Jedni misle ovo drugi ono, al nisam siguran da bi se netko potukao za dionice po cijeni sa “5 nula”.
-
Ma ne drukaju svi ovdje na forumu. Zašto nebi bilo ljudi koji misle da ne vrijedi, a imaju dionicu. Za njih je to prilika da stave nalog na 100 000. Za mene vrijedi 100 000 onako konzervativno. S time da ne znamo kakvi su rezultati za prošlu godinu. A i zašto bih prodavao dionicu ako smatram da je na fer vrijednosti, a poslovanje je u kontinuiranom porastu i isplaćuje brutalnu dividendu. Da je precijenjena i bez perspektive za rast onda bih prodavao. I inaće savjet za sve početnike ovdje: Bolje je i preplatiti dobru dionicu i firmu nego kupiti ispod cijene smeće od firme.
Ovako, po oglasnicima, komad po komad može se oglašavati sto se hoće i povlačiti oglase. Odakle ti znaš kolika je cijena postignuta i je li uopće dionica prodana.
Dok nema organiziranog tržišta nema ni koliko toliko fer cijene. Jedni misle ovo drugi ono, al nisam siguran da bi se netko potukao za dionice po cijeni sa “5 nula”.
Vidi se na OTC transakcija. Tamo se bile ove 4 prodane po 80 000.
-
To je nist. To su sve zanemarive količine.
-
Ipak si ti profesionalac, a ja student.
Ja ti kažem da je peć vrela, a ti meni da nije, da stavim ruku i vidim.
Ma ne drukaju svi ovdje na forumu. Zašto nebi bilo ljudi koji misle da ne vrijedi, a imaju dionicu. Za njih je to prilika da stave nalog na 100 000. Za mene vrijedi 100 000 onako konzervativno. S time da ne znamo kakvi su rezultati za prošlu godinu. A i zašto bih prodavao dionicu ako smatram da je na fer vrijednosti, a poslovanje je u kontinuiranom porastu i isplaćuje brutalnu dividendu. Da je precijenjena i bez perspektive za rast onda bih prodavao. I inaće savjet za sve početnike ovdje: Bolje je i preplatiti dobru dionicu i firmu nego kupiti ispod cijene smeće od firme.
Vidi se na OTC transakcija. Tamo se bile ove 4 prodane po 80 000.
Držati dionicu danas u HR koja je na fer vrijednosti nije dobra odluka. Mislim da će se mnogi složit bez puno mjerkanja i filozofije.
-
Ja bi na tvom mjestu stavio na OTC. Netko je pobro po 80K četiri komada neki dan. Možda je zainteresiran i za tvojih pet.
da nema nekih drugih odličnih prilika nebi ni razmatrao,daaaaaleko mi je od imalo neke žurbe.
tko treba nek se javi ako želi,ako NE opet odlično.
win-win imam i više od toga ne tražim,samo konzervativa i strpljivost,sve ostalo tika taka sama odradi.
nije li i ovo jedan od jakih dokaza na nebrojene dokaze??
najjači su mi oni koji vječito osporavaju brutala potencijale za zaradom na ZSE kakvih se nebi posramila niti jedna burza....
na ZSE fin nepismenost Hrvata ti omogućava i kad sljediš da brutalno zaradiš,samo se netreba siliti preko svake mjere i primjeniti 10x nacrtano.
evo kladim se u svoju investitorsku diplomu da će do kraja godine biti barem nekoliko takvih primjera na ZSE.
sretno svima sa vl izborom
rezime po investitorski
-
zar ni kada dionica sa 5 nula nosi divku sa 4 nule
pa nije stvar u broju nula,tom logikom bi dionica po cijeni 0,1 kn bi bila najbolja
-
pa nije stvar u broju nula,tom logikom bi dionica po cijeni 0,1 kn bi bila najbolja
A koja to dionica na svijetu sa 5 nula donodi dividendu s 4 nule ???
-
A koja to dionica na svijetu sa 5 nula donodi dividendu s 4 nule ???
Heh, a možda stvarno takva negdje i postoji.... 😁
Kak to uopće upisati u “search engine”?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-