- Official Post
Evo ažurirana je tamna tema. Sada bi sve trebalo biti ok..
Imam jednu primjedbu za Admina:
Zasto se na pregledu liste topica ispod naziva topica nalazi ime onog tko je thread otvorio umjesto onog tko je zadnji postao? Nema bas neke logike, zar ne?
Molim da se to popravi.
Inace, forum je sjajan. Bit ce tu jos malo dotjerivanja, ali super je.
Vjerojatno gledate preko mobitela.. Na PC-u je ime zadnjeg autora skroz desno.
Za mobilnu verziju ću korigirati
Dodano je automatsko povlacenje vijesti sa ZSE, čim bude dostupno na ZSE biti će i u forumu Novosti s burze
puna podrška forumu i hvala realizaroru, dobro je uređen i ima potencijala...s obzirom da je ovo novo, i više je nego dobro a sada je samo bitno da se okupi što više korisnika i kvalitetnih komentara a sve ostale tehikalije vidim da se vrlo brzo riješavaju u hodu...pisati će se...
Dodano je automatsko povlacenje vijesti sa ZSE, čim bude dostupno na ZSE biti će i u forumu Novosti s burze
Cudo od foruma
Ovo niti izbliza ne lici na amaterizam...
Ovo je profesionalni uradak! Sve tako brzo i odlicno! Iznad svih ocekivanja, a za zbrinjavanje ogorcenih forumasa sa PD!
Zasto smo mi takav narod da i kad nam sve odgovara, zelimo i dodatne odgovore?
Valjda tako u nama srce radoznale macke bije!!!
Posto ne znam sam, molio bih moderatora da otvori temu BD62
Do kada ce biti akualna i ako uopce je ne znam?!
Posto ne znam sam, molio bih moderatora da otvori temu BD62
Do kada ce biti akualna i ako uopce je ne znam?!
Otvorio
Može molim Vas tema trgovanje na inozemnim tržištima ili nešto slično.
Teme je vrlo jednostavno otvoriti:
Imam jednu primjedbu za Admina:
Zasto se na pregledu liste topica ispod naziva topica nalazi ime onog tko je thread otvorio umjesto onog tko je zadnji postao? Nema bas neke logike, zar ne?
Molim da se to popravi.
Inace, forum je sjajan. Bit ce tu jos malo dotjerivanja, ali super je.
Takvi su u biti svi forumi jer obično nemaju kao ovaj beskonačne teme nego cijelo vrijeme dolaze nove, tako da se možda ni ne može baš samo tako ispraviti. U dektop verziji piše i ime zadnjega koji je postao sa desne strane.
hvala admine, ma na PD-u mislim da je jedino admin mogao otvarati teme pa mi je to ostalo od tamo. Lijepo, hvala još jednom.
I dalje mi nije bas razvidna razlika od procitane i ne procitane teme
Evo kolega nadam se da je sad itekako razvidno
Sad ne mogu falit ni da hocu
Sad ne mogu falit ni da hocu
Eto kolega, nek ste vi nama zadovoljni...konačno...🙂
Eto kolega, nek ste vi nama zadovoljni...konačno...🙂
To ja moran svaku malo ovu crvenu tipku udriti na mom avataru
Svaka cast. Ovo izgleda jako dobro i na profesionalnoj je razini.
Zasto je ona tema trgovanje valutama zavrsila u arhivi to si nesto krivo kliknuo
Nije bilo sadržaja u njoj pa je zavrsila u smecu. Sad kad je kolega malo pojasnio spojio sam ta 2 dva njegova posta i prebacio u Trgovanje valutama
Ok iako mislim da bi bilo bolje da se zove Forex jer je to internacionalni naziv ili mozda Forex - Trgovanje Valutama, bilo bi zgodnije radi trazilice u google