Imam pitanje za Admina
Zasto je forum sa pojedinim dionicama zakljucan za ljude koji nemaju kreiran account?
Mislim da bi bilo puno bolje da je vidljiv za sve, a da samo kolege sa kreiranim accountom mogu pisati.
Imam pitanje za Admina
Zasto je forum sa pojedinim dionicama zakljucan za ljude koji nemaju kreiran account?
Mislim da bi bilo puno bolje da je vidljiv za sve, a da samo kolege sa kreiranim accountom mogu pisati.
Kako bismo u ovoj fazi povećali bazu korisnika. Kasnije će biti otključano.
Kako bismo u ovoj fazi povećali bazu korisnika. Kasnije će biti otključano.
Ima smisla. U praksi korisnike uvijek privlači kvaliteta (u ovom slučaju informacija) kao i kod bilo koje druge vrste proizvoda ili usluge. Dobro strukturirani (i održavani) forum će prirodno privlačiti sve više korisnika, ako ovdje nađu informacije koje im mogu povećati šansu za uspjeh u investiranju/trejdanju. I naravno održati korektnost u skladu s pravilima koja su po meni za početak dobro definirana. PD to na njihovu štetu nije nikada shvatio, a još manje primjenio.
Hvala vam na odgovoru.
Ova slova ispred naziva dionice ili slicno po onome tko je kreirao grupu mi je malo bzvz, doduse sigurno ce se cijeli layout jos mjenjati, bili bi dobro da korisnik moze sam neke postavke mjenjati kako si zeli prilagoditi portal prvenstveno mislim na boju i slicne stvari
Ova slova ispred naziva dionice ili slicno po onome tko je kreirao grupu mi je malo bzvz
Da, i ja bih to izbacio, a ispod svake teme volio bih da se pokazuje naziv korisnika koji je zadnji napisao post na toj temi. Zasad stoji naziv korisnika koji je napisao prvi post na pojedinoj temi.
Ako je moguce, izbacio bih iz popisa Aktivnosti, obavijest kada je netko nesto Like-ao. Ostavi bih samo kada je netko nesto stvarno napisao na nekoj od tema.
Ova slova ispred naziva dionice ili slicno po onome tko je kreirao grupu mi je malo bzvz, doduse sigurno ce se cijeli layout jos mjenjati, bili bi dobro da korisnik moze sam neke postavke mjenjati kako si zeli prilagoditi portal prvenstveno mislim na boju i slicne stvari
Može se to,nađem di je pa javim
informacije str.2 tu je
Unutar profila možete raditi promjene
Inicijali su uklonjeni, sada stoji silueta za one koji nemaju avatar.
Više nema lajkova na activity feedu.
informacije str.2 tu je
Unutar profila možete raditi promjene
Super ovi dark mi je vec laksi za oci pogotovo navecer, admin se trudi brzo updejtat prijedloge i dodatke zna i on da je pocetak najbitniji sada ovih nekoliko dana da se stvori najbitnij okvir za funkcioniranje, vidim da ima i jako ljepih dodataka u notifikacijskom dijelu
pohvala za trud i svaka cast na slobodi pisanja..na poslovnome me brisalo 10 puta jer sam davao neka predvidjanja i grafove..a nikad nijednu ruznu rijec nisam napisao...
Zato mi je drago da ovo zazivi u sto vecoj mjeri
ne samo brisanje nego si trebao nekad čekati cijeli dan da netko bude odmoderiran ,kakvog to ima smisla
To je bilo totalno bez beze. Nekad se čekalo satima da se uopće vidi u kojem smijeru ide rasprava. 🤯
Forum služi za rasprave, i dok je god u granicama pristojnosti neće biti cenzure niti "odobravanja objava".
Odobravanje prije objave će se aktivirati automatski za one koji skupe 5 negativnih lajkova. Na taj način zapravo zajednica cenzurira nepoželjan sadržaj.
inače nisam poklonik ocjena ali iz tog razloga to ima smisla
Forum služi za rasprave, i dok je god u granicama pristojnosti neće biti cenzure niti "odobravanja objava".
Odobravanje prije objave će se aktivirati automatski za one koji skupe 5 negativnih lajkova. Na taj način zapravo zajednica cenzurira nepoželjan sadržaj.
Netko može iz zlobe stavljati negativne lajkove... nisam siguran da je automatska aktivacija odobravanja u tom slučaju opravdana. Negativni lajk netko može staviti jer se ne slaže s autorom teksta. Nisam siguran da li je to ok...
Netko može iz zlobe stavljati negativne lajkove... nisam siguran da je automatska aktivacija odobravanja u tom slučaju opravdana. Negativni lajk netko može staviti jer se ne slaže s autorom teksta. Nisam siguran da li je to ok...
Slažem se
Ne radi se o 5 negativnih ocjena ukupno, već na jednoj objavi. Male su šanse da se 5 korisnika dogovori za takvo nešto (i što zapravo dobivaju time? ništa). U 1% slučajeva u kojima se to dogodi lako će se ispraviti, a to znači da u 99% posto situacija je funkcioniralo kao treba.
Možda bi bilo dobro u Kavani otvoriti temu - Što smo danas tržili. Jer mjesto joj je u kavani.
Jer hoćeš nećeš, biti će nas sve više, neki se vole i pohvaliti, a i požaliti.
Ili - Perfect trade. Ulaz, zašto....izlaz kada i zašto
Ili Kutak za trejdere...što god, znate na što mislim 🙂