Na mobitelu mi fali (ili ne mogu pronaći) gumb za "mark this forum read".
Može li se omogućiti?
Može li se omogućiti?
Može li se omogućiti?
Na naslovnici ili unutar pojedinog foruma povucite prstom od lijeve strane ekrana i uđite u pod izbornik Options.
Molim admina da sredi ono sa zadnjim postom za mobitele. Znaci da pise tko je zadnji postao, a ne tko je otvorio thread. Hvala!
Jel moguce kod tamne teme regulirat kad netko pise previse tamnim slovima crnim i slicno, da su na tamnoj temi ona prikazuju drugacije inace se ne vide na tamnoj strani
Jel moguce kod tamne teme regulirat kad netko pise previse tamnim slovima crnim i slicno, da su na tamnoj temi ona prikazuju drugacije inace se ne vide na tamnoj strani
+1 na ovo
Trenutno problem rijesavam tako da označim sav tekst koji je u crnoj boji te tako pročitam.
Molim admina da sredi ono sa zadnjim postom za mobitele. Znaci da pise tko je zadnji postao, a ne tko je otvorio thread. Hvala!
Riješeno.
+1 na ovo
Trenutno problem rijesavam tako da označim sav tekst koji je u crnoj boji te tako pročitam.
Ukoliko netko objavi crni tekst na crnoj podlozi nema pomoći
Kada se sadržaj lijepi sa drugih stranica može se koristiti Ctr+Shift+V ili desni klik --> Zalijepi kao običan tekst. Na taj način će se prikazati svima kako treba.
Ne vidim da je riješeno ono što je kupoprodajnik tražio, a o čemu sam i sam pisao. I dalje stoji Nick onoga koji je otvorio temu ispod naziva same teme. Govorim o mobilnoj verziji.
Ne vidim da je riješeno ono što je kupoprodajnik tražio, a o čemu sam i sam pisao. I dalje stoji Nick onoga koji je otvorio temu ispod naziva same teme. Govorim o mobilnoj verziji.
Riješeno je ali meni se ovako ne sviđa pa bih molio da se vrati kako je bilo
Riješeno je ali meni se ovako ne sviđa pa bih molio da se vrati kako je bilo
Ne razmem, al nije ni bitno. Vi sebi posložite kak se vama sviđa jer vidim da ste tu od 0-24.
Ja bum se prilagodil kao i toliko puta do sad.
Ne razmem, al nije ni bitno. Vi sebi posložite kak se vama sviđa jer vidim da ste tu od 0-24.
Ja bum se prilagodil kao i toliko puta do sad.
Ja takav pogled nemam ni na tabletu ni na mobitelu, al ok... nije ni važno.
Kolega kupoprodajnik je isto mislio na nick ispod teme, dakle lijevo, a ne desno.
Al nije to doista uopće važno. Sve ok.
Je mozemo stavit da otvaranjem teme se odma ide na zadnju stranicu bez obzira ima li novi post, bezveze radimo dodatnu radnju kad ionako vecinom otvaranjem teme idemo na zadnju stranicu
Je mozemo stavit da otvaranjem teme se odma ide na zadnju stranicu bez obzira ima li novi post, bezveze radimo dodatnu radnju kad ionako vecinom otvaranjem teme idemo na zadnju stranicu
Klikom na avatar onoga ko je zadnji postao se otvori zadnji post (skroz desno na listi tema/foruma).
kad se gleda na mobitelu, nema kvačica, opcija OZNAČI SVE FORUME PROČITANIM ?
kad se gleda na mobitelu, nema kvačica, opcija OZNAČI SVE FORUME PROČITANIM ?
Može li se omogućiti?
Na naslovnici ili unutar pojedinog foruma povucite prstom od lijeve strane ekrana i uđite u pod izbornik Options.
Može li se napraviti da se neki postovi "OZNAČE", tj. stave u favorite, da ih je kasnije lakše naći.
Trenutno ne postoji ta opcija, ali moze se napraviti.
Tablica vlastitog portfelja kakva je bila na zse ,to bi bilo super
Hvala na trudu
Znam da je puno posla ali hoće li biti što od ovog
Tablica vlastitog portfelja kakva je bila na zse ,to bi bilo super
Hvala na trudu
Znam da je puno posla ali hoće li biti što od ovog
Hoće, već je gotova gruba verzija aplikacije, ali nije spremna za produkciju. Kako se radi o projektu u slobodno vrijeme, nemam neki točan rok, možda kroz mjesec-dva.
Klikom na avatar onoga ko je zadnji postao se otvori zadnji post (skroz desno na listi tema/foruma).
Da li se moze izvesti kao na svim ostalim forumima - da se klikom na datum zadnjeg posta prebacuje na zadnju poruku u temi? Klikom na avatar bi se trebali otvoriti podaci o korisniku ciji je avatar...