- Official Post
Zelimo li da ovo bude kao i svi ostali forumi
Moze se izvesti.
Moze se izvesti.
Moze se izvesti.
A standardi su standardi, nema smisla radit suprotno... Ti odluci, ja sam samo predlozio jer je na takav nacin pristupa zadnjim postovima naviknuta velika vecina korisnika foruma...
Evo riješeno, sada i klik na vrijeme vodi na zadnji nepročitani post.
A ako samo zadržite kursor iznad prikazat će se i skraćena verzija posta (na naslovnici)..
Evo riješeno, sada i klik na vrijeme vodi na zadnji nepročitani post.
A ako samo zadržite kursor iznad prikazat će se i skraćena verzija posta (na naslovnici)..
De daj ukljuci neki mod za donacije da ti mozemo poslat pare Revolutom, Kekspayem, Paypalom, itd...
Hvala kolega cijenim to, ali nemam pojma kako bih to (na jednostavan nacin) izveo knjigovodstveno. Kada krene ona aplikacija za portfelje tamo mislim uvesti licence/pretplatu za naprednije funkcionalnosti, pa te tada racunam kao klijenta
nisam siguran da će to funkcionirati uz tablicu za vođenje portfelja jer već postoje besplatne opcije
Jel se moze dodat nacin da se na mobu kod pregleda neprocitanih tema stavi opcija da se moze prosirit lista od max 5 neprocitanih koji su prikazani ili ja ne vidim nacin kako to povecat da vidim ostale ?
Unutar lijevog izbornika kliknite na strelicu desno od linka "Forum", u pod izborniku odaberite "Nepročitani postovi".
Tu bi trebala biti kompletna lista.
Može li se možda povećati dozvoljeno vrijeme za izmjenu posta na barem 10-ak min, čak i više. Ovo mi se čini prekratko.
Za korisnike se to vrijeme uvijek čini dvostruko kraće od onog što stvarno je.
Evo povecano na 15 min.
Admin - jel se moze blokirati like/dislike clanovima koji imaju manje od 20 postova? Nije da mi to nesto znaci u zivotu, ali nije bas fora da dodje onaj user PILAPILA sa jednim postom i svima potpuno nekriticki podijeli dislike. Mislim, eticki gledano, korisnik koji ne pridonosi nikako diskusiji ima mogucnost glasanju da li mu se nesto svidja ili ne svidja, nije mi to bas najsretnije rjesenje.
Admin - jel se moze blokirati like/dislike clanovima koji imaju manje od 20 postova? Nije da mi to nesto znaci u zivotu, ali nije bas fora da dodje onaj user PILAPILA sa jednim postom i svima potpuno nekriticki podijeli dislike. Mislim, eticki gledano, korisnik koji ne pridonosi nikako diskusiji ima mogucnost glasanju da li mu se nesto svidja ili ne svidja, nije mi to bas najsretnije rjesenje.
Može.
Može.
Jel moze malo brze? Novopridosli lurkeri bez ijednog posta dijele minuse sakom i kapom... Nije da mi to nesto pretjerano znaci u zivotu, al stvarno nije fora da clanovi bez ijednog posta ostavljaju minuse nama koji smo od samog pocetka ovog foruma ovdje...
Admine, dobronamjerna sugestija, ovo iskljucenja moras drugacije rjesiti... ovako se nema pojma zasto si iskljucen.. ili stavi u neko smece, pa da se zna.. ili u poruci napisi koje su to objave bile da se vidi sta je bio problem, ili tocno objasniti sta znaci DATI KONKRETAN DOPRINOS TEMI..
Admine, dobronamjerna sugestija, ovo iskljucenja moras drugacije rjesiti... ovako se nema pojma zasto si iskljucen.. ili stavi u neko smece, pa da se zna.. ili u poruci napisi koje su to objave bile da se vidi sta je bio problem, ili tocno objasniti sta znaci DATI KONKRETAN DOPRINOS TEMI..
Sa svakim upozorenjem salje se i poveznica do objave koja je uklonjena. Kad kliknete tu poveznicu vodi vas na mjesto u temi gdje je bio komentar. Ako sami ne znate što ste tu napisali to dovoljno govori o korisnosti napisanog.
Svakako, uskoro će biti dostupna javna lista sa detaljima svih upozorenja..
Da vodi do mjesta gdje je obrisan post, koji se može vidjeti tek kad prođe kazna koje je to mjesto..
Ali nakon 2 dana kad napišeš na istoj temi više komentara .... nek me druge kolege isprave ako znaju, ali ja stvarno neznam šta se obrisalo,, tako da ... "Ako sami ne znate što ste tu napisali to dovoljno govori o korisnosti napisanog" ...... Stvarno neznam šta bi rekao nakon svega, i koliko takva pravila imaju smisla, vrijeme će pokazati
"Svakako, uskoro će biti dostupna javna lista sa detaljima svih upozorenja.."
ne samo to, nego tocno objasniti sta znaci DATI KONKRETAN DOPRINOS TEMI.. jer jako puno subjektivnog pogleda na TK onda nije konkretni doprinos temi.. nego ostaviti samo objektive činjenice potkrepljene vjerodostojnim linkovima koji imaju smisla
KONKRETAN DOPRINOS je subjektivan jer ja mogu misliti da doprinosim temi a netko drugi da ne doprinosim
Konkretan doprinos znači elaborirati iznesenu tvrdnju. Ja ne mogu odlučiti niti ulazim u to da li je tvrdnja točna jer bi tada postojao taj subjektivni faktor kojeg spominjete, stoga jedini kriterij kojim se vodim je da li je nešto elaborirano. Zajednica će, a i vrijeme, pokazati da li je bilo točno. Elaboriranjem iznesene tvrdnje održavamo kvalitetne rasprave i razmjenu informacija.
Konkretan doprinos znači elaborirati iznesenu tvrdnju. Ja ne mogu odlučiti niti ulazim u to da li je tvrdnja točna jer bi tada postojao taj subjektivni faktor kojeg spominjete, stoga jedini kriterij kojim se vodim je da li je nešto elaborirano. Zajednica će, a i vrijeme, pokazati da li je bilo točno. Elaboriranjem iznesene tvrdnje održavamo kvalitetne rasprave i razmjenu informacija.
Ne sluzi li ovome bas davanje like/dislike bodova? S vremenom ce zajednica odluciti tko prica gluposti, a cije misljenje se treba uvazavati... Mislim da kao administrator mozda previse vremena trosis na moderiranje postova... Jel bi mogao definirati da ako je neciji zbroj pozitivnih i negativnih bodova nizi od -5, post se automatski uklanja jer je ocito irelevantan za temu? To bi vjerujem i tebi olaksalo zivot, a i smanjilo bi njurganje kolega ciji su postovi brisani, a bez nekog objasnjenja zasto...
Drugim rijecima - treba uvesti malo demokracije i pustiti ostalim clanovima foruma da sami biraju sto im je relevantno, a sto ne...
Ne sluzi li ovome bas davanje like/dislike bodova? S vremenom ce zajednica odluciti tko prica gluposti, a cije misljenje se treba uvazavati... Mislim da kao administrator mozda previse vremena trosis na moderiranje postova... Jel bi mogao definirati da ako je neciji zbroj pozitivnih i negativnih bodova nizi od -5, post se automatski uklanja jer je ocito irelevantan za temu? To bi vjerujem i tebi olaksalo zivot, a i smanjilo bi njurganje kolega ciji su postovi brisani, a bez nekog objasnjenja zasto...
Drugim rijecima - treba uvesti malo demokracije i pustiti ostalim clanovima foruma da sami biraju sto im je relevantno, a sto ne...
i ja se slažem s ovim a kako ne volim davati ocjene to izražavam ovako