kolege..
sto bi zbnacila oznaka "ALGO"?
2 HRHPB0RA0002202412180000002 10:12:25 334,00 8,00 2.672,00 ALGO 408,00 136.272,00
To je oznaka za algoritamsku transakciju.
kolege..
sto bi zbnacila oznaka "ALGO"?
2 HRHPB0RA0002202412180000002 10:12:25 334,00 8,00 2.672,00 ALGO 408,00 136.272,00
To je oznaka za algoritamsku transakciju.
to samshvatio da je to algoritamska transakcija samo kako se onda dogodi / ostvari ?
to samshvatio da je to algoritamska transakcija samo kako se onda dogodi / ostvari ?
https://zse.hr/UserDocsImages/docs/legal/rules/2018-01-03%20-%20ZSE%20Pravila.pdf?vel=677354
Članci 3, 33 i 34.
Skupština održana u veselom tonu...
Sve točke dnevnog reda prodiskutirane i prihvaćene...
Politika dividendi za sljedeća buduća razdoblja stabilna.
Digitalizaciju u razvitku u sljedećim razdobljima s većim naglaskom..
Sretni blagdani svim dioničarima ove "zajednice po kapitalu"!
Neka su oni počeli davati dividendu, odmah su mi puno draži, valjda će tako nastaviti i sljedećih godina
Pravo na isplatu dividende pripada svim dioničarima Banke, imateljima
dionica upisanim na njihovim računima u računalnom sustavu Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. na dan 24. prosinca 2024. godine (dan stjecanja tražbine za isplatu – record date).
Dan kada će se na uređenom tržištu trgovati dionicama Banke bez prava na isplatu dividende je 23. prosinca 2024. godine (ex date).
Zadnjih dana po medijima se dosta spominje važnost ulaska Hrvatske u OECD
,,,, ,,,,,,,, ,,,,,,, ,, ,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,, ,,,,,,,,,
Na konferenciji o prednostima pristupa gostovao je i glavni ekonomist OECD-a.
(Iz citata sudionice Martine Dalic) pohvalila je činjenicu da je odgovornost za javna poduzeca napokon (nakon gotovo tri desetljeća) na Ministarstvu financija. Vjeruje da je to prava adresa za uspostavu bolje prakse upravljanja, depolitizaciju i usvajanje boljih standarda korporativnog upravljanja. Među ostalim, to uključuje i “pametnu privatizaciju”, kroz korištenje prednosti izlaska na burzu...
Nedavno sam spominjao važnost ove teme, jer će pristup u OECD uskoro direktno utjecati na "velike" pozitivne promjene u upravljanju,vlasništvu, jačanju i rastu vrijednosti HPB
Display MoreZadnjih dana po medijima se dosta spominje važnost ulaska Hrvatske u OECD
(Iz citata sudionice Martine Dalic) pohvalila je činjenicu da je odgovornost za javna poduzeca napokon (nakon gotovo tri desetljeća) na Ministarstvu financija. Vjeruje da je to prava adresa za uspostavu bolje prakse upravljanja, depolitizaciju i usvajanje boljih standarda korporativnog upravljanja. Među ostalim, to uključuje i “pametnu privatizaciju”, kroz korištenje prednosti izlaska na burzu...
Nedavno sam spominjao važnost ove teme, jer će pristup u OECD uskoro direktno utjecati na "velike" pozitivne promjene u upravljanju,vlasništvu, jačanju i rastu vrijednosti HPB
Jača suradnja PODR ,KOEI i drugih većih poslovnih subjekata sa HPB, formula koja koja dobiva.
Ne samo HPB nego cijela zajednica.
Incijativa koja kasni mnogo godina ,odljev dividende banaka u stranom vlasništvu je ogroman .
Za tu pojavu ne trebaju experti i tumači.
Display MoreDisplay MoreZadnjih dana po medijima se dosta spominje važnost ulaska Hrvatske u OECD
Jača suradnja PODR ,KOEI i drugih većih poslovnih subjekata sa HPB, formula koja koja dobiva.
Ne samo HPB nego cijela zajednica.
Incijativa koja kasni mnogo godina ,odljev dividende banaka u stranom vlasništvu je ogroman .
Za tu pojavu ne trebaju experti i tumači.
Javno ukljucivanje ministarstva financija u strukturu upravljanja HPB, uskoro bi moglo potaknut pravu renesansu dobrih vijesti za HPB (...podsjeća na godine 2005-2008, P/B 6)
Kad sve materijalne činjenice "oduzmem i zbrojim"uvjerenja sam da bi dionica HPB uskoro mogla putem rasta dionice KODT
..samo moje razmisljanje,nije nagovor na kupnju ili prodaju dionice hpb
point i na koliko očekujete HPB kroz 2-3 godine ?