Hvala Martina, volim te!
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Hvala Martina, volim te!
Oduvijek sam je volio, a sad je jos vise volim.
-
Pa nije samo Martina i zna se ima tu prste
-
Nije loše premašilo je mojih 700
-
ne bi me čudio nastavak i dr. tjedan.
-
mene sada ne bi čudilo da se neka strana lisica mota oko kokošinjca, a Pivac je samo na vrijeme uzbunio ostale
-
mene sada ne bi čudilo da se neka strana lisica mota oko kokošinjca, a Pivac je samo na vrijeme uzbunio ostale
A onda su ti Pivci jako hrabri, obzirom da imaju insajd. I još su koristili skrbnički pa se pokazali? A što je falilo tome da mirovinci nastave kupovati? I zašto nisu?
Sve je moguće, al znao bi još netko osim njih. A nisam do sada stekao dojam da netko nešto zna. Meni to više izgleda kao scenarij za nagrade odabranima.
Da netko želi Podravku išao bi najprije osigurati kontrolni paket. Zna se koga drži. Na burzi je nemoguće doći do njega, ali je moguće da se manjinci, u ovom slučaju država i još netko s njome ga dokopa. Al ne radi preuzimanja.
Moguće da je netko nekome prišao, al od prilaženja do preuzimanja je dalek i trnovit put. To se tako ne radi.
-
1600 kom po 720
-
A onda su ti Pivci jako hrabri, obzirom da imaju insajd. I još su koristili skrbnički pa se pokazali? A što je falilo tome da mirovinci nastave kupovati? I zašto nisu?
Sve je moguće, al znao bi još netko osim njih. A nisam do sada stekao dojam da netko nešto zna. Meni to više izgleda kao scenarij za nagrade odabranima.
Da netko želi Podravku išao bi najprije osigurati kontrolni paket. Zna se koga drži. Na burzi je nemoguće doći do njega, ali je moguće da se manjinci, u ovom slučaju država i još netko s njome ga dokopa. Al ne radi preuzimanja.
Moguće da je netko nekome prišao, al od prilaženja do preuzimanja je dalek i trnovit put. To se tako ne radi.
mislim da je previše milijuna u igri da bi to bilo radi nagrade odabranima, meni djeluje da će se uskoro tu nešto značajnije odigrati, zna se da u našoj državi uvijek postoji mogućnost za neki grose špile
-
Meni se čini da će Pivac u kokošinjac, pardon, u Remetinac , dugo nitko nije...da poljulja malo vjeru u ulaganje u Hr, da se slučajno ne pojavi...
-
-
bile su pozitivne blokade na Krašu, ne vidim razlog da se stane na ovih +9%
edit ipak ne za sad. Za sad.
-
Računa li itko više fundamente ? Ova dionica je preskupa s kriminalnom vlasničkom strukturom. Nedavno su vam dali crkavicu od dividende, a svu lovu su dali menadžerima u džepove kroz rekordne nagrade.
Zavist je gadno stanje.
Ide se premo otkrivanju vrijednosti. Belupo je mrak, grupq isto
Go podrvavka go.
-
Show Me the Money, reklo bi se da su okvirne ponude već na nekom stolu, a da je progovorila , kao i uvijek, čistačica
-
Računa li itko više fundamente ? Ova dionica je preskupa s kriminalnom vlasničkom strukturom. Nedavno su vam dali crkavicu od dividende, a svu lovu su dali menadžerima u džepove kroz rekordne nagrade.
Zavist je gadno stanje.
Go podrvavka go.
Ja samo ne volim kad postanje na forumu postane navijačko / drukerskog duha i kad se crtaju rakete i slično. Može ovo rasti, ali fundamenata za rast ovdje nema. Uostalom ako vas većina može navijati, valjda netko može reći zašto ovo nema smisla. A vi se slobodno krcajte i dalje.
Dapače, što više zaradite to bolje za burzu, prelit će se negdje drugdje. Samo pazite se i negativnih scenarija, što ako ne bude preuzimanja ? Da li je ova cijena opravdana ?
Nikako mi nije jasno zašto je odmah ljubomora ako netko svoje mišljenje da cijena nije opravdana potkrijepi iznijetim fundamentima. Loš vam je to argument, kao i "go Podravka", "raketa", "volim te Dalićka". Jaki su vam argumenti.
Dividendni prinos na ovoj cijeni je 1%. Pa to mogu dobiti i s dionicom Microsofta, koja raste 30-40% godišnje.
-
Mislim da se Kras ponavlja. Iduci boost ce biti povratnici koji ce ponovno ulaziti I pokusati bjezati kupcu tzv.prekupci odnosno traderi sto ce po meni dodatno dici cijenu.
Kupac ili kupci su vrlo agresivni i ocito je da se cilja odredena kolicina dionica. Nema tu govora o "ulaganju viska kapitala u Podravku bez namjere preuzimanja". Ako je do sada Pivac ulazio polako koji bi to bio razlog da krene odjednom ovako naglo?? I da pri tome nema namjeru preuzimati. Pa to je kontradiktorno samo po sebi. A nagrade odabranima o kojima neki pricaju su se mogle isplatiti i na puno manjim cijenama jer ovako moze bilo tko prodati i uzeti profit tako da ta teorija sigurno ne drzi vodu.
Tu je nesto veliko u pozadini. Ja u ponedjeljak ili utorak predvidam pad cijene jer cim veliki kupac makne nakoge sa kupnje nastati ce panika. Onda bi mogao za par dana opet cistiti prodaju. Tako je radeno na Krasu i zato su mnogi ulazili i po 3-4 puta i zaradili ali ne koliko su teoretski mogli.
Bit ce zanimljiv drugi tjedan ovo je samo predigra po meni. Ja uopce ne znam koja mi je izlazna strategija za ovo jer se tako naglo desio porast al potajno se nadam 4 znamenke.
-
Zavist je gadno stanje.
Go podrvavka go.
PAULIE: Da li je ova cijena opravdana ?
Je li.opravdana 😫. aleluja. Slažem se malo je čekati 30 godina da se počne vrednovati. Trebalo je još barem 10 godina. Rasipanje upravi je samo dokaz da se ima i može. Zato i vrijedi.
-
podravka ima više od 7 milja dionica i ovakvom agresivnom kupnjom se ne može ništa postići. oni blokovi su imali smisla dok ovo vodi ka nasukivanju. netko će na trejdu zaraditi ali obično se tu gubi.
-
AZ mirovinski je otpustio koju tisucicu, i sad ima nesto manje od 15%.
Ako oni nastave prodavat, a Pivac kupovat, ne radi se samo od dobrom ulaganja u dionicu Podravke kako kaze jedan od brace. Vec o necem ozbiljnijemu.
-
podravka ima više od 7 milja dionica i ovakvom agresivnom kupnjom se ne može ništa postići. oni blokovi su imali smisla dok ovo vodi ka nasukivanju. netko će na trejdu zaraditi ali obično se tu gubi.
Upravo tako kolega, iz znatiželje sam pogledao strukturu dioničara i Pivac ima tek 3,18%, a potrošili su već desetke milijuna kuna.
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…sifSim=PODR-R-A -
nisam zavidan niti upravi. Oni ce svoje milijune sretno brojati možda i eura a ne kuna. Ali mirovinci u ovom slučaju Erste koji je poklanjao Pivcu e to je tako tužno i kriminalno..... Ali nitko to nece problematizirati. Tomašević ide biciklom na posao. To je bitnije. Tak je kak je. Nije loše.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun