Pomozite neiskusnome: zašto još nema dionica Žita na mom skdd računu? Nadam se da nisam jedini...
Hvala unaprijed dobrim dušama na odgovoru
Najbolje zovi na tel.broj i pitaj. Mislim da su od 10:00 dostupni
Pomozite neiskusnome: zašto još nema dionica Žita na mom skdd računu? Nadam se da nisam jedini...
Najbolje zovi na tel.broj i pitaj. Mislim da su od 10:00 dostupni
Na SKDD bi već trebale biti vidljive.
Na Brokerskom neće dok ih ne registriraš.
Cudno, meni je stiglo na mail jos prosli tjedan, cetvrtak ili petak sam imao sve prikazano i jucer ih uvrstio
Ako si ispravno izvrsio uplatu i predao tocne podatke mozda bi ih treba kontaktirat…
Off topic:
Da li možda netko od vlasnika dionica ZITO ima u vlasništvu i dionice IPKK Termes Grupa kojima je ZITO većinski vlasnik? Iste su prije par godina delistirane s burze, možda sada i ta firma živne
Off topic:
Da li možda netko od vlasnika dionica ZITO ima u vlasništvu i dionice IPKK Termes Grupa kojima je ZITO većinski vlasnik? Iste su prije par godina delistirane s burze, možda sada i ta firma živne
baš gledam na HITA vrijednosnice u ponedjeljak protrgovano 1.015 kom
Off topic:
baš gledam na HITA vrijednosnice u ponedjeljak protrgovano 1.015 kom
Eto, očito povezano s IPO Žita, očekivanja su porasla, iako Termes grupa se sada bavi proizvodnjom struje, prodali su Pipuniću udio u HIŠ d.d., zapetljano sve skupa.
Nemam Žito, imam IPKK nešto, pa zato uskočio na ovu temu, možda ćemo i mi profitirati:-)