S obzirom na važnost spomenute organizacije i njen utjecaj na tržišta i ekonomiju, mislim da zaslužuje posebnu temu.
https://www.weforum.org/about/world-economic-forum/
"The World Economic Forum is the International Organization for Public-Private Cooperation. The Forum engages the foremost political, business, cultural and other leaders of society to shape global, regional and industry agendas."
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Economic_Forum
"The World Economic Forum (WEF) is an international non-governmental organization for public–private sector collaboration[1] based in Cologny, Canton of Geneva, Switzerland. It was founded on 24 January 1971 by German engineer Klaus Schwab. "
I naš predsjednik vlade redovito sudjeluje na skupu koji WEF organizira u Davosu jednom godišnje.
"Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na Godišnjem sastanku Svjetskog gospodarskog foruma u Davosu"
https://vlada.gov.hr/vijesti/europs…-ukrajini/40731
WEF - World Economic Forum
-
-
-
službeni slogan im je: You will own nothing, but you will be happy
čovjek bi pomislio da radi o yugoslavenskim komunistima, kad ono tamo svi iz Big Tech-a
-
Ponukao me na otvaranje neki video od Damon Imani koji ih je kao u Davos-u na pozornici poslao ...
Očito je fake, jer ima i nastavke. Potražite koga zanima!
Fascinantno je vidjet što radi tehnologija. Na prvu sam pomislio da je stvaran.
Nekako mi se čini da je taj WEF dosta opozicije prikupio u zadnje vrijeme.
Osobno nemam baš dobro mišljenje o toj organizaciji. Ne čini mi se baš da rade za boljitak prosječnog čovjeka. -
Ponukao me na otvaranje neki video od Damon Imani koji ih je kao u Davos-u na pozornici poslao ...
Očito je fake, jer ima i nastavke. Potražite koga zanima!
Fascinantno je vidjet što radi tehnologija. Na prvu sam pomislio da je stvaran.
Nekako mi se čini da je taj WEF dosta opozicije prikupio u zadnje vrijeme.
Osobno nemam baš dobro mišljenje o toj organizaciji. Ne čini mi se baš da rade za boljitak prosječnog čovjeka.a gle, možeš ih volit i ne volit, ali obično bude kako oni najave 🤷
šta se pak prosječnog čovika tiče, njemu je uvik dobro dok ima jest, pit i krov nad glavom.
taj se probudi kad nešto od toga zašteka.
uvik dobro bude i hiperbogatima, njih vlasti uvijek, na neki način, štite.
svi problemi uvijek padnu na glavu srednjoj klasi, a oni već moraju osluškivat šta i kako kad se neke promjene događaju 💡
-
Onda mi je najbolje da postanem hiperbogat.
-
da li znate da je i drug vladimir svojevremeno, mislim 91. isto bio polaznik škole za mlade lidere. do nedavno je bio rado viđen gost u davosu dok mu nije dodjeljena uloga glavnog negativca. ništa tu nije crno bjelo. ima dosta nijansi samo ih treba uočiti.
-
da li znate da je i drug vladimir svojevremeno, mislim 91. isto bio polaznik škole za mlade lidere. do nedavno je bio rado viđen gost u davosu dok mu nije dodjeljena uloga glavnog negativca. ništa tu nije crno bjelo. ima dosta nijansi samo ih treba uočiti.
nekad je ključno uočiti tko je prošlih godina bio na briefing-u, a sada "odrađuje zadatak" 💡
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 21, 2024 at 1:41 PM
-