Pozdrav,
Imam neke obveznice na svoje ime te bi ih zelio prodati. Zanima me jel SKDD salje dokument postom kad se proda, zato jer dok sam to bio ulozio doslo mi je postom pin i kolko sam ulozio.
Hvala lp
Pozdrav,
Imam neke obveznice na svoje ime te bi ih zelio prodati. Zanima me jel SKDD salje dokument postom kad se proda, zato jer dok sam to bio ulozio doslo mi je postom pin i kolko sam ulozio.
Hvala lp
auuu, trebaš se registrirat kod nekog od brokera i preko njega prodat obveznice na Zagrebačkoj burzi.
Popis članova, tj brokera preko kojih možeš trgovati na Zagrebačkoj burzi.
Nisam siguran, ali mislim da bi to ovako izgledalo:
Otvoriš račun u nekog brokera i onda kod njih registrirač te obveznice, i onda zadaš nalog za prodaju...
Ne znam bili ja to radio, ako mi novac ne bi bio baš potreban jer bi mogao biti u minusu pogotovo ako računaš proviziju brokera...
Cjenik agram brokera ti je: po transakciji -> 3,58 EUR + 0,27% vrijednosti transakcije
Nisan nikad imao ni trgovao s obveznicama pa uzmi ovo s rezervom (ovo nije financijski savjet, nisam stučnjak), zadnji put sam registrirao dionice kraša kad je bila dokapitalizacija, ali ne sjećam se kako je točno išla procedura registracije dionica
je upravo tako kako je karlo objasnio
preneses/registriras ih kod nekog brokera, i onda prodas
A jel dolazi na adresu neka posta da se prodalo ili nesto, imam neke obiteljske probleme te nebi da saznaju kolko sam ih imao itd