Tečaj - Osnove fundamentalne i tehničke analize - Otvorene prijave

  • Official Post

  Drage kolegice i kolege,


  s ponosom vam predstavljam prvi u nizu tečaj organiziran u suradnji portala dionice.net i ekonomskog fakulteta u Splitu, koji okuplja vrhunske ekonomiste te je jedan od najboljih ekonomskih fakulteta u ovom dijelu Europe.


  Po uspješnom završetku programa, polaznik će dobiti uvid u temeljne vrste financijske imovine u koje se može ulagati (valute, robe, vrijednosni papiri), u analitičke tehnike koje se koriste prilikom donošenja investicijskih odluka te u konačnici u načine donošenja odluka o ulaganju na temelju fundamentalne i tehničke analize. Cjelokupni program bit će popraćen analizama na konkretnim primjerima dionica s domaćeg i stranog tržišta kapitala. Tijekom programa polaznici će imati mogućnost izrade vlastitih analiza odabranih dionica te komentiranje istih od strane predavača.


  Prijave do 25.5. ostvaruju popust na cijenu tečaja od 20%. Sve detalje o programu i prijavama možete vidjeti u brošuri u prilogu ili na stranicama fakulteta - https://www.efst.unist.hr/stud…nja-investicijskih-odluka

  • Official Post

  Podsjetnik da se još do sutra može ostvariti popust na cijenu tečaja.

  Ovakve edukacije su prvi korak u privlačenju novih investitora na tržište kapitala, ali i prilika za poboljšanje znanja koje imamo mi postojeći, stoga bih vas zamolio da ovo podijelite na društvenim mrežama.

  Ako imate kakav prijedlog ili feedback, i oni su naravno dobrodošli :)