Još uvijek mislim da je najbolje kupnja kratkoročno do srednjoročno zlato
- molila bih vas da na ovoj temi napišete i kada bude vrijeme za najbolju prodaju.
Onog trena kad svjetske burze krenu iz crvenog u zeleno. Kad god to bude.
Još uvijek mislim da je najbolje kupnja kratkoročno do srednjoročno zlato
- molila bih vas da na ovoj temi napišete i kada bude vrijeme za najbolju prodaju.
Onog trena kad svjetske burze krenu iz crvenog u zeleno. Kad god to bude.
Evo gledam jutros podatke za Australiju tamo je ljeto čini mi se, a ukupan broj smrti od covid 19 je upravo 19. Devetnaest umrlih od covida 19. Izgleda da će turistička sezona na hrvatskom Jadranu glavna ipak biti vrloprofitabilna, ako virus degradira. Zaključite sami što bi moglo biti best buy ako tako bude. Vjerojatno su naši i stavili stroge mjere sada svjesni da smo bez sezone dekintirani. Podatke sam očitao sa worldometers.info...nisam financijski stručnjak i posjedujem prvoklasne dionice na ZSE. Po meni bb dionice PRIME crobexa nude višu sigurnost od drugih, a ove koje su strašno pale moguće bolji prinos nakon restarta. No risk no profit. Oprezno snofcima.
Vi slobodno stavite sad lovu na sezonu da ce biti uspjesna. Nasi su bas najavili da do lipnja ili srpnja ne ukidaju mjere. Samo izvolite...
Daj mi bruto plaću, a ja ću se sam pobrinuti za sve ostalo. Ha-ha !!!
Malo ozbiljnosti u razmišljanju pojedinaca ovdje ne bi škodilo.
Tema je best buy
Best buy trenutno je IGH.
https://zse.hr/UserDocsImages…NotREV-K-HR.pdf
Jedno od najboljih izvješća otkad je sve ošlo u k. 2008. godine.
Ovo ukazuje da će tako i sve bolje biti u skoroj budućnosti.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/insti…ljucene-4213318
A cijena je na povijesno najnižim mogućim razinama.
Statistički najniža je bila 5.4.2016. god. na 61,01 kunu.
Uzmi mi 60% place i ja ti vjerujem da ces sve odraditi kako treba u moju najbolju korist.
HA HA HA.
best buy je znanje i zdravlje i odgovornost. I RIVP je best buy za investore, za trejdanje tu je Neo i njegovi grafovi.
I opte za one koji su trpljivi i ne panicare.
Uzmi mi 60% place i ja ti vjerujem da ces sve odraditi kako treba u moju najbolju korist.
HA HA HA.
best buy je znanje i zdravlje i odgovornost. I RIVP je best buy za investore, za trejdanje tu je Neo i njegovi grafovi.
RIVP bi prema matematici bio best buy na 10 do 12 kuna. Na ovoj cijeni sigurno ne. Balonka bio i ostao. Vidjet ćemo mu FI za prva tri Q. Onda će se zbrajati što se ne bude imalo za zbrajati. Još ak se ovaj kineski virus sezonski opet pojavi početkom slijedeće godine, pred sezonu. Ne smijem niti zamisliti.
Display MoreUzmi mi 60% place i ja ti vjerujem da ces sve odraditi kako treba u moju najbolju korist.
HA HA HA.
RIVP bi prema matematici bio best buy na 10 do 12 kuna. Na ovoj cijeni sigurno ne. Balonka bio i ostao. Vidjet ćemo mu FI za prva tri Q. Onda će se zbrajati što se ne bude imalo za zbrajati. Još ak se ovaj kineski virus sezonski opet pojavi početkom slijedeće godine, pred sezonu. Ne smijem niti zamisliti.
I RIVP je best buy za investore
RIVP bi prema matematici bio best buy na 10 do 12 kuna. Na ovoj cijeni sigurno ne.
Trial po toj vašoj matematici je i burek od mesa star 7 dana koji vam je ostao u gegepek BOLJI I best buy od zubatca u soli, ako ste to nekad probali, što sumnjam.
RIVP nije za vas to je sigurno. Kao da kažem da bi dolar kupio po 1 kn. Dobro kaže kolega malo ozbiljnosti kad već znanja toliko nedostaje. Za prave i dugoročne investitore RIVP je sami vrh. A kada se otvore hoteli sigurno neće biti 20 ili 24 kn na burzi. Bankrotna cijena, ali ipak samo do isteka zaliha.
Display MoreUzmi mi 60% place i ja ti vjerujem da ces sve odraditi kako treba u moju najbolju korist.
HA HA HA.
Kao sto rekoh neki trejdaju neki investiraju. I tako vam svako ima svoj best buy da navlaci gdje želi i matematiku koja to podržava.
Što se tiče svega u životu slušam ljude koji su uspjeli, puno su pametniji od mene i povijest ih potvrđuje.
Pravilo broj 8 je meni odavno dokazano. Buffet on trading. Možete googlati kako je prošla oklada od 1M$ tko će imati veće povrate kroz 20 god. Trejderei ili index fund koji se ne dira.
Na žalost ljudi ne shvaćaju da je pravilno investiranje, dosadno u 3 p m m. Stavis lovu i zaboravis.
Zato je best buy znanje i disciplina, jer ce vam to dvoje omoguciti da vise zaradujete i imate vise za investirati.
Za sve ostalo tu vam je osoba koja je trenutno poznata kao Neo, i stvarno čovijek zaradjuje dobre novce ako je vjerovati onome što piše.
A investiranje i IGH ne idu u istu rečenicu zajedno, nadam se da na temelju jednog izvješća ne kupujete te "strateške rvatske tvrtke."
@ barik
Očito ne shvaćaš kakvog će psihološkog utjecaja ovo sa virusom imati na cjelosvjetske turističke destinacije. Ne samo na Hrvatsku. Valjda misliš, virus će nestati u lipnju i potom će sve biti po starom, kao prošle godine. Svi će odmah u srpnju nahrupiti u hotele i kampove i opet nećeš imati gdje ručnik staviti. Ovo je općenito i za svjetski turizam puno grđa stvar. Grđa nego si to uopće možeš zamisliti. Trebat će godine da se sve vrati na staro. I to jedino pod uvjetom da se nađe učinkovito cijepivo. Uz ovako opaku i lako zaraznu bolest, nastala je i jedna gadna psihoza koja neće nestati preko noći. Trajat će. RIVP iz ovoga svega neće proći neokrznut. Budi siguran u to.
@ Aruce
Tvoju pisaniju neću niti komentirati.
RIVP bi prema matematici bio best buy na 10 do 12 kuna. Na ovoj cijeni sigurno ne.
Trial po toj vašoj matematici je i burek od mesa star 7 dana koji vam je ostao u gegepek BOLJI I best buy od zubatca u soli, ako ste to nekad probali, što sumnjam.
RIVP nije za vas to je sigurno. Kao da kažem da bi dolar kupio po 1 kn. Dobro kaže kolega malo ozbiljnosti kad već znanja toliko nedostaje. Za prave i dugoročne investitore RIVP je sami vrh. A kada se otvore hoteli sigurno neće biti 20 ili 24 kn na burzi. Bankrotna cijena, ali ipak samo do isteka zaliha.
kada smo već kod best buyki i zubaca, na 36 kn ste mogli imati 2 porcije, a na prošlih 18 je bila samo jedna, pored toga sol vam je poskupila negdje oko 290% u ovom ludom vremenu, pa je sada pitanje uopće opravdanosti potrošnje iste, jer se zubaci mogu na mali milion načina spravljati, ali da je RIVP loša na ovim cijenama, nije, nije možda best buy, ali dobra je za imati
Svakako IGH na ovim razinama...(nažalost) ZG-potres donijet će im posla za 4-5 ili više godina, a i bez toga su puni.....Još kad se riješi dug(Radeljević i ostala nekretnine)
NIje perfektno ali sam iz Rovinja i mladost proveo u Jadran turistu poslužujući talijane. Trenutno radim pa ne mogu u detalje tražiti brojke.
ll periodo compreso fra il 5 e il 16 maggio potrebbe vedere il possibile azzeramento dei casi di coronavirus in Italia.
5 - 16. Svibnja vide kao silaznu putanju virusa.
NIje perfektno ali sam iz Rovinja i mladost proveo u Jadran turistu poslužujući talijane. Trenutno radim pa ne mogu u detalje tražiti brojke.
ll periodo compreso fra il 5 e il 16 maggio potrebbe vedere il possibile azzeramento dei casi di coronavirus in Italia.
5 - 16. Svibnja vide kao silaznu putanju virusa.
Silazna putanja? Koliko će potrajati? Kad će doći na razinu prihvatljivu da poželiš turiste iz kritičnih zemalja na svome teritoriju? Ako i poželi tko doći na Jadran, koju će cijenu htjeti platiti? Jako rentabilnu? Teško.
Apsolutno se slazem. Poanta je da nitko ne zna, a burza je za optimiste koji ne tajmaju ulaske i izlaske kako je nebrojeno puta dokazano.
No tu je uvijek ono po cemu se vi i ja razlikujemo (osim i u osobnoj odgovornosti i velicini drzave
Nesto ispod 10 godina drzanja za mene nije investicija nego trejdanje. Svoje fixeve adrenalina dobivam na opte i čitajući komentare tamo.
Tako da mi je RIVP jos uvijek best buy čak da i ove sezone nemaju jednog jedinog gosta. I cini dio mog mirovinskog portfelja.
Vi cete sigurno okrenuti lovu na IGH i drugim dionicama trejdanjem. Evo ja nemam tu sigurnost u svoje trejderske sposobnosti pa slušam sto Buffet kaze i drzim dionice jakoooo duggoooo, puno duze nego sto razne krize traju.
Edit: isprike kolega @Barbik i trial moje talijanski je zeznut. Pise aZZeramento (kao zero = nula) a ne aTTeramento (atterare = sletjeti).
Znaci do polovice svibnja predvidaju pobjedu nad virusom.
Buffet nije kupio Facebook, Google, Microsoft, Apple ...
Ima li što što je na NYSE bilo isplativije za kupiti dugoročno, a da nosi veće prinose?
A tvoja percepcija da je IGH-a dionica koja se kupuje kratkoročno i špekulantski je upravo zapanjujuća. Naročito ako si uspio pročitati i shvatiti napisano u ona dva linka koja sam postao. Ma bravo !!!
Naravno da ih ne kupuje i objasnio je zasto na puno intervjua i on jos uvijek tamani svojim prinosima klince koji su u igri 10 god a on malo duze.. Vidim ja da opet prstis argumentima Procito i shvatio i znam kakva je hrvatska i kakav IGH i njegov vlasnik. lako je tebe u zicu. Samo ti kupuj IGH, mozda bude potres svakih 3 god pa budu imali posla.
Barikb nisam po godinam, ovo su totali 2016(muski, zene, total) 2019(muski, zene, total) 2018(muski, zene, total) preminuli
Italia | 295 775 | 319 486 | 615 261 | 309 505 | 339 556 | 649 061 | 302 495 | 330 638 | 633 133 | |
Nord | 136 642 | 151 413 | 288 055 | 141 348 | 159 590 | 300 938 | 141 107 | 158 822 | 299 929 |
Što vam je trenutno bb?
Što vam je trenutno bb?
ERNT
Što vam je trenutno bb?
ERNT
Kratkoročno možda rizično je bb Optima, a dugoročno RIVP