dry bulk caffe bar SVAŠTARA

 • zašto dry bulk caffe bar SVAŠTARA?

  jer nije mi teško doprinositi za opće dobro,u ovom slučaju za dobro ovog foruma.

  kada vidim nešto što nije dobro pokušavam to ispraviti.

  uvidjevši početkom godine da tema atpl vrije,da se komentari masovno brišu,da se moderiranje otežalo

  zaključio sam da nam treba nova tema "dry bulk bez cenzure"

  gdje je u uvodu stoji:


  zašto dry bulk bez cenzure?

  iz potrebe da se o dry bulku može argumentirano raspravljati u opuštenijem tonu od onog koji zahtijeva tema ATPL.

  razumijem želju da se održi što profesionalniji nivo rasprave bez "zatrpavanja" kako bi se svim korisnicima omogučilo što više informacija uz što manje čitanja na temi ATPL...


  nakon 2 mjeseca na toj temi se za argumentiranu raspravu u opuštenom tonu dobivaju se opomene,banniranja...

  ALI mi i dalje trebamo i trebat ćemo temu na kojoj se može argumentirano raspravljati u opuštenijem tonu od onog kojeg zahtijevaju teme atpl i dry bulk bez cenzure.

  apeliram na moderatore da ne prebacuju ovu temu van kavane u budućnosti za dobrobit svih nas,nadalje dobronamjerno sugeriram da moderatori razmotre prebacivanje komentara umjesto u svaštaru iz atpl i dry bulk bez cenzure na ovu temu,uvjeren sam da će to rasteretiti u značajnoj mjeri gore navedene teme,te da će to biti u interesu svih nas.


  pozivam sve one koji žele, imaju potrebu,hrabrosti da se ovdje raspravi, raščisti sve što je potrebno bez nepotrebnog zatrpavanja drugih povezanih teme ,te bez nepotrebnog dodatnog zadavanja posla za moderatore u godinama pred nama.


  ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

  • Official Post

  Ne otvarati više tema istog sadržaja. Iako ste temu dry bulk nazvali bez cenzure na njoj i dalje vrijede pravila foruma.

  Rasprave u opuštenom tonu nisu problem, dapače. Problem su rasprave na osobnom nivou i vrijeđanje ili uvredljivi tonovi, te se takve stvari sankcioniraju. U interesu svih je držati se teme i raspravljati argumentima koji ne uključuju osobne reference.

 • Admin

  Closed the thread.