1. obljetnica foruma Dionice.NET

  • Official Post

  Drage kolegice i kolege,


  prva godina je evo već iza nas. U tih godinu dana, kako je kolegica @dobri rekla, ovo nam je postalo i radilište i zabavište :)

  Ideja i cilj iza ovog je foruma je stvoriti kvalitetnu zajednicu investitora, bazu znanja ali i ugodno mjesto druženja, kako bismo svi zajedno učili i napredovali. Idemo u dobrom smjeru, a što su kolege stručnjaci i prepoznali te se danas možemo pohvaliti šarolikim profilom članova, od malih privatnih investitora, analitičara, do bankara i institucionalaca, a taj broj aktivnih i stručnih članova raste iz dana u dan.

  Meni osobno najdraža tema na forumu, koja zapravo oslikava cilj i ideju ovog foruma, tj zajedničku suradnju i učenje je - Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? , nadam se da ćemo takvu suradnju postići i na svim drugim temama i tržištima.

  A ovdje se možemo podsjetiti i kako je sve krenulo - Dobrodošli


  I za kraj Dionice.NET u brojkama:

  - 1.058 članova

  - 131 post po danu

  - posjećenost u posljednjih godinu dana:


  Nadam se da će se i kolege tehničari složiti da je trend uzlazan :)

 • Odličan je forum i pohvala Adminu za trud.


  Lijepo je vidjeti trend rasta korisnika, jer više korisnika donosi i više informacija i više utjecaja u investitorskoj zajenici. Kada ga sada usporedim sa forumom Poslovnog, ovo je beskonačno bolje rješenje za nas. Kvalitetniji forum, kvalitetnije informacije, ukupno bolje iskustvo korištenja.

 • Jos jedna stvar...


  Meni osobno bi bile zanimljive ovakve statistike korištenja foruma o broju novh korisnika, broju posjetitelja, koje su najposjećenije teme (kao neka top lista topica) u nekom periodu. Recima na tjednoj ili dvotjednoj bazi. Ne znam pruza li software takvu opciju i koliko bi bilo problematično za implementirati. Samo kao ideja.


  Mozda ovakvi podaci mogu poslužiti previđanju aktivnosti na burzi ili bi vidjeli da su ustvari tek posljedica događaja na ZSE. Tada bi i vidjeli utjecaj foruma na ZSE.


  Eto, samo ideja...