s obzirom da je ovo moj prvi komentar na ovom forumu želim pozdraviti sve članove zajednice,među kojima ima starih znanaca ali i novih.aktivan sam investitor od kraja 2003 sa nekim preiodima neaktivnosti.ni moja beznačajna malenkost nije propustila iskusiti osječaj promašaja,srećom po mene bilo je dosta više onih uspješnih,u rasponu malo do jako uspješnih.nadam se da će mi biti oproštena mala digresija jer imam osječaj obveze prema svim onima koji su naglas postavljali pitanja gdje sam nestao,iako sam svoj odlazak u svibnju 2019 najavio i obrazložio te i dalje stoji tamo dostupan.u tih 19 mjesci nisam napisao niti jedan komentar na hr forumima vezano uz financije,burzu,ekonomiju,srodne teme...
razlog nije bio izlazak iz HR investiranja(dapače malo toga sam promjenio što će se vidjeti iz mojih komentara) već želja za odmorom od komentiranja i potreba dokazivanja sebi i drugima da mogu izdržati apstitineciju,barem 19 mjesecitko mislli da je lako neka pokuša i neka se pohvali
neki će biti nesretni što nisam izdržao više a sigurno će se naći i koji pojedinac kojeg će razveseliti moj povratak komentiranju.
možda i griješim,nebi bilo....
ako i griješim odluka je donesena pa će trebat muški podnjet posljedice vlastitih odluka,što nama investitorima nebi trebalo biti strano,problematično....
zašto ova tema za početak?
rekli bi mudri ljudi treba se smijat kada pada kiša jer poslije kiše će sijat sunce,uvijek je bilo i biće.
samo treba strpljivo dočekati i pokupiti plodove,naplatiti nestrpljivima,tako jednostavno i dokazano nebrojeno puta.
za sebe na vidim razumnu alternativu strpljivosti jer htjeli mi ili ne tika taka radi svoje pa je mudrije ne boriti se protiv nje zar ne?
i hoće li taj oporavak burze?pitanje je to koje zahtjeva opširnu analizu,zato smo tu zar ne?
uvjeren sam da opravak hoće,uostalom i ja sam ih doživio nekoliko i jako dobro ih naplatio.
uvjeren sam i da sljedi još jedan,kada?
između ostalog kada će to večina najmanje očekivati,kada se poslože elementi za taj događaj.
ovdje smo da u iščekivanju budućnosti pokušamo zajednički prepoznati što ranije znakove tog oporavka.
tko želi neka se priključi raspravi,besplatno je i može biti od koristi,od profita za neke od nas.