Samo ovu godinu Tesla je otišla u nebo, a za samo 7 dana porasla je 30%!
Što vi mislite o daljnjem rastu te dionice?
a što mislite o dionici NKLA, elektro kamioni na vodik...ogromna TK a firma ništa još ne proizvodi..al kad bude...
a što mislite o dionici NKLA, elektro kamioni na vodik...ogromna TK a firma ništa još ne proizvodi..al kad bude...
Osobno nebih ulagao u tu korporaciju iz više razloga, ima puno boljih firmi za uloziti novac, a koje se bave slicnim poslovima...
Nikola je trenutno negdje isto kao i nas Djuro. Zapravo, Djuro stoji cak i malo bolje jerbo ipak nesto proizvodi.
Nikola ima samo ideju i brand za koji ne zna nitko van financija.
Nikola je trenutno negdje isto kao i nas Djuro. Zapravo, Djuro stoji cak i malo bolje jerbo ipak nesto proizvodi.
Nikola ima samo ideju i brand za koji ne zna nitko van financija.
đuro najbolje proizvodi gubitke, možda je bolje usprediti sa tsla iz početaka...
kad ideja postane proizvodnja, već će biti skupo
koja se kompanija bavi sličnim biznisom?
Nikola Corporation - brat blizanac Tesle po meni samo po imenu!
Evo izbacili su PR notice da otpada deal koji su "imali" s GM za proizvodnju Nikola Badgera
Evo izbacili su PR notice da otpada deal koji su "imali" s GM za proizvodnju Nikola Badgera
On the other hand, JP Morgan analyst Paul Coster sees the potential for the GM deal to be signed by early December: “Nikola needs access to GM’s supply-chain, engineering resource, the Ultium battery and Hydrotec fuel cells to de-risk the Class 8 truck initiative. GM needs to realise a return on billions of dollars of investment in hydrogen fuel cells, and Nikola might be the best available option.“
Based on its current construction rate, the company aims to begin trial production in the second or third quarter of 2021.
od tada palo na pola...a zacks savjetovao hold.
a sad kupit na 16 dolara?... no guts no glory
Tko ne riskira ne profitira, sve ovisi o tome kakav ste ulagač, ali osobno Nikola me nije nešto uvjerio da u njega uložim novac, ima puno boljih korporacija!👋🏻 Eventualno kupiti nisko, pa izaci pri vrhu🙂
Tko ne riskira ne profitira, sve ovisi o tome kakav ste ulagač, ali osobno Nikola me nije nešto uvjerio da u njega uložim novac, ima puno boljih korporacija!👋🏻 Eventualno kupiti nisko, pa izaci pri vrhu🙂
koje iz te branše?
ako i jesu bolje, a teško da nisu, jesu li i podcijenjene?
koje iz te branše?
ako i jesu bolje, a teško da nisu, jesu li i podcijenjene?
Nikola je i ovih dana dobio "potvrdu" kao najgora korporacija 2020.g, tako da nema smislia više na njima gubiti riječi.
Planiram objaviti i jednu analizu baš o drugim korporacijama iz te branše na svom patreonu, a vjeruj mi da ima puno boljih od Nikole po mnogim segmentima.
Vidim da su kineske EV kompanije kao NIO, Li, BYD bile u prošloj godini odlične za kupit...sad jesu li i dalje povoljne, ima različitih mišljenja
NIO ima tehnologiju zamjene baterija tj. ne moraju se punit nego u servisu zamjeniš za nekoliko minuta i tjeraj dalje...
Koje su po vama sada povoljne za kupit?