Mala škola dionica - YouTube kanal

  • Danas navodim konkretne prednosti ulaganja u kriptovalute nad FIAT novcem i nekim drugim oblikom investiranja/čuvanja novca. Zašto Hrvatska narodna banka je nedavno objavila da su kriptovalute vrlo rizično ulaganje i da su oblik špekulacije gdje ćete vrlo vjerojatno izgubiti novac? Odgovore na ova pitanja, ali i moje stavove i mišljenja možete saznati u ovom videu.

  • Provjerite koji su potencijalni nedostaci ulaganja u kriptovalte, koje rizike nose sa sobom i koje opasnosti im prijete!? S ovim videom zaključujem serijal gdje sam u prvom dijelu objašnjavao prednosti ulaganja u kriptovalute, a u ovom dijelu navodim i drugu stranu priče.


  • Danas prolazim kroz listu najvećih i najčešćih pogrešaka kod ulaganja u dionice, ali i druge oblike investiranja. Provjerite ukoliko tek planirate započeti sa ulaganjem veće količine novca na što je potrebno posebno obratiti pažnju, te naučite na pogreškama drugih ulagača.


  • Provjerite što je Dollar-Cost Averaging metoda investiranja, kako možete na vrlo jednostavan način kupiti i više dionica nego da pokušavate "tajmirati" tržište i hvatati "dipove". Mnogi investicijski analitičari su upravo ovu metodu proglasili najsigurnijom za dugoročno ulaganje.