Mala škola dionica - YouTube kanal

 • Dobar dan svima,

  otvorio sam youtube kanal s ciljem obrazovanja i poticanja ljudi sa našeg područja da ulažu u financijske instrumente.


  Imam dosta pokrivenih tema, bacite oko, dajte ideje za nove video uratke, te podržite moj rad sa pretplatom na moj kanal:


  https://www.youtube.com/channel/UCfIw-v_au2g8qs3BffwASJw


  Također, detaljnija analiza, moja predviđanja kretanja cijena dionica, moje kupovine i prodaje, te komunikacija 1 na 1 dostupna je na patreon zajednici:


  https://patreon.com/velikidionicar


  Hvala Vam na pažnji i sretna ulaganja svima!:)

 • A to si ti?
  Neki dan sam gledao par videa!

  Bravo!
  Bravo!

  Hvala, hvala. :)

  Youtube kanal je tek u početku, dalje planiram razvijati još više kvalitetu i raditi bolju analizu.

  Planiram i stvoriti patreon zajednicu gdje ću iznositi i privatne kupovine/prodaje i davati savjete 1 na 1.

 • Admin

  Approved the thread.
 • Vrlo jednostavno, a vrlo moćno pravilo koje mogu primjeniti svi. Kako zadovoljiti sve potrebe, a na kraju imati novca za vlastite užitke i još k tome uštedjeti/uložiti!


 • Trenutno jedna od zanimljivijih i aktualnih tema na inozemnom tržištu. Dugoisčekivani ulazak Airbnb na burzu. Da li je ovo dobar potez ili se moglo s tim pričekati, te kako je prošao prvi dan, provjerite u novoj epizodi male škole dionica!👋🏻


 • Gepard, a daj nam reci nešto o sebi. Da znamo koga i sta gledamo. Koliko se bavis dionicama, kako trgujes, sta kupujes itd. Tvoju povijest s dionicama, ne ime i prezime :)

 • Gepard, a daj nam reci nešto o sebi. Da znamo koga i sta gledamo. Koliko se bavis dionicama, kako trgujes, sta kupujes itd. Tvoju povijest s dionicama, ne ime i prezime :)

  Pozdrav, rekao bih da sam entuzijastični ulagač, sa stažom od 10g., prvo na domaćoj, a sada isključivo na stranim burzama.

  Vodim se idejom pasivnog i dugoročnog ulaganja, većinom usmjereno na "growth" korporacije, uz poneku zanimljivu kratkoročnu investiciju.

  Snimam zanimljive i aktualne teme na svom youtube kanalu, prvenstveno radi edukacije onih koji su početnici i onih koji vole ovakvu tematiku. :)


  Dok uhvatim vremena pridružit ću vam se na podforumu stranih ulaganja, iako dok stignem pročitam postove, te imam samo riječi podrške za sve forumaše!:)

 • Najsigurniji način ulaganja vašeg novca, bez prevelikih rizika i volatilnosti cijene dionice, uz siguran povrat određene količine novca kroz dividende!

  Danas pričamo o defenzivnom ulaganju, što je i da li je isplativo!?


 • Kako uložiti u nekretnine preko burze, a da ne morate kupovati cijelu nekretninu, nego još efikasnije možete diverzificirati vaš ulagački portfolio sa raznim nekretninama i na njima ubirati dividendu, na nekima čak na mjesečnoj bazi!🙂

 • Vrlo privlačan oblik investicije, pogotovo za početnike, jer kupovinom udjela ostvarujete ujedno i kupovinu "više dionica" odjednom i tako diverzificirate vaš portfolio i imate određenu sigurnost što se tiče vaših pozicija.

 • Kako je završila 2020.g. i došla nam nova 2021.g., želim svima sretnu i uspješnu sa puno pametnih poteza i investicija.

  Ova video analiza će nam dati odgovor na pitanje kako je prošla 2020.g. sa stajališta američkih burzi, te što nam donosi 2021.g., da li će trend ovakvog rasta, koji traje već par godina nastaviti se i dalje, te da li je tržište zapravo precijenjeno!?

 • Danas analiziram stranog brokera eToro, koji je vrlo popularan među novim investitorima. Provjerite koji su nedostatci i koje prednosti ovog brokera, da li su osigurani, koji je minimalni ulog, kakvi su troškovi za ulaganje, te da li postoji i koliko iznosi naknada za neaktivnost i kako se računa.

 • Što znaci trgovanje penny stocks!? Da li je isplativo, kako uspjeti u tome u 11. koraka iz video analize, koje dionice su danas u vrhu, a nekad su bile penny stock, te koje sam ja kupio ovaj mjesec!?

 • Provjerite recenziju Interactive Brokersa, jednog od najkvalitetnijih međunarodnih brokera i brokera sa dugogodišnjim stažom poslovanja na svjetskim burzama. Koje su prednosti, a koji nedostatci ovog brokera, kako se računa često sporna naknada za neaktivnost, te na koji se način prodaju i kupuju dionice na njihovoj web platformi!?

 • Jedan zanimljiv, ali i prije svega kvalitetan ETF, koji je pod simbolom EQQQ, dostupan i za EU investitore.

  Provjerite od čega se sastoji, koliki su troškovi, te koje su prednosti i nedostatci ovog ETF-a!