Mala škola dionica - YouTube kanal

  • Danas navodim konkretne prednosti ulaganja u kriptovalute nad FIAT novcem i nekim drugim oblikom investiranja/čuvanja novca. Zašto Hrvatska narodna banka je nedavno objavila da su kriptovalute vrlo rizično ulaganje i da su oblik špekulacije gdje ćete vrlo vjerojatno izgubiti novac? Odgovore na ova pitanja, ali i moje stavove i mišljenja možete saznati u ovom videu.

  • Provjerite koji su potencijalni nedostaci ulaganja u kriptovalte, koje rizike nose sa sobom i koje opasnosti im prijete!? S ovim videom zaključujem serijal gdje sam u prvom dijelu objašnjavao prednosti ulaganja u kriptovalute, a u ovom dijelu navodim i drugu stranu priče.


  • Danas prolazim kroz listu najvećih i najčešćih pogrešaka kod ulaganja u dionice, ali i druge oblike investiranja. Provjerite ukoliko tek planirate započeti sa ulaganjem veće količine novca na što je potrebno posebno obratiti pažnju, te naučite na pogreškama drugih ulagača.


  • Provjerite što je Dollar-Cost Averaging metoda investiranja, kako možete na vrlo jednostavan način kupiti i više dionica nego da pokušavate "tajmirati" tržište i hvatati "dipove". Mnogi investicijski analitičari su upravo ovu metodu proglasili najsigurnijom za dugoročno ulaganje.


  • Danas se okrećemo zanimljivoj temi, a to su NFT-ovi ili nezamijenjivi tokeni. Trenutno je vrlo veliki interes, ali i velika količina novca oko ove vrste digitalne imovine. U ovom videu možete provjeriti što su točno NFT-ovi, kako se razlikuju od kriptovaluta, što im daje vrijednost, kako i gdje se kupuju, te koje su njihove glavne karakteristike?

  • Nakon mnogo upita i suradnji sa mladim investitorima koji su tek počeli ulaziti u svijet investicija, odlučio sam snimiti ovaj video kao putokaz za sve ulagače u dvadesetim godinama. Provjerite na što trebate obratiti pažnju, koji faktori su protiv vas, ali i koji idu u vašu korist, te kako možete najefikasnije iskoristiti savršene godine za početak jedne uzbudljive, ali i vrlo korisne priče!


  • Saznajte koje su temeljne razlike između investiranja i špekulacija. Koji oblik je isplativiji dugoročno, te koji može donijeti veće zarade u kratkom periodu. Koliki postotak portfelja prema analitičarima treba biti u špekulativnoj imovini!?


  • Kratki podsjetnik pogotovo novim ulagačima da ipak na duge staze pobjeđuje kvaliteta vaših investicija, te dobar i fundamentalno jak kreiran portfelj. Kako su mnogi investitori se okrenuli trejdanju i short-term ciljevima, pogotovo u zadnjih par mjeseci, želim istaknuti ipak važnost nekih temeljnih ideja vodilja kod kreiranja vašeg portfelja!


  • Vrlo popularni termin zadnjih mjeseci u svijetu dionica i investicija - otrovna pilula! Saznajte od kada se koristi ova strategija, što točno predstavlja, te na koji način se aktivira?