Priprema za vatromet?
Američki predsjednički izbori 2020
-
-
-
Priprema za vatromet?
Wednesday January 6, 2021 – Congress counts and certifies the electoral votes.
ako ima neke dokaze da nešto može preokrenuti, ovo mu je krajnji rok.
btw., ova priča da je produžio national emergency radi kršenja ljudskih prava i korupcije je prošla skroz nezapaženo u mainstream medijima.
dapače, pratim CNN i oni ga prozivaju da ništa ne radi (očito ne prate ili ne žele pratiti službene stranice Bijele kuće).
-
Ovo je sada daleko interesantnije a i povezano je sa USA obzirom da je ideja i došla odatle kako bi se oslabila EU u svakom pogledu:
Već 5 godina traju pregovori a rezultata nema. Očito da u ovakvim slučajevima ni 5 godina nije dovoljno.
Nije dovoljno ni 10 što pokazuje još i danas Hong Kong.
Mi smo se rastali odmah poslije proglašenja neovisnosti na način koji svi znamo. Mnogi su govorili a govore i danas da drugog izlaza nije bilo. Kao što vidimo na ova dva primjera, a bilo ih je još, to je naprosto obmana laz i neistina.
Svi oni koji su zagovarali takav izlaz su danas izuzetno bogati iako su u 70. i u 80. po zatvorima bili a neki od njih ponovo su i danas!
.
.
.
-
Ovo je sada daleko interesantnije a i povezano je sa USA obzirom da je ideja i došla odatle kako bi se oslabila EU u svakom pogledu:
Već 5 godina traju pregovori a rezultata nema. Očito da u ovakvim slučajevima ni 5 godina nije dovoljno.
Nije dovoljno ni 10 što pokazuje još i danas Hong Kong.
Mi smo se rastali odmah poslije proglašenja neovisnosti na način koji svi znamo. Mnogi su govorili a govore i danas da drugog izlaza nije bilo. Kao što vidimo na ova dva primjera, a bilo ih je još, to je naprosto obmana laz i neistina.
Svi oni koji su zagovarali takav izlaz su danas izuzetno bogati iako su u 70. i u 80. po zatvorima bili a neki od njih ponovo su i danas!
.
.
.
Kad imate dvije civilizirane strane spremne na pregovore i dogovore, tu su još Češka i Slovačka, onda se sve dogovori mirno, dok sa druge strane imate agresivni "bizant" e onda drugačije nije moglo, jer ili bi bilo po njihovom ili rat, tako da ne znam odakle vam ideja da je moglo drugačije
-
Dobro se sjećam da su te civilizirsne strane došle prije nego što je sve krenulo i rekle da sve mora ostati kako jest iako smo svi mogli čitati izvješća njihovih tajnih sluzbi 6 mjeseci ranije da ne podtoji nikakva šansa da republike ostanu u savezu.
To je značilo zeleno svjetlo za agresora da moze ubijati i uništavati što je odmah i učinio.
Zašto ti civilizirani nisu i tada bili civiliziani i rekli da će podrzati odluku naroda da odluči o svojoj sudbini i ponudio posredovanje u pregovorima prije nego je sve krenulo? Zašto nisu javno upozorili sve strane da je za razlaz poslije 70 godina zajednice bar 10 godina da se riješi ili podijeli zajednička imovina, preseli narod koji se zeli preseliti, ...
Oni su to tada dobro znali ali su isto tako znali koliko je trziste bilo bivše drzave i u kojim zemljama u kojima smo gradili, radili, izvozili: Siriju, Egipat, Saudijsku Arabiju, Irak, Iran, Indija, Libija, Rusija, ... uzmite samo npr. Energoinvest iz Sarajeva, Iskru, Djuru Djakovića, Dalekovod, Konstruktor, Vijadukt, Ingra , Varteks u to vrijeme i danas. Tko od njih danas izvozi ili radi u navedenim zemljama i koliko izvoze u te zemlje?
Tko danas gradi, radi i izvozi u te zemlje?
Eto odatle mi to, a ima toga još.
-
Demokracija u Ateni mora se dakako promatrati relativno jer je sudjelovanje demosa u političkom životu određivala veličina prihoda (timokracija). Osim toga, žene, siromasi i robovi bili su isključeni iz ove demokracije. Također, u skupštinama se rijetko viđalo seljaštvo jer su skupštine bile česte, a seljak nije mogao svaki čas od posla u grad na skupštinu. Demokratski sustav nije poštedio Atenjane ni od tiranije.
Ni neznatan ugled kome je uzrok siromaštvo ne priječi čovjeka da državi, ako može, učini što korisno.
Atenjani puštaju da i obični ljudi govore...
Vladavina u kojoj sudjeluju svi članovi zajednice (naroda) je demokracija.
Aristokracija je bila u Ateni, a demokracija u Sparti... nažalost, znamo kako jedno i drugo završilo.
-
Civilizacije se uspinju u kožnim čizmama, a umiru u svilenim papučama. Istina od postanka svijeta...
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2243752
Nema šta......u divnom svijetu živimo.....
-
Koji dio te muči?
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2243752
Nema šta......u divnom svijetu živimo.....
ova priča se od nedjelje ujutro bez prestanka vrti na CNN-u.
znači, sve dosadašnje tužbe su mu propale pred svim sudovima, i to čak i pred sucima koje je on sam birao.
trenutno nema većinu u Senatu koja bi bila voljna preispitati rezultate izbora, ali, istina, ni svi dokazi nisu još prezentirani.
na ovom primjeru se vidi da su institucije u USA u potpunosti neovisne, a s druge strane mainstream mediji se danima upinju da javnost uvjere da nema ama baš nikakvih dokaza za manipulaciju glasovima birača.
za zemlju di institucije dokazano funkcioniraju, za moj ukus ipak malo previše panike, ako stvarno nema nikakvih relevantnih dokaza.
baš me zanima kako će se postaviti 06.01. kad se navedeni dokazi prezentiraju Senatu, jer mi se čini da se gradi priča da se bilo koji dokazi koji tada budu prezentirani, i prije nego se i iznesu, proglase lažnima.
u svakom slučaju, bit će vatrometa.
-
-
, a s druge strane mainstream mediji se danima upinju da javnost uvjere da nema ama baš nikakvih dokaza za manipulaciju glasovima birača.
Upinju malo previše.
Ima nekih likova koji su temeljem podataka objavljivanih na TV uspjeli pokazati da se broj glasova za određenog kandidata smanjuje kroz vrijeme. WTF!?!?!
Ne mogu sada naći link.
Ljuta je bitka tamo.
-
Nikakav obrat se neće dogodit, na temelju čega bi bio??? Naranča ide van a ubuduće se stari drugari McConell i Biden mogu puno više viđat. Mene zanima koga će sve još pomilovat Trump do 20 siječnja. 😄
-
Nikakav obrat se neće dogodit, na temelju čega bi bio??? Naranča ide van a ubuduće se stari drugari McConell i Biden mogu puno više viđat. Mene zanima koga će sve još pomilovat Trump do 20 siječnja. 😄
tu su još i izbori u Georgiji.
što se same politike tiče, mislim da je većini to nebitna priča.
ali što se investiranja tiče, bitno je kako će u konačnici sve završiti.
za neko dugoročnije investiranje u USA, bilo u dolar ili slaganje nekog svog osobnog penzionog fonda sa njihovim dionicama, bitno je znati misle li ga još i više naprintati ili će ovdje priča stati.
do tada je jedina opcija day trejdanje ili CASH-R-A (do veljače).
-
Trump je upravo dobio pedalu i od najvećeg "suučesnika" ahahaha.
Tako je to u demokraciji, nisi dobio glasove i nema više nikoga uz tebe.
To je igra na koju si pristao kad si ušao u utakmicu.
A sad čekamo poteze Bidena.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…kinuta-15041079
Nije još sve gotovo
-
Nije još sve gotovo
još im samo fali Andrija Jarak
Trump je upravo dobio pedalu i od najvećeg "suučesnika" ahahaha.
Tako je to u demokraciji, nisi dobio glasove i nema više nikoga uz tebe.
To je igra na koju si pristao kad si ušao u utakmicu.
A sad čekamo poteze Bidena.
za početak, sad vidi kolikoj rulji treba dati posla da i njemu ovako nešto ne eskalira.
forsiranje lockdown-a će mu sigurno u tome pomoći.
-
Pa Trump je govno bio i ostao govno. Ništa me nemože iznenadit od njega i njegove familije spodoba. Ma doveo bi on milon samo da može, ali ipak nisu Ameri toliko glupi.
-
Nije još sve gotovo
Ovi trumpovi su iz nekog plemena... to zeceve vjesaju oko vrata?
A vidim i kod nas ih ima
to su Trumpova braca po krznu oko vrata
-
Pa Trump je govno bio i ostao govno. Ništa me nemože iznenadit od njega i njegove familije spodoba. Ma doveo bi on milon samo da može, ali ipak nisu Ameri toliko glupi.
svejedno je manje govno od župana iz Petrinje koje je ljudima "zaboravio" staviti armaturu u kuću.
samo su ovog drugog za nagradu izabrali još x puta.
fala Bogu da su Hrvati pametni, pa uvijek biraju prave ljude
-
svejedno je manje govno od župana iz Petrinje koje je ljudima "zaboravio" staviti armaturu u kuću.
samo su ovog drugog za nagradu izabrali još x puta.
fala Bogu da su Hrvati pametni, pa uvijek biraju prave ljude
Mi još razvijamo inteligenciju, za sad još nismo došli pameti
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-