trial upravo to. prava riječ. pokojni jure se prezaigro. ja igh znam kad je bio 17000kn. moj prvi ulaz bar- boljare 3300kn. jbga sad je veliki reset. bitna je dionička struktura. ne da me ko u atln ili badelu otfikare za sitne pare. još da pitamo marinu dropulić kako je njoj? mogla je prodati ali... možda sam ja previše kockarski nastrojen. ali ako mi je valjalo na 3300 sad je tek ludilo.
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Fascinantno je da postoje ljudi koji vjeruju da igom i dalje drmaju ljudi otprije desetak i više godina, valjda čak i oni koji su u međuvremenu umrli, a novi većinski vlasnik i Uprava su tu za ukras.
Nemreš vjerovat do kud ljudsko ludilo može ići.
-
Novi većinski vlasnik ti je založio svoj udjel u IGH kod Agram banke. Otprilike Todorić varijanta jer mu očito nitko ne da za firmu financiranje osim ako je projektno vezano i pod strogim nadzorom kreditora.
-
trial upravo to. prava riječ. pokojni jure se prezaigro. ja igh znam kad je bio 17000kn. moj prvi ulaz bar- boljare 3300kn. jbga sad je veliki reset. bitna je dionička struktura. ne da me ko u atln ili badelu otfikare za sitne pare. još da pitamo marinu dropulić kako je njoj? mogla je prodati ali... možda sam ja previše kockarski nastrojen. ali ako mi je valjalo na 3300 sad je tek ludilo.
Marina Dropulić je tada bila resorna ministrica. Do dionica je došla neposredno prije njihovog eksplozivnog rasta. Koliko se ja sjećam, imala je 1.502 dionice i to u vrijeme kada su bile na onim nebuloznim razinama. Bio je to tada na tim cijenama vrlo ozbiljan kapital. Mislim da je ona izašla na vrijeme ili tu negdje. A i na Krašu se openezila.
-
Novi većinski vlasnik ti je založio svoj udjel u IGH kod Agram banke. Otprilike Todorić varijanta jer mu očito nitko ne da za firmu financiranje osim ako je projektno vezano i pod strogim nadzorom kreditora.
Ovo je još jedna od tvojih nebuloza. Razlozi prijenosa dionica su sasvim druge prirode. A u planu je i izlistavanje ige na Hong-Koškoj burzi. Jednom. Samo treba pratiti i biti informiran, a ne ovdje na temu pasti kao padobranac i pametovati.
-
clanak je objavljen 13. RUJNA 2018. U 07:21 sati.
-
clanak je objavljen 13. RUJNA 2018. U 07:21 sati.
Da, ali to što u njemu piše je i dalje aktualno. Ništa se nije promijenilo nekakvim novijim člankom. Lako provjeljivo pogledom na top ten.
-
Marina Dropulić je tada bila resorna ministrica. Do dionica je došla neposredno prije njihovog eksplozivnog rasta. Koliko se ja sjećam, imala je 1.502 dionice i to u vrijeme kada su bile na onim nebuloznim razinama. Bio je to tada na tim cijenama vrlo ozbiljan kapital. Mislim da je ona izašla na vrijeme ili tu negdje. A i na Krašu se openezila.
za kraš ne znam. čudi me to jerbo sam ja ko baba tračara.
-
neki stalno kupuju
IGH PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. 250 0.04% 8,504 -
Kada top 10 kupuje, pametnom dosta
-
-
I ja jučer podebljao sa 120 kom ....
-
I ja jučer podebljao sa 120 kom ....
Eto, još jedan iz top 10...
Nema ovdje diskonta na količinu, jer ove razine su već diskontne, a bude to uskoro puno više
-
S obzirom da je on u top ten, vidjet ćemo za par dana jel to on ili preskakači. Ja i dalje mislim da trezor nije, da su odustali do daljnjega.
Volim kad budem u pravu. Trezor nije prodavao, ko što rekoh. Odustali su. Ali je zato Privredna podebljala poziciju. Lijepo je to za vidjeti.
-
Nije isključeno da su i ovo sada oni sa pozicije 6.
-
Nije isključeno da su i ovo sada oni sa pozicije 6.
Nebih oni digli cijenu 7% ...oni pomalo kupuju..vjerovatno slijedi neka dobra vijest
-
Šta je sad, preko noći igh valja
-
Valja on već zadnje dvije godine. A valjat će i duplo u naredne dvije.
-
Jučer objavljeno
Istočna obilaznica grada Novog Marofa
-
Jučer objavljeno
Istočna obilaznica grada Novog Marofa
Nama vrijednosti posla?.....
-
https://tockanai.hr/biznis/institu…2-mil-kn-37672/
Riječ je o nadzoru izgradnje 4,5 kilometra istočne obilaznice grada Novog Marofa. Vrijednost ugovora je 4,33 milijuna kuna bez PDV-a.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun