Na svu sreću
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
najnoviji podatci
. IGH-R-A 3. 3. MARUS ANNA -249 -0,04% -0,02M 28.150 -
Vjerojatno je Anna na nekih 15k nakon danas...pretpostavljam da je sve ispod stoje ona prodavala
Sutra bi mogla van...
-
Hm, ajmo pričekati da vidimo tko točno prodaje.... ne bih stavio ruku u vatru da bas mora biti onako kako se očekuje.
-
Kolega naim, nebi stavio ruku u vatru nikada i ni za šta, ali pratim IGH duže vrijeme i snažne su indicije da je njeno barem 80% današnjeg prometa... ustvari, bumo vidili u srijedu
-
Ma nema sumnje u to. Jedino ona ima i kolicine. I ista konstantno prodaje od 220kn pa na nize. A tko je pogledao knjigu moze vidjeti i tko sve kupuje. Ima zanimljivih imena iz svijeta sporta i politike. Malo sam stavio prosjek na padu od 400 do 70. Ispada cca 185 kn.
Dakle zrtvujete srusite i imate dvostruko.
-
Neobično je da je sad krenuo drugačiji modalitet istresanja. To moguće netko drugi prodaje. Ne znam, al uskoro ćemo valjda biti pametniji.
Nego, ova prva dva računa su skrbnički ili su to nekakve dionice pod zalogom?
-
Obzirom na protrgovane količine jučer, cca petnaestak tisuća komada, teško je dokučiti tko bi mogao prodavati ukoliko nije gospođa Marus.
Odakle naime tolike količine. Posljednji u top 10 ima cca 3 tisuće komada
-
Neobično je da je sad krenuo drugačiji modalitet istresanja. To moguće netko drugi prodaje. Ne znam, al uskoro ćemo valjda biti pametniji.
Nego, ova prva dva računa su skrbnički ili su to nekakve dionice pod zalogom?
naravno da je drugačije, ne istresa se pod svaku cijenu, nego neku cijenu
-
Pratim trenutno trgovanje, ide to prema gore, samo da se ask nabilda.
Nemam dionice IGH, ali uskoro kupujem.
-
-
Požurite kolega dok je povoljno....
-
ne treba žuriti, ja sam požurio malo i plaćao preko 100, a evo ima dobrih ljudi daju ispod 100, ali nema veze i takvih sam dodao, od viška glava ne boli
-
ne treba žuriti, ja sam požurio malo i plaćao preko 100, a evo ima dobrih ljudi daju ispod 100, ali nema veze i takvih sam dodao, od viška glava ne boli
Samo lako ostanete bez papira ako skrtarite za koju kunu.
-
Samo lako ostanete bez papira ako skrtarite za koju kunu.
me ne škrtarim ja nikada kada želim nešto kupiti, nego šktare ovi što prodaju, ne bi dali malo popusta na gotovinu i avans
-
Mislim da je gotovo sa prodajom ispod 100 kuna
-
Kupio.
-
Digla se uz dosta prometa sa cca 90 na cca 100 kuna. I nije neki rast. Ovo liči na akumulaciju i skupljanje dionica bez napucavanja cijene dok se Marusicu ne iscijedi do kraja, a onda valjda možemo očekivati veselije pomake cijene. Naravno, sve dok se ne uključe kokošari i burekdžije koji su kupovali ispod 100 kn. Ali njih će metla lako pomesti.
-
Kupio.
neš popust na kraju dana ? e nestrpljivko
-
zadnji podatci
MARUS ANNA -1,225 -0.20% 26,925 -
Danas se ne vidi stanje promjena nakon jučerašnjeg milijunskog prometa, pa još nismo pametniji. Tek idući tjedan ćemo imati uvid u promjene od jučer
-
-