IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Malo bu kasnilo.
Razlog zbog nemogucnosti dobivanja informacija iz Rusije i Gruzije, gdje je otezano poslovanje radi coronavirusa.
-
Za kolegu Kajnaka na temu "Radovi na Pelješkom mostu " jedan link kao podsjetnik tko je dobio nadzor radova:
-
Malo bu kasnilo.
nemreju tak fletno zbrojti tolke prihode
-
A da nije ovo kako bi jos koji dan iskoristili insajderi da se nakrcaju ? Pa kad se nakrcaju onda udare print izvjesce, mail to zse.
-
A da nije ovo kako bi jos koji dan iskoristili insajderi da se nakrcaju ? Pa kad se nakrcaju onda udare print izvjesce, mail to zse.
Može im se dok Marusica časti sa niskim cijenama. Ali brzo bu ona presušila. Bude, tko je jamio, jamio je.
-
Ak je tak nije to ni loše.....loše je ako bude ono obrnuto.....
-
Ne daju dušmaaaniii da pređe 100-tku.
Od stoljećaaaa sedmooooog.
Kako je ono išla pjesma
-
Trenutno Marusica ima priliku prodati blizu 9.000 dionica po 90 i više kuna. To je sad već i za nju ozbiljna količina.
-
Sa ovih danas protrgovanih 15.999 komada, slobodan sam se nadati da je ona pala na ispod 20.000 komada.
-
-
Zanimljiva trgovina danas ,ostaje da se vidi je li ovo bilo iz šupljeg u prazno pretumbavanje.
-
Ne daju dušmaaaniii da pređe 100-tku.
Od stoljećaaaa sedmooooog.
Kako je ono išla pjesma
Ne budite naivni kolega...ajkule su unutra i drze blokadu gore da izuju sve one neodlucne.
Na prodaji sad stoje upravo kupci da cijena ne poleti dok svi ne budu izuveni.
Sutra budu izuvali po 110kn. Krajem iduceg tjedna ocekujem razine 130-140 kn.
-
slicna igrica je bila i na Atpl...prodaje ko pljeve..cijena se brani a onda: kupnja..prodavaci udaraju.pa sutra 4% gore prodavaci udaraju..pa opet gore.
Eto to je pravi scenarij. Kad je Ingra mogla do 6kn moze i iGH do 168kn.
I dok turisti otpustaju IGH i dalje prima nove ljude...to je najbolji signal koliko posla predstoji.
Bit ce posla toliko da nece biti ljudi za isprojektirati i izvoditi. Pa cemo uvoziti iz Bosne. Pravi majstori a rade za 5000 kn.
Trend tek okrece..ovo je pocetak.
-
Neo
Jesi li dokupio danas...
Ja zaokružio na 6200 kom..sada samo guštati u svakom novom danu..bilo je i vrijeme..
-
naravno kolega da sam kupovao..pa tko je prvi razbijao na 93kn..ha ha..doduse kupovao i po 90kn i po 86...ali i dalje imam 2500 kom na kupnji jer uopce ne sumnjam da ce se cijena udvostruciti kroz 6mj.
Ova razina vam je ekvivalent Atpl na 162kn ako se sjecate. Kad sam pisao da sam kupio 1000 Atpl.
-
Meni je zao ljudi koji su kupovali po 16.000 kn. To je pad najveci od svih dionica na burzi. Cak 99.56% je pala dionica Igh. Vise nego svi ostali.
Stvarno pretjerano. Pa Ulpl je pala 94% a totalno u banani. 5% na IGH znaci 900 kn.
Ovdje lezi ogroman potencijal jer firma itekako posluje dobro zadnje 2g i ima sad pravu priliku u natjecajima za 75 milijardi kuna kroz narednih 5g.
Najbolje bi bilo da uposle 1000 Bosanaca i javljaju se na svaki posao. Za graditelje predstoje odlicne godine. Ajmo prvo do 168 kn. Sutra bi moglo krenuti od 107kn pa up up.
-
Meni je zao ljudi koji su kupovali po 16.000 kn. To je pad najveci od svih dionica na burzi. Cak 99.56% je pala dionica Igh. Vise nego svi ostali.
Stvarno pretjerano. Pa Ulpl je pala 94% a totalno u banani. 5% na IGH znaci 900 kn.
Ovdje lezi ogroman potencijal jer firma itekako posluje dobro zadnje 2g i ima sad pravu priliku u natjecajima za 75 milijardi kuna kroz narednih 5g.
Najbolje bi bilo da uposle 1000 Bosanaca i javljaju se na svaki posao. Za graditelje predstoje odlicne godine. Ajmo prvo do 168 kn. Sutra bi moglo krenuti od 107kn pa up up.
Jel si ti probao zaposliti jednog vodoinstalatera, keramičara, armirača, zidara, tesara. Da ih lupom tražiš nećeš ih naći. Kojih 1000. Prije godinu je bila reportaža o građevincima iz BiH koji dolaze raditi u HR, sve Titovi omladinci 60 i kusur godina. Zec je u šumi a ti ražanj spremaš. Pitanje je da li IGH ima ambicija učestvovati u projektiranju i gradnji. Nadzor, atestiranje opreme i edukacija na to su fokusirani i tu love za podijeliti dioničarima nema. Za visoke plaće zaposlenih da i ništa više. Na trejdu će zaraditi po običaju 5% ostali pušing rođo.
-
-
Danas uz malo sreće, Pola je mara pola je trejd. Što znači još 20k treba marici jamit
-
IGH se ne bavi izvodjenjem radova.
-
-