vidiš da su i oni u građevini. ne valja se povoditi za tuđim investicijama ali po nekad nije loše ni prepisati od onoga koji bolje zna. cijeli život se bavim sa kopiranjem. gori sam od kineza.
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
ako sam ja to dobro razumio nismo dužni više ništa ?!
zar nisu bili dužni oko 90 milijuna kn
-
ako sam ja to dobro razumio nismo dužni više ništa ?!
zar nisu bili dužni oko 90 milijuna kn
INSTITUT IGH, d.d. - IZVJEŠĆE O ISPUNJAVANJU PLANA PREDSTEČAJNE NAGODBE ZA VREMENSKI PERIOD 01.10.2022. – 31.12.2022.
-
Ako Paladina vrati barem pola od 10 milijuna EUR koje mazno iz IGH bit će to uskrsnuće..........
Kad bi svi paladine, radići, đukani i slični vratili što su maznuli, ostalo bi i za lijepu dividendu. Ali nekako mi se čini da će se prije Sunce krenut vrtiti oko Zemlje.
-
obustava trgovanja obavjest na ZSE.
-
zbog neprovjerene blokade računa
-
A valjda su info bile točne
-
Ako je točno ono za neisplatu plaća u 12. mjesecu, hvala autoru za info - mogla se uštedjeti lova
-
A valjda su info bile točne
ne žuri im se s očitovanjem
-
Samo u hr je moguće da osoba koja očerupa firmu kao kokošku, i to bez nekog osobitog talenta u prikrivanju istog, nakon toga postane ministar...
-
-
zbog neprovjerene blokade računa
šteta, izgleda svi planovi o isplati dividende padaju u vodu,
ako bi kolegica grafologinja mogla pojasniti, je li ovo šalica u formiranju i možemo li na kafe, izgleda bi moglo umjesto skalopiranja biti ono slično
-
Meni nije jasno bas sto ovi koji otpisuju dug dobiju zauzvrat? Jer meni se čini da bi se njima moglo izdati nešto novih dionica po cijeni za koju ne znamo koja je? Moguce da je i nesto niza od trzisne, pa se na ovaj način smiruje potencijalno napucavanje cijene. Ja bih na blokadu gledao kao na priliku ako padne cijena da se nešto dokupi. Iako moguće je i da je netko od dobavljača na njih ljut jer on možda čeka da se naplati, a njima se otpisuju dugovi. Ne znam, al mislim da je ova blokada u neku ruku namještena da ohladi špekulante.
-
Iako moguće je i da je netko od dobavljača na njih ljut jer on možda čeka da se naplati, a njima se otpisuju dugovi.
zanimljiva formulacija
čudno da se 1,5h ne može provjeriti neprovjerene informacije, pa nemaju račun u Jugobanci
-
B2 Kapital je vjerojatno kako je najavljeno u izvješću PSN dug naplatio otkupom imovine koja je pod zalogom. Prema zadnjem izvješću dospjela neplaćena dugovanja Igh su 71 mkn senior duga i 26,7 mkn ostalog duga iz PSN.
Sada se ovom nagodbom naplatilo 40 mkn dospjelog senior duga, što znači da je ostalo još 31 mkn dospjelog senior duga i 26,7 mkn ostalog duga bez osiguranja, sve što je trebalo biti plaćeno u 2022. godini.
Blokada računa može dovesti do raskida PSN, a sigurno smanjuje bodove kod budućeg zaduženja za poslovanje, okvira za garancije bez kojih je nemoguće poslovati, tako da teško mi je vjerovati da se netko s tim igra da bi kupio jeftinije.
-
Ne znam ja sto vi mislite al ja sam napisao da ja očekujem i novi kapital. On je garancija poboljšanja okvira, ako se stvar razvije kako je ja procjenjujem
-
ipak je izgleda problem s plaćama
-
Napisao sam vam da je problem s financijama i da pitate bilo kojeg zaposlenika u IGH. Nisam htio sve pisati da ne ispadne da drukam. Nema nikakve tajne da plaće nisu dobili, da nikad nije bila ovakva situacija i da prijeti blokada računa. Poslova imaju preko glave, a oni sad postaju upitni. Najveći problem je što je puno ljudi otišlo. Ako se izvuku cijena će vjerojatno jako skočit. Ako.
-
Dajte me najte me poslije vijesti o otpisu duga drugi dan blokada…. kako “nevjerojatno” čak i za osrednju hollywoodsku produkciju!
Sad će vjerojatno tek krenuti vijesti bitne za dioničare. Ovo sve skupa je bacanje pijeska u oci. IMHO
-
Majko moja pa ni Steven Spielberg im nije ravan...meni se čini da sve ovo nije događaj bez prethodnog znanja što če se događati u budućnosti i tako se doziraju vijesti. Slažem se sad idu info za dioničare...budite mirni bit će sve uredu
-
Joj kako ste opet navukli ekipu, čitam i divim se, to su te čari transparentnosti na ZSE kakvih nema vani .
Na Dalekovod sam vam bio nasjeo, ali na IGH hvala Bogu nisam, ipak je ovo AI koji polako, ali jako polako
ipak uči
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k