IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
-
Koliko ovi trose na place djeltnika ...🤔
-
Što su amortizirali za 4 milijuna kuna ?
Računala i mobitele ?
Da li će sudjelovati u ovom projektu ?
Kreće megaprojekt skuplji od Pelješkog mosta: Gradi se čak 21 most i vijadukt, 113 km tunela...Započela je realizacija najvećeg infrastrukturnog projekta u povijesti moderne Hrvatskewww.jutarnji.hr -
-
INSTITUT IGH, d.d. POTPISAO NOVI UGOVOR U SJEVERNOJ MAKEDONIJI VRIJEDNOSTI OKO 22,6 MILIJUNA EUR
Ukupna vrijednost ugovora iznosi 22.636.500,00 EUR (bez PDV-a), dok je udio INSTITUTA IGH, d.d. 8.742.500 EUR (bez PDV-a). Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci (Faza 1: faza pregovora, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci i Faza 2: faza garantnog perioda u trajanju od 12 mjeseci). Memorandum INSTITUT IGH - visestrani (zse.hr) -
INSTITUT IGH, d.d. POTPISAO NOVI UGOVOR U SJEVERNOJ MAKEDONIJI VRIJEDNOSTI OKO 22,6 MILIJUNA EUR
Ukupna vrijednost ugovora iznosi 22.636.500,00 EUR (bez PDV-a), dok je udio INSTITUTA IGH, d.d. 8.742.500 EUR (bez PDV-a). Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci (Faza 1: faza pregovora, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci i Faza 2: faza garantnog perioda u trajanju od 12 mjeseci). Memorandum INSTITUT IGH - visestrani (zse.hr)To im je trećina godišnjeg prihoda skoro a cijena dionice ništ...
-
Ukupna vrijednost ugovora iznosi 22.636.500,00 EUR (bez PDV-a), dok je udio INSTITUTA IGH, d.d. 8.742.500 EUR (bez PDV-a). Trajanje ugovora iznosi 58 mjeseci (Faza 1: faza pregovora, projektiranje i izvođenje u trajanju od 46 mjeseci i Faza 2: faza garantnog perioda u trajanju od 12 mjeseci). Memorandum INSTITUT IGH - visestrani (zse.hr)To im je trećina godišnjeg prihoda skoro a cijena dionice ništ...
Trećina godišnjeg prihoda, ali raspoređena na period od 5 godina
Bez obzira na to, ipak je jedan od većih ugovora zadnjih godina.
-
Što se IGH-a tiče i šire slike vezano za poslovanje na međunarodnim tržištima, znakovito je i da su ove godine osnovali i predstavništvo u Kairu. Nadalje, iz tvrtke još poručuju kako nastavljaju intenzivne aktivnosti na međunarodnim tržištima te iste usmjerene na ugovaranje novih poslova, o čemu najbolje svjedoči podatak, navode, o više od 61 mil kn novougovorenih poslova u prvom polugodištu 2022.
-
51 milijun gubitka...
-
-
Još posla....
Poštovani(a),
Naručitelj: HŽ Infrastruktura d.o.o.
je objavio "Obavijest o dodjeli ugovora - sektorska nabava - Rezultati postupka nabave"
za postupak: Usluga izrade projektne dokumentacije za modernizaciju željezničke dionice Okučani – Vinkovci,
broj objave: 2022/S 0F6-0031801.
Detalje o objavi možete vidjeti: ovdje
Ako vam link "ovdje" ne radi, molimo kopirajte sljedeći tekst u internetski preglednik: https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATI…aspx?id=6570772
-
.https://www.poslovni.hr/hrvatska/insti…skustva-4348831
..s tim u vezi na naš upit iz Instituta IGH-a navode da u ovom trenutku nisu u mogućnosti iznositi informacije o svojim eventualnim budućim pravnim koracima
-
Institut IGH nije dostavio garanciju: Poništen natječaj u MakedonijiSKOPJE - Javno poduzeće za državne ceste (JPDP) Sjeverne Makedonije poništilo je natječaj vrijedan 22,6 miliona eura na kojem je za nadzor izgradnje novih…www.seebiz.eu
SKOPJE - Javno poduzeće za državne ceste (JPDP) Sjeverne Makedonije poništilo je natječaj vrijedan 22,6 miliona eura na kojem je za nadzor izgradnje novih autocesta u ovoj zemlji izabrana tvrtka IGH Institut iz Zagreba
-
Rusi počinju graditi dva nova nuklearna reaktora za MađareElektrana Paks trenutno Mađarima osigurava 40 posto energije, a sa dva nova reaktora, elektrana koja dosad ima četiri sovjetska reaktora će udvostručiti svoj…www.24sata.hr
Evo o čemu se radi. Ovo je poveznica sa mojim prethodnim postom. Sada je vjerojatno jasnije zašto su odustali od posla u Makedoniji.
-
Gdje smo mi u toj priči?
To je ogroman posao...
-
Ne kuzim kakve veze ima IGH s tim? Mislim da su prosla vremena najava posla stoljeca... sjetimo se samo crnogorskog autoputa i sl. Jao koliko je tu ljudi pogubilo novce... Uglavnom, niti jedan posao stoljeca do sada, najavljen za neke kompanije na zse, nikad se nije realizirao.
-
Dobiven velik posao na izgradnji nove nuklearke u Mađarskoj koji je trenutno na čekanju zbog rata u Ukrajini. Zvuči malo futuristički ali vrijedno spomena.
Ovo je vaš post otprije par mjeseci.
Nema još službene objave.
-
Dečki, popite si hladan gemišt. Može i na moj račun.. Živjeli !!
-
Još ćemo se mi skupa s Rusima polijevati šampanjcem a ne gemištom.....na autsajderima ili ex stečajušama se ponekad lijepo zaradi.
A budemo vidjeli...know how imaju
-
Još ćemo se mi skupa s Rusima polijevati šampanjcem a ne gemištom.....na autsajderima ili ex stečajušama se ponekad lijepo zaradi.
A budemo vidjeli...know how imaju
This time Rodney... this time next year...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun