Display Moreljudi, danas oprez, suša u PM
osim DIDI (gdje je panika zbog uskorog delistiranja) nemaš dionice da se znatnije trži
prevladava opet crvenilo...
u ovakve dane sam oprezan, ne ulijećem grlom u jagode već čekam razvoj
full sam CASH-r-a
namjeravam iskoristiti Christmas Rally (valjda ga bude i ove godine?) za pokratiti CNX i DOW, a možda i izaći skroz
još jednom koristim priliku za zahvalu kol BSOD za nesebičnu pomoć pri trejdanju (savjeti, cake, IBKR račun i to...)
sve se više spominje tightening od strane FED-a, a to neće završiti na dobro po dionice, gdin Chair je sad zasjeo opet pa će lakše vući poteze
protivno svakom razumu (?!) podebljat ću eventualno ALK pa nek stoji: ALK na Finviz
imaju većinu domaćih intra-state linija s iznimkom Meksika, Kostarike i Belizea te Kanade, pa ne računam na neka 'regulatorna' zatvaranja zbog kovida
osim toga, JEDINA su US avio kompanija s pozitivnim Q3/21 rezultatom
nek to bude ostatak value investitora u meni
sjećaš se DOCU? komentirala si kako je skupa...
e pa upravo su ju 'oborili' za preko 30% (!!)
razočarani očekivanjima za slj. kvartal, iako je ovaj bio skroz dobar
još jedan znak gdje su cijene u odnosu na valuacije i što nas čeka kad krene show s dizanjem kamata
Kolega, pomalo sa zahvalnicama. Uspio sam danas ipak na DIDI nešto uloviti u shortu, premda nisam znao da ide u delistiranje. Da sam ostao eh...
Što se DOCU tiče, zakasnio sam jučer 10 minuta, ipak, na 184 ušao u short, pa se pokrio, pa ponovno ušao, pa se pokrio, pa ponovno ušao, onda mi dojadilo, ugasio sve. I naravno, nakon mog zadnjeg pokrivanja pad od 10 dolara. Shortao sam sa 100 kom.
Ukupan pad je od više od 50 dolara.
Uglavnom, mogao sam a nisam zaraditi oko 1200 eura. Da sam ostao minutu duže. Ali pospan sam bio previše.