danas bu vam SPCE doslovno poletil na otvaranju
već je na +10%
dobili dozvolu FAA za komercijalna putovanja u svemir
tu daaa muuuuuun
danas bu vam SPCE doslovno poletil na otvaranju
već je na +10%
dobili dozvolu FAA za komercijalna putovanja u svemir
tu daaa muuuuuun
To si bum bolje malo zašortal ako se strasti smire.
Ako ne bumo kak i svi Muje - long.
Vidim, Cathy Wood je short.
Već je sprovod na Stockwitsu.
To si bum bolje malo zašortal ako se strasti smire.
Ako ne bumo kak i svi Muje - long.
Vidim, Cathy Wood je short.
Već je sprovod na Stockwitsu.
da, pazite na dip pri otvaranju
već su je napucali na $49
Nema mi smisla kupovat na otvaranju, tek kad se vidi u kojem smjeru ide...jer ako ode prema dolje u minuti smo 10% u minusu. nemam opciju shorta pa samo pažljivo.
Jel će je nagurat na $60 već danas?
Nadam se 🚀🚀🚀
Short WISH na 14,35 i 14.55, pokrivanje na 13.99.
Dobro je.
Kupio na samo kraju dipa i onda to the moon 😂😂
Kupio SPCE na 46,61$ i prodao na 54,15$. Za sad nekih +16%. Pratimo dalje da li će okrenuti prema gore stvarno do 60$ ili slijedi ispuhivanje.
Pangea? No comment?
a, kupio sam 3000 komada na 3.54 i odonda se hvalio ulazima i izlazima. e tu je greška :)! jer mi je pobjegla..... trebao sam čučat u njoj i fućkat lagane ljetne melodije. prilika koja će teško naići. sada slično radim sa Polarisom, mada on po F A nije ni blizu Pangei.
tj u Polarisu sam odlučio držati dio novaca stalno a sa drugim dijelom /dijelovima :)/ trejdam.
A čemu toliko ulaženje-izlaženje. To samo pojede pare osim ako si stručan i sretan za pogađanje ispravnog tajminga što gotovo nitko nije.
Što se tiče pangee tu je situacija odlična ako ostane par mjeseci bdi približno na ovim razinama. Em će im flota narasti za još 4 broda. I ne zaboraviti da oni ukupno upravljaju sa 55-60 brodova cijelo vrijeme. U prosjeku su im vozarine za 2q bile kad sam gledao oko 21,5k. Njima je mcap 230m$, nisu puno dužni. Cartesian je skoro izašao.
Ako stvari pođu po zlu moglo bi se pasti 20-30%, ako ne moglo bi ovo lako do 300mil$.
Negdje sam pročitso, dok je još bila ispod4 da će to blagostanje potrajati do listopada, onda je Cartesian vani.
no naravno pročulo se , ovdje na forumu, pa je sve otišlo prije gore :).
Dakle iznenadio me ovaj nagli skok pa sam izgubio povjerenje, no ući ću ponovno, možda,kada evaluiram stanje.
PANL se zna cudno ponasati u odnosu na ostale brodare. Potegne kad futuresi padnu i obrnuto, evo jucer je zavrsila u dobrom minusu. Ako se ne varam zlocesti je crtala graf? Pretpostavljam da bi trebalo ponoviti radnju ako ima vremena i volje?
PANL se zna cudno ponasati u odnosu na ostale brodare. Potegne kad futuresi padnu i obrnuto, evo jucer je zavrsila u dobrom minusu. Ako se ne varam zlocesti je crtala graf? Pretpostavljam da bi trebalo ponoviti radnju ako ima vremena i volje?
Da to sam i ja vec komentirao stalno je u nekom kontra trendu s drugim brodarima
PANL ima lijepi graf, upmarket
Nisam ga gledala od posljednjeg puta, što je ono bilo, raspon ili heklao blago uzbrdo
Buy signal se pojavio rano, kada je brza EMA prekrižila sporu, obje nagibom prema gore, a cijena iznad obje. Bullish raspoloženje
Nešto kasnije i A/D linija snažno up, i veliki volumeni
MACD u suglasju, ne vidim divergencije, sve skupa Up.
Na dnevnom grafu još uvijek sve vrlo bullish, kratki gornji wickovi u prilog malom pritisku sa prodaje, cijenom zatvaranja bliže dnevnom vrhu cijene
PII iskače iz paštete.... To i ne morabiti dobro.....
Budem motrio sutra i Pangeu a i solarci vriju. dakle csiq.
PII iskače iz paštete.... To i ne morabiti dobro.....
Budem motrio sutra i Pangeu a i solarci vriju. dakle csiq.
Kad se vec Pangea gleda zasto ne i SB? Igra r'nr oko 4 usd vec 2 mjeseca. Mislim da nece jos dugo Grafolozi, misljenje?
Sto je SB?
Sb je safe bulkers, mislim