I taj real time u dane velikog prometa padne. Slijepi
Inače je posve OK
Nisam gledao cijene, možda pretplata nije skupa, pa onda možda ne pada. Mislim da se može / ne iz Hrvatske?/ i trgovati preko nj.
I taj real time u dane velikog prometa padne. Slijepi
Inače je posve OK
Nisam gledao cijene, možda pretplata nije skupa, pa onda možda ne pada. Mislim da se može / ne iz Hrvatske?/ i trgovati preko nj.
Nitko ne spominje da Airbnb ide u IPO. Sto moram citati strane portale da bi to saznao?
Obzirom da su bili profitabilni prosli kvartal (219M$ na prihodu od 1.34G$) to mozda i nije losa dugorocna kupnja. Ili dnevni trejd po izlasku na trziste.
Naravno, obzirom da je to "tech" sa Nasdaq-a trebalo bi imati u vidu da su vecinom bili u minusu.Osim dva kvartala u 2018 i jedan u 2019. No sto bu bilo nakon cjepljenja?
Dakle, nakon što sam jučer prodao CNDT, danas ga opet kupio na 4, sad čekam moment za izlazak.
Ukeširao sam i UNFI, nije neka sreća u postotku, ali para je para.
I hvala kolegi accountant na tipu za APWC, to je stvarno dobar trejd. Kupljeno, no još čekam na prodaji.
Ponekad u toj masi papira postane teško naći nešto, jer, što ih je više, više bježi pažnja.
Tako da mislim da nam svima ova tema dobro dođe kao neki orjentir.
Jučer sam trgovao u sitnom rasponu onog travara APHA, no danas je pobjegao preko 6.
Kolege pogledajte alcoa
To mora malo ohladiti ipak..ima i par gapova za popuniti..
Ajde dečki ideje. ...........penny stocks, sutra je neradni dan, biti će vremena i za par grafova nacrtati
Ono, In and Out
ja sam danas završila Izlet sa Solarom, ispalo je na koncu dobro.
Ide to nama ?
Početnička sreća, dobar vjetar na marketu ..
Kupio jučer NIO po 45,60 prodao danas po 49,15. Nije puno ali je dovoljno za jednu ok dnevnicu. Par minuta nakon počelo padati sve do 46 tako da je super prošlo. Jedino što bole oči od piljenja u ekran i mora se biti brz na okidaču.
Display MoreDakle, nakon što sam jučer prodao CNDT, danas ga opet kupio na 4, sad čekam moment za izlazak.
Ukeširao sam i UNFI, nije neka sreća u postotku, ali para je para.
I hvala kolegi accountant na tipu za APWC, to je stvarno dobar trejd. Kupljeno, no još čekam na prodaji.
Ponekad u toj masi papira postane teško naći nešto, jer, što ih je više, više bježi pažnja.
Tako da mislim da nam svima ova tema dobro dođe kao neki orjentir.
Jučer sam trgovao u sitnom rasponu onog travara APHA, no danas je pobjegao preko 6.
-APWC 2.29
Jako ali jako dobra dnevnica.
I ode u afteru na 2.70.
Bomba!
I ode u afteru na 2.70.
Bomba!
Ja morao otići od ekrana, tako da sam ga riješio vrlo rano, na $2,13.
Uglavnom oko 8% zarada na jednom trejdu, neloše.
To je sve super.
Bravo ekipa !
Ajde dečki ideje. ...........penny stocks, sutra je neradni dan, biti će vremena i za par grafova nacrtati
Ono, In and Out...
pogledajte KRMD
upravni odbor odobrio kupnju dionica do $10 mil u per. do 31.12.2020.
i nije im problem, kupovati će s $32.4 mil cash at hand na 30.9.
uz to, analitičari prognoziraju cijenu od $10
danas je zatvorila na $4.56
vaš
a.
Jutro!
Ima koji heroj da je kupio TSLA jučer?
Eno je u premarketu na $460.
Tesla ulazi u S&P 500.
Početak trgovanja 21.12.
Sad će vam pasivni fondovi koji prate S&P na nju navaliti, a očekuje se da će je se sada aktivni fondovi (oni koji prate evaluacije, ako to u USA još uopće više i postoji) riješiti.
"Tesla’s S&P inclusion “WILL trigger strong net index buying,” to the tune of an estimated 12% to 13% of the float, analyst Chris McNally of Evercore ISI said in a note."
Ma gdje će ju nagurati do 600 vjerojatno.
Ukoliko sve ovo ne popuca.
Nekako mi se čini da je svaki trejd sve riskantniji.
Ali, 20/30 centi po papiru se može uzeti svaki dan, nekoliko puta.
Account, hvala !
KRMD
Papir se i više nego kvalificirao. Velika volatilnost, i zvoni preokret
Volumeni rastu, sve u prilog preokretu. Izgleda da slijedi upmarket.
A ne znam što mu se desilo da se tako srozao, vidjeti ću popodne.
Disclaimer _ Nadam se da ne kupujete po mojim crtkarijama, mada bolje crtam nego što trgujem.
Prerano zbrišem iz papira, chicken
ja sam jučer jd.com jednom kupio i dva puta prodao, pogodio krivulje ko William Tell.
U Embraeru odlučio ostat ko dugoročni, možda još i dokupim.
U cajtnotu sam pa ću probat zaigrat nešto od vaših pickova.
https://www.cnbc.com/2020/11/18/air…ine-trader.html
Luv mi je omiljeni up and down
A i Livent, pogotovo jer je u talonu sa Teslom
Hvala i Vama. Embraer izgleda pristupačno cijenom
JD mi je preskup.
Svi znate gdje mi je novac
Da ga nacrtam ? . Nije mi teško sve nacrtati, mada ne mogu sve popratiti
Boing dobio odobrenje za 737 MAX, sve je još u banani ali dionica je na 210. Prije korone bila na 340. Nisam siguran koliko brzo će im trebati za oporaviti se kao u pred-korona vrijeme ali mislim da ću parkirati tu neke novce. Mislim da puno niže od ovoga ne može. Za prvu ruku mislim da može povući do ccaa. 260 što je više od 20%. šta vi kažete?