Općenito, zadnja dva tjedna svašta je dobilo krila, čak i Embraer kojeg sam prvog tipovo.
Danas prema futuresima mješovita izvedba.
Općenito, zadnja dva tjedna svašta je dobilo krila, čak i Embraer kojeg sam prvog tipovo.
Danas prema futuresima mješovita izvedba.
Ujutro JKS u minusu 7% i ja idem kupiti 15 komada jer sam mislio dokupljivat ako bude jos padao, i on jos nesto sitno dole, a ja cekam da malo jace padne, kad on evo sad skoro 2% u plusu. Dok sam pisao prešao je 2% plusa Kad kupujem sitno komada onda me odmah uhvati i okrene na drugu stranu. Kad kupim necega hrpu onda krene jos padati pa cekam mjesecima da naraste. Odlicno
Pratite danas dionicu EMIS. Razmisljam prekjucer da ce ih Novo nordisk morati kupiti jer su mali, a placaju im lovu nepotrebno, i rekao sam sebi; ma pricekati cu jos koji dan, mozda cijena padne za koji %. Danas u plus kad otvore negdje oko 350%. Idiot sam totalni
JKS +10% milina.
Bravo !
I Conduent je sjajno pobjegao u gapu, no market okreće u crveno
emis ima mcap 550 mil. novo ga kupuje za 1.8B. dionica u plusu 13%?? wtf aghahahaha
Pratite danas dionicu EMIS. Razmisljam prekjucer da ce ih Novo nordisk morati kupiti jer su mali, a placaju im lovu nepotrebno, i rekao sam sebi; ma pricekati cu jos koji dan, mozda cijena padne za koji %. Danas u plus kad otvore negdje oko 350%. Idiot sam totalni
trebali ste razmisljanje podijelit jucer s nama pa bi vas mi nagovorili ...
Prodao CNDT sve što sam imao i pratim razvoj dalje. Ja zadovoljan. PLUG raste i dalje, NIO raste pa to za sad ne diram. Malo me zeznula EA zbog lošijih rezultata pa je pala 7% ali bude ona išla gore kasnije sigurno pa ju čekam.
Ovaj Palantir ima mind of his own!
Isuse, 20%.
Prošlu srijedu ga je bilo za kupiti ispod 10.
kupio LUV po 40.18.
Ja prodao JKS na 75.5 i ludujem jer raste. Onda se vratio na 74.4 i ja kupim i sad krenuo padati kao lud hahaah. Sad sam jos u minusu sa zaradom Ali sad uzmem jos
Kupio na 71. Sad za 67.78. Vraca se lagano
Uopce ne mogu naci vijest zasto je tako okrenuo
kupio opet 65.5 puno vise komada
kupio opet 65.5 puno vise komada
pazi da ne postanes glavni dionicar:)
Opasno je zacrvenio. Ode -15% u 2 sata.
Gledam da ga uzmem al pricekacu jer ne vidim zasto je pao... Mozda Biden ipak ne pobjedjuje al mi to ipak jos neznamo...
Po vijestima bi trebali bit zeleni...
Vraca vraca. Sad sam na nuli
Upravo objavili da je pala nezaposlenost u US na 6.9%, možda sad okrene na zeleno.
Kakav dan. Prvo sam u pocetku odmah bio 200$ u plusu. Onda sam u 20 min dosao na 0. Onda sam u 30 min dosao na istih +200. Onda sam pola sata kasnije dosao na -100 i sad sam na +100. Sve to u ovih 2h burze
Upravo objavili da je pala nezaposlenost u US na 6.9%, možda sad okrene na zeleno.
To je objava od 14.30h
Za sve vazne makro-pokazatelje imate https://www.fxstreet.com/economic-calendar
bio prodao pola na 67. sad kupio ponovo na 66. ajmo vidjet dalje. Uglavnom, show must go on
Mislim da je razlog pada jer je on najvise rastao na krilima Bidenove pobijede (skoro 9x u zadnjih godinu dana). Sad kad je dosla vijest je onda sell on the news. Ali vrati se to kad se ispucaju ovi koji su sretni sa zaradom. Samo treba biti pametan kad uci